Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Meccsről meccsre javuló játékkal nyertek a teveliek

Teol
-
  Ma 17:39 Sport

A Tevel Medosz SE nyerte meg a 18. Váz-Bau Kupát, miután a szekszárdi sportcsarnokban szombaton megrendezett téli felkészülési torna döntőjében.

A málenkij robot áldozataira emlékeztek Kismaroson

Megkoszorúzták a településen felállított emléktáblát.

Kicsit több fény...

met.hu
-
  Ma 17:34 Időjárás

Ami annyit jelent, hogy a hét első napján már láthatjuk a napot az ország bizonyos részein. Napsütés-dömping majd a hét második felében lehet...

Több száz sebesült maradt a libanoni összecsapások után

Mandiner
-
  Ma 17:32 Külföld

Vasárnap is folytatódtak az összecsapások

A haza több, mint az a földrajzi hely, ahol élünk!

Szon
-
  Ma 17:31 Kultúra

A mai világban számos multikulturális törekvésnek lehetünk tanúi, éppen ezért különösen fontos a nemzeti és keresztényi értékek, a kultúránk védelme – hangzott el a magyar kultúra napi rendezvényen.

Több helyen okozott áramkimaradást a télies időjárás

Több helyen okozott áramkimaradást a télies időjárás

Itt vannak a nyugdíjasok javaslatai, nem akarnak többé hitelezni az Orbán-kormánynak

Hatpontos javaslatcsomagot akar benyújtani az Orbán-kormánynak a Magyar Szakszervezeti Szövetség (MASZSZ) a nyugdíjemelésről – hívja fel a figyelmet a 24.hu. Juhász László, a MASZSZ nyugdíjas tagozatának az elnöke szerint a következőket szeretnék:

Több mint 60 év után kormányzókat választottak Kubában

A lépés célja a hatalom részleges decentralizálása.

Áramkimaradást okozott több helyen az időjárás

A ködös, párás, zúzmarás időjárás az ország területén hazavágta az áramszolgáltatást.

Kiss Gergely kapta a Lions klubok Fair Play díját

Magyar Hírlap
-
  Ma 17:08 Sport

A háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó, jogász „mindig igyekszik ismertségét valamilyen jószolgálati tevékenységre váltani”

Négy tehetséges lány, egy mágikus szalon, több száz művészi alkotás – Interjú az Electric Bat-tal

Noizz
-
  Ma 17:06 Divat

Az Electric Bat igazi varázslatos hely: a sötétre mázolt falakon látványos grafikák lógnak, a polcokon művészetről szóló könyvek sorakoznak, a koponyáktól a különös üvegcséken át a kis faládákig minden alapos részletességgel lett elhelyezve Bogi, Lilla, Kata és Dede birodalmában. Jelenleg négy tetoválóművész birodalma ez, akik újonnan nyitották…

Saját testénél kisebb csövön is átfér a kínaiak új robotja

HVG
-
  Ma 17:03 Infotech

Polipok inspirálta robotot alkottak kínai kutatók: a puha robot képes a zsugorodásra, a környezetéhez igazodó kamuflázsra és a multimodális helyzetváltoztatásra.

Megverte, majd lakásába zárta kiskorú barátnőjét

A Szolnoki Törvényszéken lezárult annak a férfinak az ügye, aki egy veszekedést után nem engedte ki a lakásból, és meg is ütötte kiskorú barátnőjét.

A legjobb CS:GO játékosok 2019-ben – device (3.)

Metabro
-
  Ma 17:00 Gaming

Elérkeztünk a húszas lista dobogójához, ahol már a fennmaradó játékosok között már csak nüanszok döntöttek. A s1mple-ZywOo-device trióból végül a dán húzta a legrövidebbet, így harmadikként zárt. Device zsinórban hatodjára szerepel a listán, ami már önmagában is nagy eredmény. Ha pedig végigfutunk a helyezéseken, akkor csak…

Pál apostol hajótörésének történetére épül az idei ökumenikus imahét

Az emberséges bánásmód áll az idei ökumenikus imahét középpontjában. A Krisztus-hívők egységéért meghirdetett sorozat ez évi kecskeméti alkalmait a Szentcsalád plébánián tartják január 20. és 25. között délután 5 órai kezdettel.