Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 10 hír

Lelkes tagokat várnak – Vép fejlődéséért szeretnének tenni

Vaol
-
  Tegnap 07:00 Megyei

2019 novemberében alakult a Tegyünk Együtt Vépért Egyesület – a művelődési házban Nagy Attila elnök beszélt az elképzeléseikről, a lehetséges közösségi programokról.

Új elnökségi tagok az MRSZ-ben, változás a reklámtorta körül

Media1
-
  20.01.21 14:20 Média

Az idén 45 éves Magyar Reklámszövetség közgyűlése a két új elnökségi tag megválasztása mellett meghirdette 2020-as programját, melynek részeként megújul a 20 éves reklámtorta, közzétesznek a közterületi fehérlistát, és a reklámipar fenntarthatósága és az önszabályozás kerül az MRSZ fókuszába.

Holnapig lehet jegyet venni az idei Ozorára sokkal olcsóbban

koncertblog.hu
-
  20.01.20 17:57 Zene

Pár éve már így van ez, hogy januárban, eleinte februárban pár napig, egy-két hétig jóval olcsóbban lehet hozzájutni a globálisan is az egyik legnagyobb goafesztivál jegyeihez. Ilyenkor akkora az érdeklődés az egyetlen helyen, az Akt Recordsban, ahol fizikai jegyeket árulnak, hogy a félórás-órás sorállás kábé alapnak számít. Idén három napot hagyta

Magyar Szakszervezeti Szövetség: Alapnyugdíjat követelünk!

OLKT
-
  20.01.19 20:51 GazdaságNyugdíj

A Magyar Szakszervezeti Szövetség (Maszsz) hatpontos, a nyugdíjak megreformálását célzó javaslatcsomagot dolgozott ki, amelyet a kormány elé akarnak terjeszteni. Alapnyugdíjat és nyugdíj-felzárkóztatást szeretnének, meg akarják akadályozni a nyugdíjak további leszakadását a bérektől, és felszámolni a nyugdíjas nyomort – írja a 24.hu.…

Alapnyugdíjat követel a Szakszervezeti Szövetség

Hírklikk
-
  20.01.19 19:45 BelföldNyugdíj

A Magyar Szakszervezeti Szövetség (MASZSZ) hatpontos, a nyugdíjak megreformálását célzó javaslatcsomagot dolgozott ki, amelyet a kormány elé akarnak terjeszteni. Alapnyugdíjat és nyugdíj-felzárkóztatást szeretnének, meg akarják akadályozni a nyugdíjak további leszakadását a bérektől, és felszámolni a nyugdíjas nyomort - írja a 24.hu.

A szakszervezeti szövetség szerint nem a forrás, az akarat hiányzik a nyugdíjak felzárkóztatására

Mérce
-
  20.01.19 16:10 Vélemény

Erről Juhász László, a Magyar Szakszervezeti Szövetség nyugdíjas tagozatának elnöke beszélt a 24.hu-nak.

Holnapig lehet jelentkezni a gyümölcs-zöldségfeldolgozó képzésekre

Agrotrend
-
  20.01.19 11:17 Gazdaság

A Szent István Egyetem Élelmiszertudományi Kara óriási sikerként könyveli el a 2019. februárban elindított Gyümölcs-zöldségfeldolgozó szakmérnök/szaktanácsadó/tanfolyam képzéseit, melyeket 2020 februárjától újra meghirdetnek a szektorban dolgozók számára.

Beállt egy nagyobb szervezet az amerikai játékfejlesztők szakszervezeti törekvései mögé

theGeek
-
  20.01.18 16:33 Gaming

A Communications Workers of America (röviden Cwa, kb. Amerikai kommunikációs munkásokként fordítható) szerint az „erőltetett menet”, angolul a crunch, már rendkívül káros az alkalmazottakra. Tavaly több esetben is szó volt arról, hogy a nagyobb stúdiókra (Epic Games, Rockstar Games, Netherrealm Studios, Activision Blizzard, BioWare…) a…

Hoppá! Az ország egyik legharcosabb szakszervezeti vezetője belépett az MSZP-be

HírHugó
-
  20.01.18 14:31 Vélemény

Az MSZP Kaposvár Környéki Szervezete is több rászoruló családon segített a párt szolidaritási alapjának köszönhetően – minderről néhány fénykép kíséretében, Árok Kornél számolt be közösségi oldalán, még karácsony előtt- szúrta ki a Hírklikk A bejegyzést olvasva, joggal vetődhet fel a kérdés, hogy Árok Kornélnak, akit a Hivatásos Tűzoltók…

Szakszervezeti vezető: Győrnek nincs B-terve arra, ha elmegy az Audi

Ugytudjuk
-
  20.01.17 11:57 Megyei

Gyengélkedik a feldolgozóipar, Győr viszont az elmúlt években majdnem teljesen az Audira alapozott. Győr lehet az új Detroit, ha beüt a válság? László Zoltánt, a Vasas Szakszervezet Győrben élő alelnökét kérdeztük arról, hogy érdemes-e az ördögöt a falra festeni.