Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Mégsem vagyunk “kihűlt magyarok” országa – csak az a fránya lázmérő krepált be

Emlékeznek még a szerdán felröppent hírre, miszerint a debreceni repülőtéren sorban a kihűlés határát súroló hőmérsékletet mértek az Olaszországból érkező utasoknál? Kiderült, hogy az eszköz rossz volt, de éberék, ahogy észlelték, lecserélték, úgyhogy újra: no para. Ahogy észlelték….. A Milánóból érkező utasoknál használt lázmérők közül az…

Ilyen appoktól kell most leginkább tartani

24
-
  Ma 05:40 Mobiltech

A zaklatóapp a legújabb forró kiberbiztonsági trend.

Rejtélyes lényt találtak a Földön, minden tudásunknak ellentmond, a tudósok is csak találgatnak

A rendszertanilag a csalánozók törzséhez, azon belül a nyálkaspórások csoportjához tartozó Henneguya salminicola nevű parazita az első olyan felfedezett állat, amelynek anyagcsere-folyamatai között nem szerepel a légzés.

E10 a kutakon – miért kellett ez, mit kell tudni róla?

Lassan negyed éve velünk van az E10, hiszen már december végén megjelent a töltőállomásokon. Írtunk róla már többször, most pedig bevezetésének okait, következményeit néztük meg.

Ha az elszántság megvan, már csak a TopSolidra van szükség!

CNC
-
  Ma 05:00 Infotech

A polisztirolhabosító formaszerszámokat tervező és gyártó táci Kontaktker Kft. tulajdonosai hittek abban, hogy a 90-es évek elején alapított garázscégükből világvállalatok beszállítója lehet. Céljuk megvalósításához a szakértelem és az akart mellett egy integrált CAD/CAM rendszerre is szükségük volt.

Koronavírus: óvatosság kell, nem pánik

Babaszoba
-
  Ma 04:39 Életmód

Tovább terjedt Észak-Olaszországban a koronavírus, egy magyart Bécsben szállítottak kórházba, tovább nőtt az áldozatok száma. Valószínűleg már Magyarországon van a vírus.

Bár nem koronavírus-fertőzött a Bécsben élő magyar nő, mégis karanténban kell maradnia – Kórházba kerülésének kör…

Blikk
-
  Ma 03:40 Bulvár

Miháczi Beáta (37) az Bécsben élő magyar nő, aki kedden került kórházba koronavírus-gyanúval. Bár Beáta tesztje tegnap szerencsére negatív lett, mielőtt megérkezett volna a biztos eredmény az utazó blogot író nő a Blikknek mesélt arról, hogy miként is került karanténba.

Bezuhantak a tőzsdék, összeomlott a 10 éves amerikai hozam - Nem csak a koronavírus miatt

Növekedés
-
  Ma 03:33 Gazdaság

A múlt héten még történelmi csúcsaikat döntő amerikai és európai tőzsdék hétfőn meredek zuhanásba kezdtek, ami másnap is kitartott, az amerikai 10 éves hozam pedig 1,3 százalékra, soha nem látott mélységbe süllyedt. Mi történik?

Szavak helyett tettek kellenek a környezetvédelemben

Lokál
-
  Ma 00:01 Külföld

A klímavédelem politikai divattá vált az elmúlt időszakban, azonban azok, akik felültek erre a vonatra csak szavak szintén aggódnak a környezetért. A magyar kormány azonban a tettek mezejére lép, ezért is állították össze a klímavédelmi akciótervet. A programnak köszönhetően 2030-ra a Magyarországon előállított energia 90 százalékban…

“Belül kell megtörténjen” – Interjú Árvai Györggyel

SzínházOrg
-
  Tegnap 23:56 Színpad

Színházi időkutatónak tartja magát Árvai György, aki képzőművészeti stúdiumait megelégelve toborzott maga köré alkotótársakat. Bozsik Yvette-tel közösen induló pályájának meghatározó állomása a Szkéné. – A Képzőművészeti Főiskolán tanultál, de valamit már akkor nagyon hiányoltál. – A hetvenes-nyolcvanas évek fordulóján az underground…

A Juventusnak 0–1-ről kell fordítania a Lyon ellen a BL-ben

M4 Sport
-
  Tegnap 23:01 Foci

Nincs könnyű helyzetben az olasz bajnok.

Kell-e még ügyet csinálnunk a korkülönbségből egy párkapcsolatban 2020-ban?

Joy
-
  Tegnap 22:42 Életmód

Miért beszédtéma még mindig, ha nagy a korkülönbség a két partner között egy párkapcsolatban? Két történet következik a generációkat áthidaló szerelemről.