Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 352 hír

Pfizer vakcina: ezért olyan hatásos az mRNS oltás

Karikó Katalin, a felfedező mondta el, hogy miért olyan hatásos az mRNS technológia.

Gyurcsány az "ukrán nyugdíjbizniszről": Egy erkölcstelen kormány erkölcstelen hatalmi manipulációja

Gyurcsány Ferenc pénteken közösségi oldalán tett közzé bejegyzést. Fotó:Mti/Koszticsák Szilárd A csalás három királysága.Van itt kérem költségvetési csalás, szociális csalás és politikai csalás egyaránt - kezdte bejegyzését. A három évvel ezelőtt forgatott filmet is megemlíti: Három éve talán mi forgattunk először filmet az ukrán határszélen tom

A Fidesz hozott Magyarországra 1,2 millió olyan vakcinát, ami a kutyának sem kell

Szombat hajnalban 1,2 millió adag Sinopharm-vakcina érkezett Kínából Magyarországra, „ez az eddigi védekezési időszak legnagyobb oltóanyag-szállítmánya” – jelentette be a külgazdasági és külügyminiszter a Facebook-oldalán.

Nyugdíjasok kerülnek utcára Magyarországon egyre nagyobb arányban

Magyarországon az elmúlt húsz évben sikerült 12 százalékról 5 százalékra csökkenteni a 30 év alatti hajléktalanok arányát, közben viszont egyre több nő és idősebb magyar tölti az éjszakát az utcán.

Tamás 13 autót és 2 boltot tört fel két nap alatt - Ne legyél olyan, mint Tamás

Noizz
-
 Ma 08:57Bulvár

Ismerjük azokat a mémeket, amik valahogy így hangzanak: "Peti szelektíven gyűjti a szemetet és nem dobja el a cigicsikket az utcán. Legyél te is olyan, mint Peti" - na, ez Tamás esetében nem így van, ugyanis jobban jársz, ha nem leszel olyan, mint Tamás.

Átverte és embertelen körülmények között tartotta a nyugdíjast

A férfit csalással, emberkereskedelemmel és kényszermunka elkövetésével gyanúsítják

5 sztár, aki nem is olyan kedves, mint hinnéd

A hírességeket hajlamosak lehetünk idealizálni, pedig valójában ők is ugyanolyan emberek, mint mi vagyunk. Nekik is lehetnek rossz napjaik, sőt, rossz természetük is.

5 rúzs, ami olyan gyönyörű, hogy a maszk alatt is viselni fogod

Azért nem viselsz rúzst, mert maszkot kell hordanod? Ugyan már! Mutatunk 5 olyan gyönyörű darabot, aminek úgysem fogsz tudni ellenállni és a maszk ellenére is felkened, mert királynőnek fogod magad érezni benne! A JOY-Napokon most szuper kedvezményekkel szerezheted be őket!

Szakértők vizsgálják az új forgalmi rendet Balatonfüreden

Kísérleti jelleggel, másfél héttel ezelőtt új forgalmi rend lépett életbe a 71-es főút és a Séta utca kereszteződésében, a cél az, hogy biztonságosabb legyen a gyalogos átkelés a főúton. Az elmúlt héten az önkormányzat szakértők bevonásával vizsgálta a kísérleti forgalmi rendet. A vizsgálatok egyértelműen kimutatják, hogy a 71-es főút kétsávosra sz

Május havi nyugdíjak utalási időpontja - mikor érkezik a nyugdíj?

Tik-tak, ketyeg az óra és máris a csodaszép május hónapba léptünk. Itt a várva várt tavasz, virágba borultak a fák, indulhatnak a kerti munkák és végre kabát nélkül tehetünk jó nagy sétákat a ragyogó napsütésben. És ami jó hír, hogy rövidesen érkezik a május havi nyugdíjak utalása is. Cikkünkben mutatjuk a nyugdíj kifizetési időpontokat.

Szakértő a Fudan Egyetemről: létezik olyan út, ami eleve kizárja a népszavazás lehetőségét

A jogvédők szerint átláthatósági szempontból nem sok jót ígérne a Fudan Egyetem kiemelt beruházássá nyilvánítása. Ezt Palkovics László innovációs és technológiai miniszter kezdeményezi majd. Karácsony Gergely főpolgármester viszont azt mondja, hiába lenne a Fudan kiemelt beruházás, ez nem befolyásolja a tervezett népszavazást. Az ATV…

Varga Judit úgy tudja, 2030-ra Magyarország olyan ország lesz, ahol a legjobb lesz élni, lakni, és dolgozni

A kormány terve, hogy 10 év múlva Magyarország az EU öt legélhetőbb országa közé tartozzon.