Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Ellenzik a maszkviselési szabályok lazítását Németországban

Ellenzi a szövetségi kormány Németországban azt a több tartományi kormány által mérlegelt intézkedést, hogy a kiskereskedelmi ágazat helyzetének javítására vonják vissza a vásárlókat a boltokban a koronavírus-járvány miatt maszkviselésre kötelező szabályt.

Listán az életünk: a látszat ellenére van, ami a jelenre tartozik

egy.hu
-
  Ma 12:02 Életmód

Piszkozatok, magunknak elküldött üzenetek, jegyzetfüzetek virtuálisan és fizikális valójukban, cetli alkalmazások, határidőnaplók. A feladatoktól kezdve a kipróbálásra, megnézésre, megvételre váró dolgokig mindenből listát készíthetünk magunknak. Körbevesznek minket az emlékeztetők, a bakancslistás vágyak, célok. Ám a…

Így védekezz a szúnyogok ellen természetesen

Cafeblog
-
  Ma 12:00 Blog

Csapkodás helyett szúnyogmentes nyugalom házi praktikákkal Most hogy vége a mindennapos esőzéseknek és élvezhetnénk a szabadtéri sétákat

Áder János a folyószennyezés elleni fellépésre kérte kollégáit

Magyar Nemzet
-
  Ma 11:56 Belföld

Eddig részükről az együttműködés hangoztatásán kevés érdemi intézkedés és még kevesebb javulás követte.

Vélemény: tényleg saját dedikált GPU-t fejleszt az Apple?

Prohardver!
-
  Ma 11:37 Infotech

A média rávetette magát egy WDCC 2020-ról származó diára, de a "Metal GPU Family" nem pont azt jelenti, amire sokan gondolnak.

Előre megírta saját gyászjelentését Ennio Morricone

Előre megírta saját gyászjelentését Ennio Morricone. A hétfőn egy római kórházban elhunyt 91 éves zeneszerző írását a mai napon közlik az olasz napilapok.

A fény- és hangjelzések ellenére hajtott a vasúti sínekre egy autó, elgázolta a vonat

Elgázolt a vonat egy személygépkocsit Málnásfürdőnél kedd reggel, a járművezető súlyosan megsérült.

Lemondta Pmfc elleni meccsét a Dunaújváros

Bama
-
  Ma 11:19 Sport

A vendégek lemondták az összecsapást.

Családját kegyetlenül bántalmazó apa ellen emelt vádat az ügyészség

A Békési Járási Ügyészség 2 rendbeli kiskorú veszélyeztetése, védekezésre képtelen személy sérelmére elkövetett súlyos- és könnyű testi sértés, kapcsolati erőszak, valamint könnyű testi sértés miatt emelt vádat egy 32 éves mezőberényi férfi ellen, aki válogatott módon bántotta 3 és 7 éves gyermekét, valamint feleségét.

Önkormányzatok ellenőrzéséhez helyénvalósági kritériumok

ÁSZ
-
  Ma 11:05 Gazdaság

Az ÁSZ elkészítette az „Önkormányzatok ellenőrzése – Az önkormányzatok integritásának ellenőrzése" című ellenőrzési programhoz a helyénvalósági kritériumokat.

Megszólalt a szakértő: még mindig nem ért véget a járvány első hulláma itthon, erre számíthatunk

Ugyan a vírushoz köthető halálesetek egyre ritkábbak, az továbbra sem zárható ki, hogy újabb gócok alakulnak ki az ország bármely pontján, nyilatkozta Szlávik János.

A rendőrök elfogták a rablás elkövetőit

Police
-
  Ma 10:58 Baleset-bűnügy

A rendőrök elfogták a rablás elkövetőit Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság2020. 07. 07., k - 10:58 A járőrök előállították azt a két fiatalembert, akik Kazincbarcikán elvették egy férfi headsetjét, valamint a mobiltelefonját is.

Az egységes kérelem pontosítható az ellenőrzések megkezdéséig

2020. június 9-én lejárt az egységes kérelem benyújtására, módosítására nyitva álló időszak. Azonban a pontosítások továbbra is megtehetők az alábbiak szerinti határidő figyelembe vételével. A határidő az az időpont, amíg az ügyfelet a MÁK szabálytalanságról nem értesíti vagy helyszíni ellenőrzésről nem értesítette ki. Vagy kiértesítette helyszíni…

Elmaradtak a pénzmosás elleni lépések, bírságot kaptak a bankok

A jogsértések miatt a Raiffeisen Banknak húszmillió, a Cib Banknak kilenc és fél millió forintot kell befizetnie.