Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 98 hír

Ózongenerátortól lettek rosszul a bőcsi általános iskolában

RTL Klub
-
 Tegnap 18:21Bulvár

Több tanár rosszul lett kedden a bőcsi általános iskolában, mert az egyik dolgozó bekapcsolt egy ózongenerátort a tanári szoba melletti helyiségben. Fájt a fejük, szédülésre és hányingerre panaszkodtak. Az ózongenerátort fertőtlenítésre használták, a tankerület szerint most szakszerűtlenül.

A kormány tovább hengerel: a mobiljegyrendszerek koncesszióba adásával is az önkormányzatok járnak rosszul

Karácsony Gergely szerint "ahogy az lenni szokott", ezzel megint átírják a Fővárosi Önkormányzat terveit.

Szörnyen rosszul startolt a Twitter új Fleets funkciója

PCWorld
-
 Tegnap 15:29Infotech

A többi közösségi platform után már a Twitternek is van olyan funkciója, hogy 24 óra után eltünteti a bejegyzéseket. A gond csak az, hogy azok mégsem tűnnek el.

Szakértő: bizonyosan kiújul majd a magyar–amerikai adok-kapok

Körvonalazódik Joe Biden kormánya, a megválasztott elnök leendő kabinetje több tagját is megnevezte. A külügyi tárca élére például azt az Antony Blinkent szánja, akinek édesapja Magyarországon volt nagykövet, édesanyja pedig magyar származású. Kaló Máté külpolitikai elemző szerint biztosan több kritikát kap majd ezentúl Magyarország, de…

5 szó, aminek mindenki rosszul tudja a jelentését

Bien
-
 Tegnap 12:04Otthon

A ma használt magyar nyelvben körülbelül 800-1000 olyan szó van, ami alapnyelvi eredetű. Elég nehéz dolgunk lenne tehát, ha megpróbálnánk idegen eredetű szavak nélkül kommunikálni.

Rosszul lett a véres állat látványától a Konyhafőnök VIP sztárja

Nagy Alexandra számára a legnagyobb kihívást nem maga a főzés, vagy a sütés jelenti a Konyhafőnök VIP-ban, hanem a halott állatok, amiket fel kell dolgoznia.

Nem javasolja a szakértői konzílium az újabb országos tesztelést, Krajčí szerint sincs rá okvetlen szükség

Parameter
-
 Tegnap 09:43Határtalan

Hétfőn kétszer is szavazni kellett a Központi Válságstábon az országos tesztelés formájáról és kiterjedéséről, a vitát szerdán délután folytatják róla. A fent említett nyolc fős szakértői konzílium kedden este csatlakozott ehhez. Állásfoglalásukban azt közölték, hogy nem támogatják az országos tesztelés tervét. Noha elismerik az első országos fordu

Egész életedben rosszul készítetted a teát?

UniLife
-
 Tegnap 06:50Életmód

Lehet, hogy most új alapokra fog helyeződni minden, amit eddig az angolok kedvencéről gondoltál.

Már a főzés előtt rosszul lett Nagy Alexandra

A színésznő-műsorvezető nehezen tudta túltenni magát a véres nyakú madarak látványán.

Már a főzés előtt rosszul lett Nagy Alexandra

A színésznő-műsorvezető nehezen tudta túltenni magát a véres nyakú madarak látványán.

A Konyhafőnök VIP: Rosszullét, sérülések – tovább hasítanak a sztárok!

Sárközi Ákos második elődöntős napján is jutott az izgalom A Konyhafőnök VIP címre és az ezzel járó 10 millió forintra pályázó sztároknak!   Rögtön az első feladatban leereszkedtek az igen különleges alapanyagnak számító, tollas pézsma récék, Nagy Alexandrának több se kellett, az ájulás szélére került, Rácz Jenő egy székkel segített neki,…

Meglepődtek a szakértők a mostani szárnyaláson

Emelkedik a fapados légitársaságok árfolyama a tőzsdéken, a Wizz Air papírjainak értéke már elérte a járvány előtti szintet; úgy tűnik, az eddig bejelentett Covid-vakcinák hatására kezd visszaállni a légi közlekedésbe vetett bizalom

Drámai pillanatok A Konyhafőnök Vip-ban: a kamerák előtt lett rosszul Nagy Alexandra, kis híján elájult

Ismét nehéz helyzetbe került Nagy Alexandra (37), aki A Konyhafőnök VIP legutóbbi adásában ismét majdnem elájult. A Barátok közt színésznője annyira rosszul lett, hogy azt hitte, fel kell adnia a versenyt. Ugyanis a feladatban véres nyakú pézsmarécéket lógattak fel a stúdióban, azokkal kellett „megküzdeniük” a versenyzőknek.