Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 134 hír

Szakértő: több ezer migráns várakozik Bosznia-Hercegovinában

Több ezer migráns torlódott fel Bosznia-Hercegovinában, de a számuk akár több tízezerre is nőhet a jövőben – közölte a Migrációkutató Intézet igazgatóhelyettese szombat reggel az M1 aktuális csatornán.

A szakértők szerint innen tudhatod, hogy elhagyni készül a párod

Ripost
-
  Tegnap 19:15 Belföld

Eláruljuk, mire érdemes felkapnod a fejed.

Matolcsy: a klímaváltozás hatásainak mérséklése a pénzügyi stabilitás szempontjából is fontos

A klímaváltozás hatásainak mérséklése a pénzügyi stabilitás szempontjából is elemi érdek, amelyet a pénzpiaci szereplőknek, a szabályozó és felügyelő intézményeknek saját eszközeikkel is támogatni kell - mondta Matolcsy György, a Magyar Nemzeti Bank (MNB) elnöke pénteken Budapesten.

A bankok is félnek a klímaváltozás anyagi kockázataitól

A klímaváltozás hatásainak mérséklése a pénzügyi stabilitás szempontjából is elemi érdek, amelyet a pénzpiaci szereplőknek, a szabályozó és felügyelő intézményeknek saját eszközeikkel is támogatni kell - fogalmazott Matolcsy György, a Magyar Nemzeti Bank elnöke, pénteken egy budapesti konferencián.

Hogyan menthetjük meg a kávét a klímaváltozástól?

Dívány
-
  Tegnap 12:40 Életmód

Te mi mindenre lennél képes azért, hogy megmentsd a kávét a klímakatasztrófától?

Gyilkos klímaváltozás – Orvosok, klímatudósok és közgazdászok figyelmeztetnek

Népszava
-
  Tegnap 11:15 Tudomány

100 szakértő állította össze azt a jelentést, amelyben a klímaváltozás legfőbb jellemzőit mutatják be, kiemelve az egészségügyi hatásokat.

Szakértő: Több ezer illegális bevándorló várakozik Bosznia-Hercegovinában

Janik Szabolcs elmondta, mivel a magyar déli határon ma már nehéz átjutni, a migránsok inkább Horvátország felől próbálnak bejutni az Európai Unióba.

Szakértő: több ezer migráns várakozik Bosznia-Hercegovinában

Több ezer migráns torlódott fel Bosznia-Hercegovinában, de a számuk akár több tízezerre is nőhet a jövőben - közölte a Migrációkutató Intézet igazgatóhelyettese szombat reggel az M1 aktuális csatornán.

Szakértő: Több ezer migráns torlódott fel Bosznia-Hercegovinában

Több ezer migráns torlódott fel Bosznia-Hercegovinában, de a számuk akár több tízezerre is nőhet a jövőben - közölte a Migrációkutató Intézet igazgatóhelyettese szombat reggel az M1 aktuális csatornán.

Szakértő: ólom van a csapvízben - mutatjuk, kik érintettek

Egyebek mellett a gyerekek intelligenciáját és mentális egészségét is veszélyezteti az ólom, ami a régi csövekből kerül be az egyébként tiszta ivóvízbe - közölte az InfoRádióval a Nemzeti Népegészségügyi Központ szakértője. Bufa-Dőrr Zsuzsanna környezetmérnök csapata két kutatást is indítottak: a lakosság segítségével a baj mértékét, illetve a vízt

Karma: amint elutasította a tanács a klímaváltozás elleni harcot, árvíz árasztotta el az épületet

Nem sokkal azután, hogy a velencei Veneto tanácsa döntést hozott annak kapcsán, hogy megtagadják a globális felmelegedés elleni harcot, elárasztotta a székhelyüket az árvíz - jól gondoljátok, ennek a jelenségnek az okozója is a klímaváltozás volt. Ha nagyon szeretnénk misztikusra venni a figurát, akkor azt mondanánk, hogy a...

Aggódik a jegybank a klímaváltozás miatt

A klímakatasztrófa elleni küzdelem jegyében tartottak konferenciát a zöld jegybankok Budapesten.

Szakértő: további garanciákat várnak Várhelyi Olivértől

Infostart
-
  19.11.15 18:28 Külföld

Nem a szakmai programját kifogásolták azok a képviselők, akik végül további, írásbeli kérdések megválaszolására szólították fel a magyar biztos-jelöltet - mondta az InfoRádióban Gyévai Zoltán, a Bruxinfo főszerkesztője.

A netes szokásai is leleplezik a félrelépőt - A párkapcsolati szakértők szerint ezek a legfőbb intő jelek

Femina
-
  19.11.15 18:16 Életmód

Érdemes odafigyelni arra, ha a másiknak megváltoznak a szokásai a közösségi médiában. A következők ugyanis arra utalhatnak, hogy titkos viszonyt folytat.

Szakértők szerint ezek a legfontosabb zöld tippek családok számára

NRGreport
-
  19.11.15 16:15 Gazdaság

Könnyebb környezettudatosan élni akkor, ha az embernek még nincs családja – úgy csak a saját életvitelére kell figyelnie, és nem felelős egy olyan háztartásért, amit nehezebb koordinálni, mint egy egyszemélyeset. Szakértők szerint az alábbi tippek a legpraktikusabbak családok számára, amelyek segítségével ők is felvehetik a harcot a…