Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 162 hír

Mi számít „túl sok időnek" szex nélkül? Íme a szakértők válasza

Bien
-
  Ma 14:02 Szex

Vajon mások milyen gyakran csinálják? És nekünk nem kellene többször? Boldogabbak lennénk, ha több lenne a szenvedély, vagy csak a túlszexualizált...

Szakértő: átmeneti állapotot mutathat a nyugat-európai terrorizmus csendje

Infostart
-
  Ma 11:50 Külföld

A drónok és a 3D-s nyomtatók lehetnek a terroristák új fegyverei - véli Tálas Péter. A Nemzeti Közszolgálati Egyetem Stratégiai Védelmi Kutatóközpont igazgatója a témában rendezett nemzetközi konferencia szünetében nyilatkozott az InfoRádiónak. A szakértő szerint bár az Iszlám Államban elvesztette területeit és vezetését, továbbra is veszélyes.

Rémisztő adatok: megdöbbentő dolgot tett a klímaváltozás a madarakkal

Az éghajlat melegedése miatt csökken a madarak testmérete, miközben nő a szárnyfesztávolságuk - derült ki a témában készített eddigi legnagyobb tanulmányból. A kutatók 52 észak-amerikai vándormadárfaj csaknem 71 ezer preparált egyedét tanulmányozták. Az elmúlt negyven év során összegyűjtött madarak mindegyike a chicagói épületekkel…

Szakértő: tovább nő a magyar ipar teljesítménye

Jelentősen bővül a kiskereskedelmi forgalom is.

Szakértő: tovább nő a magyar ipar teljesítménye

Jelentősen bővül a kiskereskedelmi forgalom is.

A klímaváltozás a madarakat sem kíméli

Az éghajlat melegedése miatt csökken a madarak testmérete, miközben nő a szárnyfesztávolságuk - derült ki a témában készített eddigi legnagyobb tanulmányból.

Az értékrend hiánya okozhatta a késelést

A Győri Szakképzési Centrum Jedlik Ányos szakgimnázium és szakközépiskola 10. osztályos tanulója, megkéselte az 51 éves matematika–fizika szakos tanárnőt, aki egyben osztályfőnöke is a támadónak.

Összemennek a madarak a klímaváltozás miatt

Az éghajlat melegedése miatt csökken a madarak testmérete, miközben nő a szárnyfesztávolságuk – derült ki a témában készített eddigi legnagyobb tanulmányból. A kutatók 52 észak-amerikai vándormadárfaj csaknem 71 ezer preparált egyedét tanulmányozták. Az elmúlt negyven év során összegyűjtött madarak mindegyike a chicagói épületekkel…

A liftakna megtelt gázzal, ez okozhatta az óriási robbanást a lakóházban – a rendőrség eljárást indított

Parameter
-
  Tegnap 19:52 Határtalan

Denisa Saková belügyminiszter a helyszínen elmondta, minden bizonnyal az okozhatta a robbanást, hogy a lakóház liftaknája megtelt gázzal. Az előzetes információk szerint a robbanás a 9. emeleten történhetett, majd a lángok elértek a 12. emeletig. A belügyminiszter elmondta, az oltási munkálatokat nehezíti az erős szél, a helikopterekkel pedig…

A klímaváltozás miatt jelenhetett meg egy Kossuth tér méretű sziget Oroszországban

Rakéta
-
  Tegnap 19:00 Tudomány

Az orosz hadsereg is megerősítette, így immáron hivatalosnak tekinthetjük: öt új sarki szigetet találtak Észak-Oroszországban – írja a The Moscow Times. Létezésüket Marina Migunova, a szentpétervári Tengerészeti Akadémia hallgatója jegyzi, aki 2016 végén a haditengerészet hajóján utazott a sarkvidéken. Ekkor figyelt fel a szigetekre.

A SEO szakértő segít a látogatottságnövelésben

Letenye Média
-
  Tegnap 18:29 Megyei

A vállalkozók már felismerték, hogy weboldal nélkül nem maradhatnak versenyben a piacon, versenyelőnyről pedig még csak nem is álmodozhatnak.

Így reagálnak a klímaváltozásra a nyírfák

24
-
  Tegnap 17:26 Színes

Hamarosan a hegyi tundrák területét is meghódíthatják.

Klímaváltozás - Az idei volt a legmelegebb ősz 1901 óta

Alon
-
  Tegnap 17:00 Időjárás

Ingadozó volt a csapadék mennyisége is.

Zsugorodnak a madarak a klímaváltozás miatt

Az éghajlat melegedése miatt csökken a madarak testmérete, miközben nő a szárnyfesztávolságuk - derült ki a témában készített eddigi legnagyobb tanulmányból.

Bebizonyították: hallgatnunk kellene a számítógépekre, ha fel akarunk készülni a klímaváltozásra

HVG
-
  Tegnap 16:03 Infotech

A Kaliforniai Egyetem tudósai megnézték, 17, a klímaváltozással kapcsolatban elvégzett számítógépes szimulációból mennyi jósolta meg helyesen a bekövetkező eseményeket. Kiderült, jóval több mint azt elsőre gondolnánk.