Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Hont és Nógrád mindeneséről, Pajor Istvánról, az irodalommal is kacérkodó szülöttünk visszaemlékezéseiről III.

1897-ben Pajor István egy igen fontos prózai munkát jelentetett meg Balassagyarmaton Emlékek és rajzok a 48 előtti jó világból címmel. Visszaemlékezéseit nagyméltóságú Iglói Szontagh Pál úr figyelmébe ajánlotta „mély tisztelete és szeretete jeléül“. A nógrádi Szontagh Pálnak egyébként is jó barátja volt Pajor, s többször írt róla méltatást,…

Minden rendben lesz – Szűcs András jegyzete

NSO
-
  Tegnap 23:59 Sport

  Váratlan váltás a hoki-vb előtt a magyar csapat irányításábanMostantól érte is dolgozunk – Majoross a beteg kapitányrólAmikor férfi...

Forgalomkorlátozás lesz a Bartók Béla út – Böszörményi út csomópontjában

Debreceni Nap
-
  Tegnap 23:46 MegyeiDebrecen

A Bartók Béla út – Böszörményi út csomópontjában a Pesti utca irányába jobbra kanyarodósáv és a két forgalmi sáv burkolatának marási és aszfaltozási, illetve burkolati jel festési munkáira 2019. április 26. 12 óra és 2019. április 29. 04.30 óra között fog sor kerülni. A munkavégzés ideje alatt a gépjárművek kizárólag a Böszörményi út – Mester

A HÉV alá került egy ember a XVI. kerületben

A tűzoltók emelték ki a sérültet a jármű alól. A HÉV szerelvény alá került egy ember a XVI. kerületben, a Veres Péter út és a Batsányi János út sarkán. A helyszínre kiérkezett fővárosi hivatásos tűzoltók a szerelvényt megemelve emelték ki a jármű alól a sérültet, majd átadták a mentőknek, akik megkezdték a szerencsétlenül járt ember ápolását.

Mindenki foglalkozhat utasszállítással

Magyar Szó
-
  Tegnap 21:54 Határtalan

A Köztársasági Képviselőházban a vita elsősorban a Szerb Radikális Párt és a hatalmon levő koalíció képviselői között folyt szerdán, mivel a Szerbiáért Szövetség köré tömörülő pártok képviselői továbbra bojkottálják a parlamenti ülést.

Horváth Lilláék hátrányba kerültek az osztrák döntőben

Wbasket
-
  Tegnap 21:52 Kosárlabda

Szerdán este megkezdődött az egyik fél második sikeréig tartó bajnoki döntő párharc Ausztriában.

Ezt a 6 titkot minden orchidea tulajdonosnak kötelező ismernie

Blikk
-
  Tegnap 21:46 Színes

Íme néhány fontos tanácsot adunk azzal kapcsolatosan, hogy milyen speciális igényei vannak az orchideának.

A Fenerbahce került előnybe a török elődöntőben

Wbasket
-
  Tegnap 21:44 Kosárlabda

Szerdán este megkezdődött a Fenerbahce és a Galatasaray elődöntője Törökországban. Az egyik fél harmadik sikeréig tartó párharc első meccsén a Fener 72-51-es győzelmet aratott.

„A Kurucinfó gyűlöletmentesen tudósít, mégis mindenki el akarja hallgattatni”

A Novák Előd által moderált szerda esti beszélgetésen megtudhattuk, hogy a Kurucinfó a mai napig üldözött médium, amit Kövér Lászlótól a Facebookon keresztül a zsidó érdekkörökig mindenki megpróbál ellehetetleníteni.

Döbbenetes felvételek kerültek elő a Srí Lanka-i merénylő utolsó másodperceiről

Blikk
-
  Tegnap 21:00 Baleset-bűnügy

Nyilvánosságra kerültek az egyik Srí Lanka-i robbantás előtt készült utolsó másodpercek térfigyelő kameráinak felvétele, amelyen jól látszik a merénylő hezitálása.

A Veszprém lehengerlő játékkal került közel a Final Fourhoz

Régen láttuk ennyire parádésan játszani a Veszprémet, viszont pont a legjobbkor: a Bajnokok Ligája negyeddöntőjének első meccsén, Flensburgban.

Babos Timi párosban is továbbjutott Isztambulban

A Babos-Mladenovic kettős könnyedén győzte le török ellenfelét az isztambuli WTA-torna párosversenyének első fordulójában.

Minden nap történelem van a börzén

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe új történelmi csúcsra ért.

A HÉV alá került egy ember a XVI. kerületben

A tűzoltók emelték ki a sérültet a jármű alól. A HÉV szerelvény alá került egy ember a XVI. kerületben, a Veres Péter út és a Batsányi János út sarkán. A helyszínre kiérkezett fővárosi hivatásos tűzoltók a szerelvényt megemelve emelték ki a jármű alól a sérültet, majd átadták a mentőknek, akik megkezdték a szerencsétlenül járt ember ápolását.

Egy győzelemre került az Extraliga-bronzéremtől a Békéscsaba

A Békéscsaba 3:1-re legyőzte az Újpestet a női röplabda Extraliga bronzcsatájában, a párharc második, szerdai mérkőzésén, így összesítésben 2:0-ra vezet.