Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 29 hír

A magyar összetartozásra és Trianonra emlékezik kedden Igor Matovič – a kormánya és több mint 100 magyar társasá…

Újabb meglepő húzás Igor Matovičtól, hogy a kormányával együtt, két nappal a trianoni békeszerződés aláírásának 100. évfordulója előtt, a pozsonyi várban emlékezik meg az eseményről. Ráadásul nemcsak Trianonról emlékezik, hanem a nemzeti összetartozás napjáról is, amellyé 2010. májusában nyilvánította június 4-ét a magyar Országgyűlés,…

Trianon 100 – Egységesen emlékezik a nemzeti oldal Trianon századik évfordulóján

Erdély-szerte több mint száz településen emlékeznek meg a trianoni békediktátum századik évfordulójáról az Erdélyi Magyar Szövetség, az Erdélyi Magyar Nemzeti Tanács és a Székely Nemzeti Tanács vezetői, tagjai és szimpatizánsai.

Trianon 100 – A világ magyarságával emlékezik a közmédia

Delina
-
  Ma 08:06 Életmód

A trianoni békediktátum 100. évfordulóján a két nemzeti főadó mellett a közmédia minden csatornája és online felületei is megemlékeznek a magyar történelem egyik legtragikusabb napjáról.

Magyarokkal emlékezik Trianon évfordulójára a szlovák kormány

Igor Matovič és kormánya kedden, június 2-án a Pozsonyi várban emlékezik Trianon 100. évfordulójára. A rendezvényre száz felvidéki magyar közéleti személyiséget is meghívtak a szervezők. A megemlékezés mottója: „A múltat nem mi írtuk, de a jövő a mi kezünkben van”. A találkozó hivatalos meghívója szombat este került ki a közösségi…

Trianon-sütikkel emlékezik csonka-Magyarországra Novák Katalin

Hírklikk
-
  Tegnap 16:05 Belföld

Sajátosan házias formáját választotta a 100 éves Trianon-centenáriumra való emlékezést a családügyi államtitkár. Novák Katalin a nemzeti érzelmű gasztroangyal Borbás Marcsival közösen sütött ki egy tepsi Trianont, amit később – feltehetően jó étvággyal – el is fogyasztottak. Így végre honleányokhoz térhettek vissza az elcsatolt…

Orbán Viktor az Egri csillagokkal emlékezik a Hősök napjára – videóval

A közel 30 éve folyamatosan harcban álló Orbán Viktor fontosnak tartotta megünnepelni azokat, akik életüket áldozták Magyarországért. A miniszterelnök egyben ma ünnepli születésnapját.

Trianon 100 – A világ magyarságával emlékezik a közmédia

A közmédia minden csatornája és online felületei is megemlékeznek a magyar történelem egyik legtragikusabb napjáról

Orbán Viktor üzent: az egyik leghíresebb magyar filmjelenettel emlékezik

A Hősök Napja az Egyesült Államokban kiemelt ünnep. A magyar hősök emlékünnepét május utolsó vasárnapján tartják azokra a magyar katonákra és civilekre emlékezve, akik az életüket áldozták Magyarországért.

Wass Albert szavaival emlékezik Trianon 100. évfordulójára a Kárpátia

888.hu
-
  Tegnap 12:18 Zene

A nemzeti rockzenekar legújabb dala a Vasakarat címet kapta.

Trianon 100 – A világ magyarságával emlékezik a közmédia

A közmédia minden csatornája és online felületei is megemlékeznek a magyar történelem egyik legtragikusabb napjáról.

A világ magyarságával emlékezik Trianonra a közmédia

888.hu
-
  Tegnap 09:45 Vélemény

A trianoni békediktátum 100. évfordulóján a két nemzeti főadó mellett a közmédia minden csatornája és online felületei is megemlékeznek a magyar történelem egyik legtragikusabb napjáról.

Harag György rendezőre emlékezik a Marosvásárhelyi Nemzeti Színházű

A 95 éve született Harag György rendezőt két, általa Marosvásárhelyen rendezett előadásról készült tárlattal idézi fel a színház.

Trianon 100 – A világ magyarságával emlékezik a közmédia  

Körkép
-
  20.05.30 19:20 Határtalan

Nyitókép: a Steindl Imre Program által közreadott, a trianoni békediktátum századik évfordulójára, a Kossuth tér közelébe tervezett Nemzeti Összetartozás Emlékhely (részletének) látványterve. MTI/Steindl Imre Program.   A trianoni békediktátum 100. évfordulóján a két nemzeti főadó mellett a közmédia minden csatornája és online…

Énekléssel adta ki a bánatát: szívfacsaró dallal emlékezik meg Tóth Andi az elhunyt Petics Kristófról

Blikk
-
  20.05.30 18:31 Bulvár

A múlt hétvégén elhunyt Petics Kristóf tragikus halála az egész országot megrázta, sokan, közülük egykori jó barátja, Tóth Andi sem tudott még felocsúdni a tragikus hír hallatán.

A világ magyarságával együtt emlékezik meg a közmédia Trianonról június 4-én

hirado.hu
-
  20.05.30 16:56 Belföld

Századik évfordulóján a közmédia csatornái és online felületei is megemlékeznek a trianoni békediktátumról.