Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 201 hír

Bódi Gabriella: Az én örökségem nem a roma származásom, hanem az, amit a szüleimtől kaptam

Bódi Gabriella nem ismer lehetetlent, ha az álmaival járó kihívásokról vagy azoknak a támogatásáról van szó, akiknek a hangját ma nehéz meghallani.

Ligeti Dávid történész kapta az idei Bezerédj-díjat

A Bezerédj Alapítvány kuratóriuma a 2020. évi Bezerédj-díjat Ligeti Dávidnak, a Veritas Történetkutató Intézet és Levéltár tudományos főmunkatársának ítélte oda.

Egy keresztényellenes karikatúra kapta a baloldali MÚOSZ "szakmai" díját

A keresztre feszített Jézuson gúnyolódó karikatúrát a Népszava dolgozója készítette, a Népszava másik dolgozója vezette testület pedig kitüntette érte.

Tervezett áramszünet az Árpád parkolóházban

Az Árpád parkolóházban az E.On Zrt. december 1-én, kedden reggel 9 órától várhatóan 15 óráig tervezetten szünetelteti az áramszolgáltatást, így a létesítmény ebben az időszakban nem lesz használható – jelent meg a tájékoztatás a Győr-Szol Zrt. honlapján. Az üzemeltető kéri az autósokat, hogy ez idő alatt másik parkolóházat vegyenek…

100 lélegeztetőgépet kaptak a magyar kormánytól a vajdasági magyarok

A kormány száz lélegeztetőgépet és ugyanennyi, a betegek őrzésére szolgáló monitort adományozott a Vajdasági Klinikai Központnak – jelentette be Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter pénteken.

Pápai Gábor Krisztus-gyalázó karikatúrája kapta a szakma díját

Pápai Gábor, a Népszava rajzolója botrányos karikatúráját ítélte az idei év legjobb rajzának a Magyar Újságírók Szövetsége karikaturista-szakosztálya – olvasható a 888

Százak kaptak életfogytiglant Törökországban

A 2016-os puccskísérlet 337 vádlottját ítélte el egy török bíróság.

Pápai Gábor Krisztus-gyalázó karikatúrája kapta a szakma díját

A szakmai díj titkos szavazásán a Múosz karikaturistái ezt a képet ítélték a legjobbnak.

Elképesztő évforduló, ezt az ajándékot kapták az önkéntes tűzoltók

150 millió forintnyi plusztámogatást kapnak az önkéntestűzoltó-egyesületek a költségvetés 700 millió forintos forrásán túl.

Születésnapi ajándékot kaptak az önkéntes tűzoltók

150 millió forintnyi plusztámogatást kapnak az önkéntestűzoltó-egyesületek a költségvetés 700 millió forintos forrásán túl – éppen 150 évvel azután, hogy az első tűzoltóság megalakult.

16 percen belül kétszer kaptak el egy gyorshajtót Szolnoknál

Egyszer 95 km/h-val, kicsit később 79 km/h-val ment a Mercedes sofőrje lakott területen belül.

Négy alkalommal kapták el ittas vezetésért, ötödjére jön a börtön

Liner
-
 Ma 16:01Életmód

Egy győri férfit immáron negyedik alkalommal igazoltattak a rendőrök ittas vezetés közben, így most már börtön vár rá – adta hírül a Kisalföld.

Rotary adomány a kórháznak – Ózongenerátoros fertőtlenítőt és hűtőket is kaptak

Kétmillió forint értékű adománnyal segítette a COVID-ellátásban dolgozókat a helyi Rotary Club. A gyűjtést először a nyíregyházi csapat saját köreikben kezdte el, de hamar híre ment a jótékony felhívásnak és sok magánszemély, illetve cégek is csatlakoztak a kezdeményezéshez. Ózongenerátoros fertőtlenítőt, hűtőket és élelmiszereket adtak át a…

Ligeti Dávid történész kapta az idei Bezerédj-díjat

Korosztályának egyik legtehetségesebb historikusaként az Osztrák-Magyar Monarchia, valamint az első világháború had- és politikatörténetét kutatja.