Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Húsz háromszéki tanintézetnek nincs még közegészségügyi engedélye

Székelyhon
-
  Ma 22:27 Határtalan

Az országos helyzethez hasonlítva jól áll Kovászna megye: miközben vannak olyan megyék, ahol a tanintézetek százainak nincs tűzvédelmi vagy közegészségügyi engedélye, Háromszéken tíz százalék körül van ezek aránya.

Meghalt Szaxi Maxi

Index
-
  Ma 22:12 Zene

A Hungária és a Dolly Roll együttes szaxofonosa 67 éves volt.

„A jajgatásunkkal nem megyünk semmire. Ez így tovább nem mehet!” - dühösek az ollétejediek

Parameter
-
  Ma 22:07 Határtalan

„Végét járja a türelmünk, és dühösek vagyunk. Elkészült a feljelentésünk a Dron ellen, és azon vagyok, hogy az illetékes hivatalok ellen is készüljön feljelentés, mert két éven keresztül igazából egy helyben toporogtunk, és amit elértünk, azt azért értül el, mert kilincseltünk, veszekedtünk, kutattunk, nyomoztunk, amit véleményem szerint nem nekünk

Bizarr bűnügy, nyugdíjas pornóssal játszatta el a megölt nagyapját

Döbbenetes bűnügyben emelt vádat a Fővárosi Főügyészség egy 28 és egy 82 éves férfival szemben. A történetben ráadásul nem a két vádlott életkora közötti különbség a legérdekesebb!

Mégis létrejön az új autóipari gigász?

A legnagyobb, 15 milliót gyártó óriás jönne létre, ha egyesülne a Renault-Nissan és a Fiat-Chrysler csoport. A nyár eleje után ismét felröppent a hír: a kusza tulajdonú francia-japán konglomerátum fuzionál az olasz-amerikai óriással, amely utóbbi előre menekülne ezzel. Május végén a Fiat Chrysler Automobiles (FCA) bejelentette, hogy…

Még egy év hátravan a kereskedelmi háborúból

Mike Pompeo amerikai külügyminiszter 40 vállalatvezetővel közös ebéden azt nyilatkozta, hogy a 2020. novemberi elnökválasztásra megoldódhat a Kínával való kereskedelmi háború.

Így előzd meg a szívbetegséget egyszerűen

Női NetCafe
-
  Ma 22:00 Életmód

A szauna évszázadok óta népszerűségnek örvend egyes kultúrákban, és jelenleg is világszerte milliók élnek vele. Sokan egyszerűen csak lazítani szeretnek az apró helyiségben, ugyanakkor számos pozitív egészségügyi hatása is van a szaunázásnak.

Megint elromlott a német külügyminiszter repülőgépe

Ismét meghibásodott egy német kormánygép, amellyel Heiko Maas külügyminiszter utazott volna, ez alig tíz nap alatt másodszor fordult elő a tárcavezetővel – jelentették szerdán német hírportálok. A német diplomácia vezetője a moszkvai hivatalos útra kijelölt Airbus A340 típusú repülő helyett egy jóval kevésbé kényelmes, katonák…

Gyorsvonat ütközött autóval Kismarosnál, hárman meghaltak

Fénysorompós vasúti átjárónál történt a baleset. A vonaton senki sem sérült meg.

Autót gázolt a vonat Kismarosnál, hárman meghaltak

A jármű a tilos jelzés ellenére hajtott a sínekre.

Autót gázolt a vonat Kismarosnál, hárman meghaltak

A jármű a tilos jelzés ellenére hajtott a sínekre.

Egy robot lesz az egyetlen utasa az oroszok következő rakétájának, ami az űrállomásra megy

A mesterséges intelligencia által vezérelt Skybot F-850 vezetni és lőni is tud, most az ISS-en fogja segíteni az űrhajósok munkáját.

Meghalt Szaxi Maxi

24
-
  Ma 21:48 Kultúra

A Dolly Roll tagja, Fekete Gyula 67 éves volt.

Három ember meghalt vasúti balesetben Kismarosnál

A sofőr a fénysorompó tilos jelzése ellenére hajtott a sínekre.