Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 21 hír

A karácsonyi időszakra lehetővé tennék a nagyobb családi találkozásokat Magyarországon

Jó lenne a családok számára a találkozásokat minél szélesebb körben lehetővé tenni – erről beszélt a karácsony kapcsán egy kérdésre válaszolva Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter az Országgyűlés igazságügyi bizottságában tartott meghallgatásán kedden.

Gulyás: karácsonyra jó lenne a családoknak a találkozásokat minél inkább lehetővé tenni

Jó lenne a családok számára a találkozásokat minél szélesebb körben lehetővé tenni - erről beszélt a karácsony kapcsán egy kérdésre válaszolva Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter az Országgyűlés igazságügyi bizottságában tartott meghallgatásán kedden.

Gulyás Gergely: Jó lenne a családok számára a találkozásokat minél szélesebb körben lehetővé tenni

A karácsonyi időszakra vonatkozó szabályokról szerdán, vagy legkésőbb a jövő heti kormányülésen, december 9-én születik döntés.

Gulyás: a karácsonyi időszakra jó lenne a családok számára a találkozásokat minél szélesebb körben lehetővé tenni

A karácsonyi időszakra vonatkozó szabályokról szerdán, vagy legkésőbb a jövő heti kormányülésen, december 9-én születik döntés.

Gulyás Gergely: karácsonyra jó lenne a családi találkozásokat minél szélesebb körben lehetővé tenni

Jó lenne a családok számára a találkozásokat minél szélesebb körben lehetővé tenni – erről beszélt a karácsony kapcsán egy kérdésre válaszolva Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter az Országgyűlés igazságügyi bizottságában tartott meghallgatásán kedden. /Koszticsák Szilárd Hozzátette: a karácsonyi időszakra…

Gulyás: Karácsonykor a családok közötti találkozásokat, érdemes lenne lehetővé tenni

Matematika, virológia és tippelés a tetőzésről, két hónap eltéréssel. A kormány szerdán dönthet a korlátozásokról, de ha mégsem, akkor egy hét múlva. Súlyos érvek szólnak amellett, hogy bő egy hétre fogadjunk el speciális szabályokat karácsonyra – idézte Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter kijelentését az atv.hu  a…

Gulyás Gergely: a karácsonyi időszakra jó lenne a családok számára a találkozásokat minél szélesebb körben lehetővé t…

Hozzátette: a karácsonyi időszakra vonatkozó szabályokról szerdán vagy legkésőbb a jövő heti kormányülésen, december 9-én születik döntés. "Személyes véleményem szerint nyomós érvek szólnak amellett, hogy a karácsonyi bő egyhetes időszakra speciális szabályok lépjenek életbe. Jó lenne a családok számára a találkozásokat minél…

Flóra Értelmi Fogyatékosokért és Autistákért Alapítvány – Személyes találkozások helyett, online kapcsolattartás

Óbuda
-
 Tegnap 14:05Életmód

Az Alapítvány működésében is jelentős változásokat hozott a koronavírus-helyzet. A személyes, közvetlen kapcsolattartást szinte teljesen meg kellett szüntetniük, a velünk kapcsolatban álló családok azonban így sem maradnak segítség nélkül.

Nincsenek véletlen találkozások

Mirage
-
 20.11.29 12:05Életmód

Az életünkben minden okkal történik, nincsenek véletlen találkozások. Az életutunkat különböző típusú emberek keresztezik. Mindenkivel másért találkozunk és talán nem is értjük meg az okát azonnal.

Korlátozások nélküli karácsonyi találkozások vágyáról írt a Magyar Kormány

Nagyon érdekes bejegyzés, s egyben kormányzati üzenet jelent meg a vírusjárvánnyal kapcsolatban a Facebookon nemrég. És most nem is Orbán Viktor politikusi-miniszterelnöki oldalán, hanem Magyarország Kormánya közösségi oldalán. “Szeretnénk, ha mindenki korlátozás nélkül tudna találkozni karácsonykor. A kormány…

Koronavírus – Merkely Béla: a személyes találkozások csökkentése a legfontosabb

A higiéniai szabályok betartása mellett a legfontosabb, hogy a személyes találkozások számát 60-90 százalékban csökkentsük – mondta a Semmelweis Egyetem rektora a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában. Merkely Béla hozzátette: nem gyakori, hogy valaki kétszer kapja el a koronavírust, mivel az azon átesettek nagy…

Koronavírus - Merkely Béla: 60-90 százalékban csökkenteni kell a személyes találkozások számát

Koronavírus - Merkely Béla: 60-90 százalékban csökkenteni kell a személyes találkozások számát

Koronavírus: ismét érdemes korlátozni a személyes találkozások számát

A higiéniai szabályok betartása mellett a legfontosabb, hogy a személyes találkozások számát 60-90 százalékban csökkentsük - mondta a Semmelweis Egyetem rektora csütörtök reggel.

A legfontosabb a személyes találkozások csökkentése

A higiéniai szabályok betartása mellett a legfontosabb, hogy a személyes találkozások számát 60-90 százalékban csökkentsük.