Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Online is elérhető a Friss Hús fesztivál néhány filmje

MMonline
-
 Ma 15:22Film

Négy magyar és öt nemzetközi díjnyertes rövidfilmes alkotás érhető el januárban online a Friss Hús fesztivál Facebook-oldalán. Ezen a héten megtekinthető a tavalyi Friss Hús legjobb magyar élőszereplős rövidfilmje, Kölcsey Levente Szünet című alkotása. A film főhőse a 16 éves Zoli, akit szülei ki akarnak íratni a szakközépiskolából, hogy inkább…

Bono lánya a Netflix thrillerjében debütál, és az előzetes alapján nem lesz semmi

Joy
-
 Ma 15:12Film

A U2 frontemberének lánya, Eve Hewson is kilépett a rivaldafényre, és februárban mi is láthatjuk a streaming csatorna új filmjében.

Kiss Ramóna kisfia szülinapját ünnepli – Fotókon a kétéves Noé

Femcafe
-
 Ma 15:03Bulvár

Ramóna láthatóan imádja az anyaságot, és boldogan mutatja meg kisfiát is a kamerának.

A Kincsem gyönyörű színésznője anya lett - Petrik Andrea kisbabája áprilisban született

Femina
-
 Ma 15:00Bulvár

Petrik Andrea kisfia tavaly áprilisban, a világjárvány első hullámának közepén született meg.

A legdrágább élő magyar művészek – itt a friss toplista a 2020-as aukciós eredmények alapján

A műtárgy.com és az Art Advisory Budapest művészeti tanácsadó iroda először 2017-ben adta ki A magyar aukciós piac című kiadványát, amely nemzetközi adatbázisok és a hazai aukciósházak adatai alapján mutatta be, hogy hogyan szerepeltek a magyar képzőművészek az itthoni és a külföldi aukciókon.

Friss adatok mutatják a koronavírus miatti többlethalálozást

Az előzetes adatok szerint 2020 52. hetében 3478 fő veszítette életét Magyarországon. Ez azt mutatja, hogy mintegy 30%-kal többen haltak meg az év végén, mint egy évvel korábban. A halálozási többlet az utóbbi hetekben kissé csökkent, hiszen november-decemberben összesen mintegy tízezer fővel több, másfélszer annyi ember hunyt el, mint…

Ez a gyönyörű lány Tourette-szindrómás, és ha érted az angolt, a vele készült videót nagyon fogod értékelni

Player
-
 Ma 14:20Kultúra

A rendellenesség neve egy Georges Gilles de la Tourette nevű francia neurológustól származik, aki elsőként írta le a betegséget a Xix. században.

Mi szabadulhat a zárás alól Magyarország ? Friss prognózis érkezett

Annak függvényében, hogy idén mikorra sikerül kellő mennyiségű oltást beadni, a gazdasági növekedést 2 és 6 százalékos végletekre becsüli a Raiffeisen Bank. A pénzintézet szerint maradnak az alacsony kamatok, és bajok lehetnek abból, hogy egyre inkább fokozódik a gazdaság összteljesítményben az autóipar súlya.

Az egykori pornósztár, Katie Price gondozásba adja 18 éves, fogyatékkal élő fiát

Katie Price meghozta élete egyik legnehezebb döntését: fiát egy olyan bentlakásos intézménybe adja, ahol foglalkozni tudnak a fiú speciális igényeivel. 

Szexi képekkel hódítanak a focisták lánytesói

BorsOnline
-
 Ma 14:00Sport

A híres focisták hozzátartozói jobbára szeretnek inkognitóban maradni, néhány lánytestvér viszont mégis igencsak népszerű.