Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 125 hír

Levélben kérnek Pintér Sándortól méltányos elbánást az egészségügyi dolgozók

Mérce
-
 Tegnap 20:02Vélemény

A Független Egészségügyi Szakszervezet hangsúlyozta, nem csupán az ország 18.000 orvosán múlna az egészségügy működése a járványhelyzet alatt, hanem rajtuk is.

Rezeg a léc: majdnem beteltek a sürgősségi helyek Romániában, kénytelenek bővíteni az osztályokat

Főtér
-
 Tegnap 14:13Határtalan

Szombaton ismét rekordot döntött a kritikus állapotban lévő koronafertőzöttek száma, jelenleg 1249 embert kezelnek az ország sürgősségi osztályain. Ezzel összefüggésben Nelu Tătaru egészségügyi miniszter elmondta, ez azért nagy gond, mert országszerte mindössze 1400 ágy áll rendelkezésre ezeken az osztályokon a kovidosok számára –…

Foci-Eb: Négy alternatívával készül a szurkolókat illetően az UEFA

Az UEFA tájékoztatása szerint az első forgatókönyv azt feltételezi, hogy a koronavírus-járványt jövő nyárra, az Eb kezdetéig már olyan mértékben ellenőrzés alatt lehet tartani a kontinensen, hogy a teljes stadionokkal lehet számolni a jegyértékesítés során. A második forgatókönyv 50-100 százalék közötti kihasználtságot feltételez a stadionokban, mí

Többszázezer forint készpénzt lopott, befejezték az eljárást a rendőrök

Többszázezer forint készpénzt lopott, befejezték az eljárást a rendőrök Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság2020. 11. 28., szo - 08:49 Tehergépkocsiból tulajdonított el övtáskát Bátonyterenyén egy 31 éves férfi.

Több százezer forint készpénzt lopott, befejezték az eljárást a rendőrök

Több százezer forint készpénzt lopott, befejezték az eljárást a rendőrök Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság2020. 11. 28., szo - 08:49 Tehergépkocsiból tulajdonított el övtáskát Bátonyterenyén egy 31 éves férfi.

Hatalmas siker az állatoknak készített felüljáró: medvék, szarvasok, nagymacskák is használják

Blikk
-
 20.11.27 21:37Külföld

Az amerikai Utah hihetetlen gazdag állatvilága boldogan vette birtokba azt a különleges felüljárót, amelyet a vadak gyakori gázolása ellen emeltek.

Videó: mókusok, medvék, prérifarkasok, hódok és jávorszarvasok használják a nekik épített felüljárót

thevip.hu
-
 20.11.27 15:56Állatvilág

Az autópálya fölött is nagy a forgalom, kihasználják a lehetőséget a vadállatok. A Videó: mókusok, medvék, prérifarkasok, hódok és jávorszarvasok használják a nekik épített felüljárót bejegyzés először VIP-én jelent meg.

Eltűnt egy 17 éves lány – segítséget kérnek a rendőrök

A csongrádi rendőrök az állampolgárok segítségét kérik egy 17 éves tömörkényi lány megtalálásában.

Előjegyzésbe vetethetik magukat, akik kérnek majd oltást

Erről a miniszterelnök beszélt pénteken a Kossuth rádió reggeli műsorában.

Orbán Viktor: előjegyzésbe vetethetik magukat, akik kérnek majd oltást

Várhatóan már a jövő héten elindul egy internetes és levélben történő regisztrációs lehetőség, hogy aki kér majd koronavírus elleni oltást, az már most feliratkozhasson, előjegyzésbe vetethesse magát, így az elsők közé kerülhessen, akik hozzájutnak az oltóanyaghoz - közölte Orbán Viktor miniszterelnök pénteken a Kossuth rádió Jó reggelt,…

A másodfokú ügyészség szerint is indokolt volna letartóztatni M. Richárdot és sokkal súlyosabb büntetést kérnek

A súlyos balesetben két ember vesztette életét. A másodfokú ügyészség szerint az egyik sofőrt le kell tartóztatni, és büntetését jelentősen súlyosítani szükséges. A Dózsa György úti balesetben két ember meghalt, az ügyészség mindkét sofőr ellen halálos közúti baleset gondatlan okozása miatt emelt vádat, a bíróság szeptemberben bűnösnek is…

A nyugdíjasok a kormánytól kérnek segítséget

A Nyugdíjas Parlament Országos Egyesület egy közleményben fordult a kormányhoz, hogy kedvezményesebben vehessenek az idősek immunerősítőket.

Kafelnikov: Medvedev akár már 2021-ben világelső lehet!

Eurosport
-
 20.11.27 13:05Vélemény

Az orosz legenda evés közben jön meg az étvágy alapon a világbajnokság közben hitte el, hogy honfitársa megnyerheti a tornát.

Romániai választások – Ludovic Orban szerint a liberálisok akár az RMDSZ-szel is kormánykoalícióra léphetnek

Ludovic Orban román miniszterelnök szerint a román nemzeti liberálisok a december 6-i parlamenti választások után többek között a Romániai Magyar Demokrata Szövetséggel (RMDSZ) is kormánykoalícióra léphetnek, de minderről a választások eredményének függvényében határoznak.   Orban nyilatkozatáról pénteken számolt be a román média.…