Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Merénylet Budapesten: Pablo Escobar nálunk akarta megöletni az ellenfelét – Egy magyar exnyomozó vallomásai

Eddig nem ismert, hihetetlen gyilkossági kísérletről számolt be lapunknak egy exnyomozó, Kátai Elek, aki korábban is osztott meg már lapunkkal érdekes régi bűnügyet. Nem más akarta eltenni láb alól több mint harmincévvel ezelőtt Kolumbia magyarországi nagykövetét, mint a hírhedt drogbáró.

Akár 2-5 fokig is hűlhet a levegő a héten

A következő napokban 20 Celsius-fok alatt maradnak a maximumok, a leghidegebb órákban 5 fok körüli értékek is lehetnek. A hét második felében viszont ismét erősödik a nappali felmelegedés, vasárnap néhol akár 25 fok is lehet – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből. Hétfőn felhős idővel indul a…

Gulyás Gergely: Az európai kereszténység nem él könnyű időket

Az európai kereszténység nem él könnyű időket – jelentette ki Gulyás Gergely, Miniszterelnökséget vezető miniszter Budapesten a Bárányfelhő Svábhegyi Református Óvoda átadó ünnepségén vasárnap.

Gulyás: Nem a fegyveres háborúk jelentik a legnagyobb próbát

hirado.hu
-
 Tegnap 21:22Belföld

Európát lassan nyolc évtizede nem fegyveres háborúk teszik próbára.

Gulyás: az európai kereszténység nem él könnyű időket

Az európai kereszténység nem él könnyű időket – jelentette ki a Miniszterelnökséget vezető miniszter Budapesten a Bárányfelhő Svábhegyi Református Óvoda átadó ünnepségén vasárnap. Gulyás Gergely Robert Schumant idézve azt mondta: amellett, hogy az európai kereszténység nem él könnyű időket, Európa sincs jó állapotban, és…

Gulyás Gergely: Európa nincs jó állapotban

444.hu
-
 Tegnap 20:54Belföld

A miniszter szerint a nyugati államok ideológiáját mára „az államot foglyul ejtő, kötelező vallássá emelt neoliberális filozófia jellemzi”.

Gulyás Gergely: Az európai kereszténység nem él könnyű időket

A politikus szerint hit-, közösség-, és kultúraellenes támadásoknak vagyunk tanúi nap mint nap.

Gulyás Gergely: Az európai kereszténység nem él könnyű időket

Európa sincs jó állapotban, és még kevesekben született meg az a felismerés, hogy a két tény között összefüggést érdemes keresni.

Akár történelmet is írhatna az Emmy-gála

24.hu
-
 Tegnap 20:11Film

Kik az esélyesek, kikre érdemes figyelni, és miért lesz fontos a legnagyobb tévés díjak idei gálája? Emmy-beharangozó.

Brutális történettel akarták átverni az unokázós csalók az idős nénit

Egy háromtagú bandára került bilincs, akik egy idős nőt akartak átverni az ismert unokázós mesével. Azt adták be a hiszékeny, idős asszonynak, hogy az emberrablók levágják unokája ujját, ha nem fizet. A szélhámos telefonálók álcázásból egy Egyesült Királyságban bejegyzett telefonszámról hívtak fel egy 75 éves budapesti asszonyt tavaly…

Gulyás Gergely: Az európai kereszténység nem él könnyű időket

Európa sincs jó állapotban, és még kevesekben született meg a felismerés, hogy a két tény között összefüggést érdemes keresni - mondta a Miniszterelnökséget vezető miniszter.

Gulyás Gergely: az európai kereszténység nem él könnyű időket

Az európai kereszténység nem él könnyű időket – jelentette ki a Miniszterelnökséget vezető miniszter Budapesten a Bárányfelhő Svábhegyi Református Óvoda átadó ünnepségén vasárnap. g