Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 485 hír

Zacher Gábor: A hatvani kórházban már vannak üres ágyak a Covid- és az intenzív osztályon is

A hatvani kórházban és a mentőszolgálatnál is dolgozó orvos interjút adott az Inforádiónak.

Tesztelik a szociális dolgozókat Nyíregyházán

Megyénkben mintegy 6 ezren dolgoznak a szférában, és sokan éltek a szűrés lehetőségével.

Exatlon: nagyon mehet a matek Dani súlyos sérülése miatt a háttérben

Liner
-
 Ma 12:20Divat

Megérkeztek az új információk Dani állapotáról, aki a kihívók csapatában szenvedett súlyos lábsérülést, mely jelentős mértékben befolyásolja a versenyét.

Horgászjegyeket kaptak ajándékba a debreceni egészségügyi dolgozók

Az egészségügyi dolgozók munkájának elismeréséül 500 darab horgászjegyet ajánlottak fel többek között a Debreceni Egyetem Kenézy Gyula Egyetemi Kórház számára. Az ajándékutalványokat január 14-én adták át a társaság tiszafüredi irodája előtti területen. Az összesen 15 millió forint értékű felajánlásból 100-100 példányt vehettek át a…

Ilyen állapotban van a súlyos agydaganattal küzdő énekes

Tom Parker, a The Wanted fiúbanda korábbi tagja ősszel jelentette be, hogy rákkal diagnosztizálták; agydaganattal küzd. Az énekes októberben állt a szomorú hírrel a nyilvánosság elé: gyógyíthatatlan betegség támadta meg a testét, orvosai negyedik stádiumú glioblastómát állapítottak meg nála, ami a legagresszívabb felnőttkori agytumor …

Egy kutatás azt vizsgálta, milyen hatással vannak a környezetre az új konzolok

A PlayStation 5 és az Xbox Series X|S is körülbelül annyi energiát fogyasztanak, mint egy tévé.

Gyermekvédelemben, szociális ágazatban dolgozókat tesztelnek

A megyében 334, Kecskeméten 121 gyermekvédelemben és szociális alapszolgáltatásban dolgozó regisztrált a hétvégén zajló koronavírus-tesztelésre.

Hideg és járványhelyzet, veszélyben a hajléktalanok!

Ripost
-
 Ma 11:00Belföld

Jön a hajléktalanok rettegett időszaka, a hideg: hétvégén éjszaka mínusz 18 fok is lehet. A járvány különösen megnehezíti a dolgukat, ahogy a velük foglalkozókét is. A Ripost hajléktalanszállókon érdeklődött, negatív teszt nélkül is fogadják-e a rászorulókat.

Nehéz időszakon vannak túl a magyar sportolók, itt a fordulat

Metropol
-
 Ma 10:40Sport

A világjárvány átírta a műkorcsolyázás forgatókönyvét is.

Ezen a hétvégén tesztelik a gyermekvédelemben és szociális alapszolgáltatásban dolgozókat

Két napon át tesztelik azokat a szociális alapellátásban és gyermekvédelemben dolgozókat, akik önként jelentkeztek az antigén gyorstesztes vizsgálatra. Zala megyében hat helyszínen zajlik a szűrés, ezzel egy időben folytatják a bentlakásos szociális intézményekben a koronavírus elleni oltást.

Folyamatos mozgásban vannak az utak biztonságáért az Alföldön is

Az elmúlt napokban hosszabb-rövidebb időre fehérbe borult a táj, és az előrejelzések szerint igazi téli idő várható a folytatásban is.

Súlyosan sérült a kerékpáros a sükösdi balesetben

A bajai rendőrök befejezték a vizsgálatát annak a Sükösdön történt balesetnek, amelynek gyanúsítottja megszegte elsőbbségadási kötelezettségét, ezért balesetet okozott.

Megkezdődött a gyermekvédelemben és a szociális alapszolgáltatásban dolgozók tesztelése

  A hétvégén is folytatódik Békés megyében a koronavírus járvány elleni védekezés. Az idősotthonokban zajlik a lakók és az ott dolgozók oltása, vasárnap a mezőberényi retormátus szeretetotthonban kapják meg a vakcinát az érintettek. Ezzel párhuzamosan szombat reggel mellett pedig megkezdődött a gyermekvédelemben és a szociális…