Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Még jövőre is súlyos veszteségek lesznek a légitársaságoknál

Bár a hatékony oltóanyagokról szóló hírek reményt keltők, a légitársaságoknak jövőre is súlyos anyagi veszteséggel kell szembenézniük, és ezt nem mindegyik fogja túlélni az IATA friss elemzése szerint.

Gyógyszer miatt van székrekedése a kutyámnak?

Elsősorban a kezelő állatorvost kellene megkérdezni

A táppénz miatt kerülik a tesztelést az óvónők

Az óvónők és a dajkák alig több mint fele akart részt venni az ingyenes tesztelésen Kisteleken. Végül valamivel többen mentek el, és találtak két tünetmentes fertőzöttet. A Pedagógusok Demokratikus Szakszervezete szerint sokan azért vonakodnak a teszteléstől, mert attól tartanak, hogy nem kapják meg a nekik járó 100 százalékos táppénzt, ha…

Megtelt a halottasház a járvány miatt, egymásra dobálták a testeket

Egymásra pakolva, néhol fedetlenül a földön feküdtek a halottak a szombathelyi kórházban. Az eset egy olvasói fényképen látszik, amit a nyugat.hu és a 24.hu is megkapott. A kórház nem cáfolta, hogy a kép az ottani halottasházban készült, de szerintük nem alakult ki méltatlan helyzet. Közben információink szerint a katasztrófavédelem…

Figyelmeztetést adtak ki az egész országra sűrű köd miatt

Ahol kissé feloszlik a köd, ott is tartósan borult marad az idő.

Vadgázolás miatt történt tömegkarambol a 6-oson, Pécs határában

Több gépkocsi és egy autóbusz karambolozott a 6-os főúton Pécs nyugati határában, kedden késő délután. A helyszínelés miatt félpályán halad a forgalom az érintett szakaszon - közölte a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-vel.   Popovics Dejan elmondta: a 6-os út Pécs és Pécsvárad közötti szakaszán, a megyeszékhely…

Luxusutazásaival dicsekszik Érd baloldali alpolgármestere, miközben adótartozás miatt elítélték

Origo
-
 Ma 18:57Választás

Tetlák Örsöt kétszer is eltiltotta a bíróság a cégvezetéstől, a NAV is vizsgálódik utána, mégis indulni akar az országgyűlési választáson.

Ajajj! Figyelmeztetést adtak ki a holnapi időjárás miatt

A tartós, sűrű köd veszélye miatt az egész országra figyelmeztetést adott ki az Országos Meteorológiai Szolgálat szerdára.

A kijárási korlátozások miatt csökken a napi esetszám az Unióban

HírTV
-
 Ma 18:25Külföld

Kedvező hírek érkeznek a koronavírus elleni küzdelem kapcsán a nyugat-európai országokból.

Nem hiszed el: Ez lett a munkája a vírus miatt Gergely Róbertnek-Videó

Ripost
-
 Ma 18:20Bulvár

Nem bírta tovább a tétlen otthonülést és a kiadásai is megszaporodtak.

Ezt ne hagyja ki! Lelki és testi felfrissülés egyben

A különböző vallásokhoz mindig kapcsolódtak kegyhelyek, amelyeknek a szépsége azok számára is lenyűgöző lehet, akik nem hisznek ezeknek a varázserejében .

Pénzmosás miatt vádat emeltek egy fehérorosz ellenzéki ellen

Babarikát júniusban vették őrizetbe, ő volt az ellenzék legesélyesebb jelöltje az augusztusi elnökválasztásra.  Hivatalosan is vádat emeltek korrupció és pénzmosás címén Viktar Babarika fehérorosz ellenzéki aktivista, volt elnökjelölt ellen – jelentette be a fehérorosz biztonsági szolgálat (KGB). Viktar Babarika júniusi őrizetbe vételéig a Fehéro

A francia kormány lassan magától is elhatárolódik, ezúttal egy Párizs belvárosában felszámolt migránstábor miatt

Heves tiltakozást váltott ki francia politikusok részéről kedden a rendőrség előző esti fellépése a Párizs belvárosában békésen tiltakozó migránsok ellen. A kormány azonnali magyarázatot kért a rendőrségtől.