Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Emberölés gyanúja miatt tartottak házkutatást Maradona orvosánál

A rendőrség gondatlanságra utaló jeleket keresett a szerdán elhunyt legendát kezelő doktornál.

Botrány Demeter Szilárd cikke miatt

Óriási felháborodást váltott ki Demeter Szilárd miniszteri biztos írása, amelyben Soros György gázkamrájának nevezte Európát. A Petőfi Irodalmi Múzeum főigazgatójának publikációját az Origo tette közzé szombaton. Ezután sorra jelentek meg a tiltakozások, így Izrael magyarországi nagykövetsége is elítélte az írást. Demeter Szilárd egy nappal…

Sylvester Stallone az intenzívre került Dolph Lundgren miatt

Dolph Lundgren úgy megütötte Sylvester Stallonet a Rocky 4. forgatásán, hogy a színész az intenzívre került.

Iskolát kellett váltania orosz származása miatt a Feleségek luxuskivitelben sztárjának

Femcafe
-
 Ma 19:30Bulvár

A hétfő este visszatérő Feleségek luxuskivitelben új szereplőjével készítettünk exkluzív interjút, melyben orosz származásáról, gyerekkori emlékeiről és karrierépítésének cseppet sem hétköznapi útjáról mesélt. Hogyan lehet valaki sikeres üzletasszony, háromgyerekes édesanya és vonzó nő egyszemélyben? Mutatjuk Anfisa receptjét.

Súlyos baleset a Jókain Vásárhelyen – két autó ütközött! Fotókkal!

Teljes az útzár a Jókai - Rákóczi utca kereszteződésében Vásárhelyen, ahol egy személygépkocsi és egy mopedautó ütközött. Mindkét jármű az út menti oszlopnak csapódott.

Koronavírus miatt halt meg a hatvani kórház főorvosa

A hatvani Albert Schweitzer Kórház közleményt adott ki. Koronavírus szövődményében hunyt el a hatvani kórház főorvosa – írta a Hatvan Online. “Mély megrendüléssel tudatjuk, hogy életének 70. évében hosszú küzdelem után COVID-19 szövődményében elhunyt dr. Szabó Zoltán főorvos,…

Kétszer annyi járőr figyeli a francia partokat a menedékkérők miatt

London és Párizs között állandó feszültség forrása a menekültek és migránsok átkelésének megakadályozása a Csatornán. Idén heten fulladtak tengerbe hivatalosan, a valós szám ennél valószínűleg magasabb.

Kurz szerint még hónapokon át megszorítások lesznek

Az osztrák kancellár továbbra is szigorú szabályokkal számol.

Le kell-e mondani a gázkamrás-cikk miatt Demeter Szilárdnak? - Gulyás Gergely ezt mondta

Nem örül a közéleti diskurzus eldurvulásának - nyilatkozta Gulyás Gergely a Transidexnek arra, hogy le kell-e mondania Demeter Szilárdnak az “Európa Soros gázkamrája” cikke miatt. A miniszter Tusk nyilatkozatára emlékeztetett, amikor a Néppárt elnöke, Carl Schmitt náci ideológushoz hasonlította Orbán Viktort.

Hamarabb veszíthetik el leveleiket a fák ősszel a globális felmelegedés miatt

HVG
-
 Ma 18:27Gazdaság

Egy friss kutatás eredményei szembemennek az eddigi konszenzussal.

Botrány Demeter Szilárd cikke miatt

Óriási felháborodást váltott ki Demeter Szilárd miniszteri biztos írása, amelyben Soros György gázkamrájának nevezte Európát. A Petőfi Irodalmi Múzeum főigazgatójának publikációját az Origo tette közzé szombaton. Ezután sorra jelentek meg a tiltakozások, így Izrael magyarországi nagykövetsége is elítélte az írást. Tiltakoznak ellenzéki…

Lomtalanítás miatt kirakott hulladékot gyújtott fel, több autó megégett

Fél órán belül elfogták a 7. kerületi gyújtogatót. A 26 éves férfi tegnap hajnalban több belvárosi utcában is felgyújtotta a lomtalanítás miatt kirakott hulladékot. A tűzoltók időben meg tudták fékezni a lángokat, így azok épületekre nem terjedtek át, de több parkoló autó is megégett.

Maszk nélkül ünnepeltek, súlyos büntetést kapott az NFL-csapat

Origo
-
 Ma 17:29Sport

A New Orleans Saints a pénzbüntetés mellett a választási jogát is elvesztette a játékosbörzén.

Több mint 133 ezren vonultak utcára Franciaországban, részben a rendőri túlkapások miatt

Egy nagyobb tüntetés zajlott le Franciaországban, ami miatt Párizsban incidensek törtek ki, így a rendőrségnek is közbe kellett lépniük.

Áramszünet miatt halt meg két koronavírusos beteg Ukrajnában

A szóban forgó kórház rendelkezik áramfejlesztővel, amely áramszünet esetén szolgáltatja