Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 217 hír

Segíteni próbált a súlyos balesetet szenvedett sofőrön, de az hálá helyett agyonlőtte

A 25 éves St. Louisban élő Staveion Durham éppen robogójával haladt a Switzer sug�

Kiderült, mennyire súlyos Zlatan Ibrahimovic sérülése

Origo
-
 Ma 18:45Foci

A 39 éves támadó remek formában van, Cristiano Ronaldo előtt vezeti a Serie A góllövőlistáját.

Temes megyében már van hely a covid-kórházakban, de egyre több a súlyos eset

A temesvári Victor Babeș kórház menedzsere, Cristian Oancea szerint Temes megyében máris érzékelhető a szigorú járványszabályok pozitív hatása, hiszen egyre több szabad ágy van a megyei covid-kórházakban, náluk például jelenleg 30, ami az utóbbi időben egyáltalán nem volt jellemző. „Cserébe” viszont egyre több súlyos állapotban lévő…

Kiderült a tűzszünet súlyos ára: Örményország 121 települést ad át Azerbajdzsánnak

Az örmény kormány hétfőn nyilvánosságra hozta annak a 121 településnek a listáját, amelyet az el nem ismert hegyi-karabahi örmény vezetéssel egyetértésben átad Azerbajdzsánnak.

Az Indamediáé lesz az Index, leváltják a vezérigazgatót, meg is van az utódja

Hivatalosan is bejelentették, hogy Starcz Ákos, a fele részben Vaszily Miklós tulajdonában lévő Indamedia múlt héten kinevezett igazgatósági tagja lesz Szombathy Pál utódja az Index vezérigazgatói posztján. Távozik Sztankóczy András stratégiai igazgató és Bodolai László, az Index.hu Zrt. elnöke is.

Lipcsében készül 2023-tól a Mini Countryman utódja

2023-ban az új crossover az első Németországban készülő MINI modellként gurul le a gyártósorról, belsőégésű erőforrásokkal és tisztán elektromos hajtáslánc-technológiával felszerelve.

Súlyos testi sértés elkövetőjét fogták el a rendőrök

Súlyos testi sértés elkövetőjét fogták el a rendőrök Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság2020. 11. 23., h - 14:51 A férfi ellen a siófoki rendőrök eljárást indítottak.

Videón a mentés a súlyos baleset után

Óbudán történt a súlyos baleset még vasárnap este.

LoL: Megtalálták Bjergsen utódját Vizicsacsi volt csapattársának személyében

Esport 1
-
 Ma 12:00Gaming

Veteránt veterán váltott 2020 legerősebb NA LCS csapatában.

Igazi örömhír: megszületett egy pandapár tizedik utódja

Óriáspanda született a nyugat-japán Vakajama prefektúra egyik állatkertjében: a hétvégén világra jött hím bocs szülei tizedik utódja - számolt be hétfőn a helyi sajtó.

Kemény – Filmekbe illő lázadás tört ki egy magyar börtönben – Ilyen súlyos intézkedésekre volt szükség

Elege lett a raboknak. Filmekbe illő lázadás tört ki a Kozmai utcai börtön egyik cellájában. A zárkában raboskodó három férfi először csak kiabálni kezdett, majd mikor az őrök megkérték őket, hogy hallgassanak, valósággal elszabadult a pokol: az ágyaikat T-alakba rendezve eltorlaszolták a bejáratot, az ágyaknak nekifeszültek, hogy senki ne…

Súlyos baleset a Szentendrei úton, a füstölő autóból mentették ki a beszorult sofőrt

Villanyoszlopnak csapódott egy szürke Renault vasárnap este a Szentendrei úton. A légzsákok kinyíltak, az autó összeroncsolódott, a sofőr nem tudott kiszállni. A mentők és a katasztrófavédelem munkatársai nagy erőkkel érkeztek, hogy mielőbb kiemeljék a sofőrt a füstölő autóból. A mentésről készült videót a cikkünk alján lehet megnézni.…