Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 269 hír

Azért kapott súlyosabb büntetést szabálysértésekért a Mönchengladbach játékosa, mert gazdag

FociClub
-
 Ma 09:25Foci

Korábban már csapata is megbüntette a meggondolatlan tettéért, amelyet első körben tagadott.

Drámai vallomás: súlyos betegségéről vallott a Tv2 sztárja

Betegsége miatt búcsúzott az Exatlontól, verseny közben tudta meg, hogy baj van.

Súlyos betegségéről vallott a TV2 sztárja: gyógyszereken él

Suti András súlyos betegsége miatt búcsúzott az Exatlontól. A Bajnok verseny közben tudta meg, hogy veseproblémái vannak.

Milyen betegségek súlyosbodhatnak a közeljövőben?

A legfrissebb felmérési adatok szerint az éghajlatváltozással járó hőmérséklet növekedés és az időjárási tényezők megváltozása súlyosbíthatja a már létező globális egészségügyi problémákat.

Annyira súlyos szennyező forrást találtak, hogy ezeréves tabut döntöttek meg

Napi.hu
-
 Ma 07:08Külföld

A megújuló energia után, akár már holnap zöld lesz a hidrogén, de egy lépéssel közelebb kerülünk ahhoz is, hogy a vasból és acélból is legyen zöld. Nem a színe, hanem az eredete és az előállítása lesz a tradicionális gyártásúnál sokkal-sokkal környezetkímélőbb. És ha ez a mutatvány a svédeknek sikerül, ezzel tizedével lejjebb húzzák az egész…

Súlyos dolgot állít Presser Gáborról a legendás lemezlovas: "Minden nótájának megvolt az eredetije"

Life
-
 Ma 06:40Kultúra

Már nagyon régen ki nem állítja egymást Keresztes Tibor, azaz Cintula és Presser Gábor. A legendás lemezlovas most elárulta, mi ennek az oka.

Koronavírus: Szlovákiában visszatérhettek az iskolába a gyerekek, Romániában nincs hely az intezíven

Újabb járványügyi enyhítések léptek életbe az Egyesült Királyságban. Szlovákiában visszatérhettek az alsó tagozatosok az iskolapadba. Csehországban lemondott a külügyminiszter, mert ellenezte a Szputnyik és a kínai vakcina vásárlását. Az osztrák kancellár pedig bejelentette, hogy országa 1 millió dózis orosz vakcinát vásárol. Az ATV…

Volt, amikor az orvosnak döntenie kellett, melyik súlyos beteg életét mentik meg

Ezt Takács Péter, az Országos Kórházi Főigazgatóság főigazgató-helyettese árulta el egy interjúban.

A súlyos Covidtól a kínai vakcina is megvéd

Bár a napokban ismét kételyek merültek fel a kínai oltóanyagok hatékonyságával kapcsolatban, nemzetközi tanulmányok azt mutatják, hogy a súlyos, halálos megbetegedéstől ezek a vakcinák is megvédenek. Gyógyszeripari forrásunk arra hívta fel a figyelmet, hogy a cégek óriási összegeket fordíthattak a fejlesztésre, az oltóanyagok nyújtotta…

Súlyos betegségtől védhet meg napi egy pohár ital

Egy nemrégiben végzett vizsgálat szerint napi egy pohár ital védelmet nyújt a szívbetegség ellen, ugyanakkor nem szabad túlzásba vinni, hiszen a túlzott alkoholfogyasztás már számos szívproblémát idézhet elő.

Autós üldözés után két magyar meghalt, öten súlyosan megsérültek

A Bp-i Autósok Közössége a Br24.de alapján közölt információiról az origo.hu számolt be hétfő este. A cikk szerint a helyi rendőrök egy ideiglenes rendszámmal ellátott Bmw sofőrjét akarták igazoltatni, azonban az autó elhajtott és sikerült is lehagynia a hatóságokat. Nem sokkal később azonban bejelentés érkezett, miszerint egy közeli…

Hatékonyan védekeznek oltással a csapatok a súlyos járvány ellen

Háromszor annyit keres Hamilton, mint Bottas a Mercedesnél.

Két magyar meghalt, öten súlyosan megsérültek egy autós üldözésben Bajorországban

Egy ideiglenes rendszámmal ellátott BMW sofőrjét akarták igazoltatni a rendőrök, de az autó elhajtott, később pedig egy fának csapódott.