Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Bakos-Kiss Gábor a Győri Nemzeti Színház új igazgatója

Bakos-Kiss Gábor Jászai Mari-díjas színművészt nevezték ki a Győri Nemzeti Színház új igazgatójának – tette közzé Dézsi Csaba András, Győr polgármestere a Facebook-oldalán. Bakos-Kiss Gábor a kilenctagú szakmai bizottság egyhangú javaslata alapján nyerte meg a pályázatot, az igazgatói székben Forgács Pétert váltja majd…

Kritikus terhelés nehezül a magyar egészségügyre

Ezer lélegeztetett beteg körül van a kórházak teherbíró képessége, de a kormányfő által előre vetített covidos betegszám ennek a dupláját eredményezheti.

Online közvetítésekkel folytatja a munkát a Kecskeméti Nemzeti Színház

Nem hagyja színházi élmény nélkül közönségét a Kecskeméti Katona József Nemzeti Színház. Online közvetítések sugárzása mellett döntött a vezetőség, eleget téve ezzel a számtalan megkeresésnek, miszerint a nézők már nagyon hiányolják az előadásokat.

Súlyos bajt jelezhet a szaglásvesztés

Bár a koronavírus-járvány nyomán került a reflektorfénybe a szaglóképesség, sokkal több és összetettebb dolgot jelezhet az orrunk az egészségünkkel kapcsolatban.

Az elnök azt akarja, hogy nézők előtt fusson az F1-es Magyar Nagydíj

hirado.hu
-
 Ma 06:06Sport

A kormány garanciavállalása mellett nem forog veszélyben a Hungaroring fejlesztése – mondta Gyulay Zsolt elnök-vezérigazgató a hirado.hu-nak.

Kapaszkodj! – Via ferrata útvonalak Magyaroszágon

A "kapaszkodj!" hasznos intelem azok számára, akik megismerkednének a via ferratával, vagyis a vasalt utakon való kirándulással. Több mint túrázás, de még nem igazi sziklamászás – egy kis adrenalinfröccs a hétvégi csavargásokhoz.A via ferrata olasz eredetű kifejezés, magyarul vasalt utat, mászóösvényt jelent. Olyan hegyi utakat jelölnek…

Megoldhatók-e a magyar nyugdíjrendszer legégetőbb gondjai - vagy marad a kapkodó tűzoltás?

Vajon mi okozza jelenleg a legnagyobb gondokat a nyugdíjrendszerben és mit kellene tenni e gondok megoldása érdekében? Melyek azok a problémák, amelyek rövidtávon is megoldhatóak lennének, hiszen csak a politikai szándékon és egyszerű jogalkotási döntésen múlnak, és melyek azok, amelyek közép-, sőt hosszútávon is kemény diónak…

Illegális kiskutya-kereskedelem Magyarországról

A németnyelvű sajtóban hosszú ideje folyamatosan téma, hogy Kelet-Európából, többnyire nem tisztességes tenyésztőktől, hanem úgynevezett szaporítóktól nagyon sok, részben oltatlan, részben akár beteg kutyakölyköt csempésznek Európába szörnyű körülmények között, hogy ott jó pénzért eladják őket – írja a Neue Kronen Zeitung.

Jön a németek automata hernyótalpasa: ezzel gyerekjáték lesz a szállítás a földeken

A talajművelő, vető és növényvédő gépekkel foglalkozó német gyártó, a Horsch megerősítette, hogy egy teljesen automatizált szállítójárművön dolgoznak, és már ebben az évben el is fogják végezni a terepi teszteket.

Napközben országszerte napos időre számíthatunk

Várható időjárás az ország területén szombat éjfélig A középső és a déli megyékben is fokozatosan csökken a felhőzet, és napközben országszerte napos időre számíthatunk, emellett gomolyfelhők is képződnek, de számottevő csapadék nem valószínű. Az északi, északnyugati szél a déli órákig még nagy területen maradhat élénk,…

"Ez egy közös eredmény" - két magyar alkotót is díjaztak a Berlini Filmfesztiválon

Két magyar alkotó is díjat kapott a rangos Berlini Filmfesztiválon. Nagy Dénes, Természetes fény című alkotását Ezüst Medve-díjjal jutalmazták. Kizlinger Lilla pedig a legjobb mellékszereplőnek járó Ezüst Medvét kapta Fliegauf Bence: Rengeteg – Mindenhol látlak című filmjében nyújtott alakításáért.

Rajzokkal segíti megélhetésért küzdő kedvenc helyeit a magyar illusztrátor

Buzás Aliz magyar illusztrátor eddig a Jedermann, a Kelet Café, a Majorka és a Tranzit vendéglátó helyeknek készített különleges illusztrációkat.

Járai Kíra botoxoltatta az arcát: a végeredmény nem tetszett neki

Femina
-
 Ma 05:40Bulvár

Járai Kíra botoxoltatta a homlokát és a szemkörnyéki ráncait is, de az eredmény végül nem nyerte el a tetszését.

Szegedi drogterjesztőket fogtak el a Nemzeti Nyomozó Iroda munkatársai

A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI) Nemzetközi Bűnüldözés Elleni Főosztály Szegedi Bűnüldözési Osztálya által beszerzett információk alapján a KR NNI - a Készenléti Rendőrség és a Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság több osztályával együttműködve - összehangolt akciót tartott 2021. március 3-án,…

Elfogatóparancsot adtak ki a volt magyar válogatott focista ellen

ATV
-
 Ma 04:58Belföld

Az elfogatóparancsot a Blikk szúrta ki a rendőrség oldalán.