Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Avakov reagált a kárpátaljai magyarok halálos megfenyegetéséről szóló videofelvételre

Az ukrán hatóságok szigorúan üldözni fogják a magyar állampolgárokat fenyegető provokátorokat – jelentette ki Arszen Avakov ukrán belügyminiszter.

Justin Bieber dalával teremtenének karácsonyi hangulatot a magyar sztárok

ma7.sk
-
 Ma 20:11Zene

Justin Bieber "Mistletoe" című dalával kívánnak minden zenekedvelőnek karácsonyi hangulatot teremteni a magyar énekesek Tóth Andi és Vastag Csaba főszereplésével.

A magyar külügy államtitkára szerint még nincs hivatalosan megválasztott elnöke Amerikának

24.hu
-
 Ma 19:58Külföld

Sztáray Péter „munkahipotézise” szerint viszont az Joe Biden lesz.

Ibrahimovic elgondolkozott a visszavonuláson, de inkább a Milan felemelése mellett döntött

Eurosport
-
 Ma 19:56Foci

Az eredmények egyelőre őt igazolják, a svéd klasszis szórja a gólokat, a piros-feketék pedig vezetik a Serie A-t.

Digitális társat alkothatunk magunknak egy magyar cég találmányával

PCWorld
-
 Ma 19:50Infotech

A CreatIT Hybri nevű megoldása egy headset segítségével teszi lehetővé, hogy digitális partnert készítsen magának az, aki ilyesmire vágyik. Jelenleg kalapoznak a megvalósításhoz.

Egészségügyi miniszter: nem lenne jó kinyitni a sulikat és enyhíteni az intézkedéseket, mert nem kedvező a helyzet

A központi válságstáb ülését követően ezt Marek Krajčí egészségügyi miniszter jelentette ki, hozzátéve, hogy ezért nem lenne jó enyhíteni az óvintézkedéseket és kinyitni az iskolákat. A tárca vezetője arra is felhívta a figyelmet, hogy az elmúlt napokban enyhén nőtt a kórházban kezeltek száma. Szerinte a lakosság rendszeres antigénes…

Így szavazz egyszerűen, hogy magyar motort építsen az OCC

Onroad
-
 Ma 19:43Sport

Jó esély van rá, hogy az újjáéledő Orange County Choppers motorépítős doku-realityben egy magyar srác lesz idősebbik Paul Teotul vendége. Na persze állítólag jó a kávéjuk is, de ennél sokkal fontosabb, hogy a sorozat forgatási napjai alatt meg is építik a motorját. Csakhogy ehhez segítenünk kell neki. Az OCC ugyanis azt a motort építi meg,

Izland nyert a magyarok ellen az EB selejtezőn

A magyar női labdarúgó-válogatott 1-0-ra kikapott Izland csapatától az Európa-bajnoki selejtezősorozat nyolcadik, utolsó fordulójában, kedden a Szusza Ferenc Stadionban. Markó Edina szövetségi kapitány csapata két győzelemmel, egy döntetlennel és öt vereséggel csoportja negyedik helyén végzett. Az első félidőben a tartalékos magyar…

Van elég gáz Magyarországon

A fogyasztók ellátása a fűtési időszakban biztosított, a hétfői adatok szerint több mint 6 milliárd köbméter földgáz áll rendelkezésre, és a villamosenergia-, valamint a távhőszektor is felkészült a hidegebb hónapokra az ellátásbiztonság fenntartása érdekében.

Bűncselekményként vizsgálja a magyar himnusz eléneklését az ukrán nemzetbiztonság

A kárpátaljai Szürtén a helyi képviselők beiktatásukkor elénekelték a magyar himnuszt – emiatt vegzálja most a magyarokat az ukrán nemzetbiztonság.

Bűncselekményként vizsgálja a magyar himnusz eléneklését az ukrán nemzetbiztonság

A kárpátaljai Szürtén a helyi képviselők beiktatásukkor elénekelték a magyar himnuszt – emiatt vegzálja most a magyarokat az ukrán nemzetbiztonság.

A magyar himnusz éneklése miatt indított vizsgálatot az Ukrán Biztonsági Szolgálat

A kárpátaljai Szürte településen a helyi képviselők beiktatásukkor elénekelték a magyar himnuszt.