Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 189 hír

Mátyus János: Hibáztam

Ugytudjuk
-
  Ma 10:26 Megyei

A Szombathelyi Haladás edzője szerint a Szolnok ellen meg kellett volna hagynia a legutóbbi felállást.

33 éven át hevertek a jeges szigeten a pórul járt sarkkutatók holttestei

Múlt-kor
-
  Ma 09:37 Kultúra

90 éve, 1930. augusztus 6-án találták meg Salomon August Andrée svéd sarkkutató és társai holttestét a Spitzbergák szigetcsoporthoz tartozó Kvitøyán. Andrée 1897 júliusában indult útnak két társával, hogy egy nagyméretű hőlégballonnal közelítsék meg az Északi-sarkot, ahol akkoriban még nem járt ember. Mint később kiderült, a…

Amerre járt, ölt James Dean elátkozott Kis Rohadéka

BorsOnline
-
  Ma 09:30 Bulvár

A tudomány állása szerint átkok nem léteznek, mégis elátkozottnak mondott tárgyak kísértik az emberiséget. A körülöttük kialakult bizarr dolgokra a szakértők csupán annyit mondanak, a véletlenek műve. De lehet ennyi véletlen?

Közel kilencvenmilliárdot küldött Orbán Veszprémnek, jól járt a helyi katolikus érsekség is

Rengeteg közpénzt szán a kormány egy 2023-as uniós programsorozatra, az összeg közel felét a helyi főegyházmegye felújításaira szánják.

Mezei János: jelentős tapasztalat gyűlt össze az Emsz önkormányzataiban

Erdély Ma
-
  Ma 04:46 Határtalan

Az Erdélyi Magyar Szövetségben levő tudást, amit a polgármesterek az önkormányzatok vezetésével szereztek, kamatoztatni szeretnék, illetve átadják a tapasztalatot az újonnan indulóknak is – jelentette ki Mezei János.

Portást keres a Csontváry suli

Ittlakunk
-
  Tegnap 22:02 Budapest 18. ker

A Csontváry Kosztka Tivadar Általános Iskola délutáni portást keres teljes állásba, határozatlan időre. Precíz, megbízható munkavégzést várnak el a jelentkezőtől. Jelentkezni önéletrajzzal a titkarsag@csontvaryiskola.hu címen lehet. 

Ezért nem látogatja Kóbor János Benkő Lászlót

Az Omega billentyűse kórházban fekszik, de zenésztársai és barátai napi szinten tartják vele a kapcsolatot. Kóbor János szerint azonban Benkő nem szeretné, ha rossz állapotban, gyengének látnák őt a szerettei.

Elmentem világgá! Erről számolt be az első magyar férfi, aki minden országban járt már

Földvári András az első magyar férfi, aki a világ összes országában járt, amiről könyvet is írt.

Erős Jánoshoz, a szoci kormányok alatt bűvészkedő exbankárhoz köthető céggel szerződött a XI. kerület

A Stark Capital, amely a tízmilliós megbízást kapta, a Panama-iratokban is feltűnő volt MFB-vezér Erős János fiának cége.

Szabadtéri parfümériában jártunk

A Pannonhalmi Főapátság levendula- és gyógynövénykertjében jártunk. Itt több mint 60 ezer tő levendula és több ezer bokor mediterrán fűszernövény - zsálya, kakukkfő, oregánó, rozmaring - ontja az illatát.

Azért járt gyerektáborokba az oktató, hogy kislányokat erőszakolhasson

BorsOnline
-
  Tegnap 16:00 Baleset-bűnügy

Hétfőn este a goodlettsville-i rendőrség munkatársai őrizetbe vettek egy 24 éves f�

Kárpáti János: Egyszer használatos iszonyat

Mandiner
-
  Tegnap 15:32 VéleményUSAJapán

Évről évre rituálisan elkövetjük a mentegető magyarázatokat. Például: ha nem dobják le azt a két bombát, akkor akár egymillió amerikai katona életét is követelhette volna a fanatikus japánok elkeseredett ellenállása a dzsungelben.

Nézze velünk a havi első szerdai szentmisét az Esterházy János Zarándokközpontból

Felvidék.ma
-
  Tegnap 14:45 Határtalan

Ma, augusztus 5-én 17 órai kezdettel tartják meg az alsóbodoki Esterházy János Zarándokközpontban az Esterházy János boldoggá avatásáért felajánlott szentmisét. A Szent Kereszt felmagasztalása kápolna minden hónap első szerdáján ad méltó helyet a felemelő lelki alkalomnak.