Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

16 év alatt ennyit változott Jennifer Garner

NLC
-
 Ma 18:34Bulvár

Belegondoltál már, hogy mennyit változhattak a Hírtelen 30 szereplői? Bármilyen hihetetlen, de a gyerekszereplők már régen fel is nőttek! Mutatjuk, ki, hogy néz ki napjainkban.

Ferenc pápa üzenete: ismerjük fel a változást

NLC
-
 Ma 17:49Életmód

Vagy rájövünk, hogy együtt kell dolgoznunk, vagy krízis krízist fog követni. Ferenc pápa könyvét nem csak vallásosoknak ajánlják, sőt!

Változnak a kötelező jótállás szabályai

A kötelező jótállásra vonatkozó új szabályok azt szolgálják, hogy a vevő a lehető legkevesebb hátrányt szenvedje el elromlott terméke miatt. A jövő évtől alkalmazandó rendelkezések egyértelműsítik, hogy a szavatossági, jótállási igények érvényesítése nem köthető az eredeti csomagolás meglétéhez.

Kétmillió dollárért kínálják megvételre Maradona mezét, amiben igazi legendává vált

Ekkor szerezte azt a gólját, ami kitörölhetetlen nyomot hagyott a futballtörténelemben.

Immortals Fenyx Rising: Egy videóban összehasonlították a PS5-ös és a Switches változatot, ami nem túl igazságos

Végletek között. A Ubisoft hamarosan megjelenő akció-kalandjátékának két olyan verzióját állították egymás mellé, melyek között elég látványosak a különbségek.

Kedvező változások a kötelező jótállás szabályaiban

2021. január 1-jtől jóval szigorúbb szabályok vonatkoznak a köteelző jótállásra vonatkozóan, ugyani az ezt szabályozó kormányrendelet módosításra kertült.

4+1 példa a mesterséges intelligenciára, ami a filmekből valósággá vált

Számos, a maga idejében sci-finek tűnő, filmekben megálmodott technológia ma már a mindennapi életünk része, köszönhetően a mesterséges intelligenciának. A valósággá vált fikciókat a november 30-án, 18 órától online, ingyenesen megtekinthető Future Talks powered by MVM talk show apropóján tekintettük át. Az eseményen Neil de Grasse…

Változások a jótállás szabályaiban

A kötelező jótállásra vonatkozó új szabályok azt szolgálják, hogy a vevő a lehető legkevesebb hátrányt szenvedje el elromlott terméke miatt. A jövő évtől alkalmazandó rendelkezések egyértelműsítik, hogy a szavatossági, jótállási igények érvényesítése nem köthető az eredeti csomagolás meglétéhez - közölte az Innovációs és Technológiai…

Tömegek váltanak elektronikus számlafizetésre a járvány miatt

Novemberben ismét megrohamozták a Díjnetet: az átlagos duplájára ugrott a regisztrációk száma.

Egyre kevesebb a dízelautó az utakon: hogyan érdemes váltani, ha cserére kerül a sor?

MFor
-
 Ma 14:51Pénzügy

Évről évre csökken a dízelautók száma az utakon, kis túlzással ma már csak minden ötödik járműbe tankolnak gázolajat a gépjárművezetők Magyarországon - vagyis egyre többen váltanak a benzines vagy elektromos megoldásokra. A Bank360 pénzügyi szakportál elemzői azoknak segítenek eligazodni a pénzügyi kérdésekben, akik éppen…

Válts húsmentes étrendre egy hónapra

Manapság egyre több híve van a vegán életmódnak. Az ún. Veganuary mozgalomhoz 2014-ben még csak 3300-an, 2018-ban már 130 ezren csatlakoztak. Ismerd meg te is a vegán étrend előnyeit!

Real Madrid: Sergio Ramos 10 év után váltott!

FociClub
-
 Ma 14:14Foci

A maga nemében jelentős változás lesz...

Óriási haragot váltottak ki az étterem-tulajdonosokból a két hónappal meghosszabbított franciaországi lezárások

Liner
-
 Ma 14:07Külföld

Hatalmas dühöt generált a francia kormány legutóbbi döntése, miszerint még legalább január végéig zárva kell tartaniuk az éttermeknek, holott azt ígérték, hogy a karácsonyi szezonra ismét kinyithatnak.

Brüsszel számára is világossá vált, hogy a vétó nem blöff

Nem megerősítené, hanem gyengítené a jogállamiságot az Európai Unióban az új, többéves költségvetéshez kötődő feltételrendszer

Brüsszel számára is világossá vált, hogy a vétó nem blöff

Az uniós költségvetés volt az egyik központi téma az Európai Parlament e heti ülésén is.