Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 26 hír

Az Erste Csoport 50 millió eurós megállapodást kötött az Európai Beruházási Alappal

ProfitLine
-
  Tegnap 15:30 Gazdaság 

A megállapodás a foglalkoztatás és a szociális innováció európai programja (EaSI) keretében jött létre. Az Erste Csoport mind a hét tagbankja alacsonyabb kamatok és kevésbé szigorú fedezeti követelmények mellett nyújthat hitelt társadalmi célú vállalkozások és civil szervezetek számára. Az elkövetkezendő 5 év során legalább 500…

Együttműködési megállapodást kötött Budapest az autóklubbal

Tarlós István hangsúlyozta: a fővárosi közlekedésnek javítania kell Budapest és térségének versenyképességét, hozzá kell járulnia a fenntartható, élhetőbb, vonzó városi környezet kialakításához.

Anyakönyvi hírek: ők születtek és kötöttek házasságot

Mohácsi Újság
-
  Tegnap 12:33 Belföld 

Mohácson a polgármesteri hivatalban vezetett elektronikus anyakönyvi rendszerbe az elmúlt időszakban egyebek mellett az alábbi bejegyzések történtek:  Születtek: Kratofil Sára (Mohács), Szécsi Ábel (Mohács), Csapi Noel (Mohács), Lakatos Noel (Mohács), Strausz Attila Alex (Mohács), Csobot Dániel (Mohács), Huber Szofia (Mohács), Balog…

Együttműködési megállapodást kötött Budapest az autóklubbal

Együttműködési megállapodást kötött a fővárosi önkormányzat a Magyar Autóklubbal a közlekedés biztonságának és hatékonyságának erősítése érdekében. A dokumentumot Tarlós István főpolgármester és Hatala József, a Magyar Autóklub elnöke írta alá szerdán Budapesten. A főpolgármester a Magyar Kerékpárosklub elnökével, Kürti Gáborral…

A vállalkozások finanszírozását segítő megállapodást kötött az Erste és az Európai Beruházási Alap

Az Erste-csoport 50 millió eurós megállapodást kötött az Európai Beruházási Alappal osztrák, cseh, horvát, magyar, román, szlovák és szerb társadalmi célú vállalkozások finanszírozására.

Stratégiai megállapodást köt a Volkswagen és a Ford

Vezess
-
  Tegnap 06:00 Autó-motor  Volkswagen Ford

Együttműködési megállapodásra jutott a Ford és a VW; közösen fognak fejleszteni haszonjárművet.

A Gyávák Együttműködési Rendszere

Index
-
  18.06.19 16:16 Vélemény 

Nagyon gyáva és a demokráciától nagyon távol álló dolog, ha csak azzal állunk szóba, aki kedves velünk.

Budapest lesz az NBB stratégiai központja

A Nemzetközi Beruházási Bank (NBB) Tanácsa 2018. június 4-5-én tartotta 109. ülését, ahol többek között egy új európai központ létrehozásáról döntöttek.

Budapest lesz az Nemzetközi Beruházási Bank (NBB) európai stratégiai központja

A magyar kormány meghívásának eleget téve a Nemzetközi Beruházási Bank (NBB) delegációja, Dr. Nyikolaj Koszov igazgatósági elnök vezetésével Budapestre látogatott. A küldöttség a látogatás során Varga Mihály miniszterelnök-helyettessel folytatott kétoldalú tárgyalásokat, valamint egy egyetértési nyilatkozat aláírására is sor került a kormány…

Milliárdos üzletet kötöttek Matolcsyék

VG
-
  18.06.18 18:26 Pénzügy 

A jegybank egy, három és tizenkét hónapos futamidejű, forintlikviditást nyújtó, finomhangoló devizaswap-tendert tartott hétfőn.

Női kosárlabda NB I – Megszületett az együttműködési megállapodás a pécsi klubok között

Haon
-
  18.06.18 17:43 Kosárlabda  Baranya Pécs

Három évre szóló együttműködési megállapodást írt alá Pécs városa, valamint a két helyi kosárlabdaklubot, a PEAC-ot és a PINKK-et működtető gazdasági társaság vezetősége.

Budapest lesz az Nemzetközi Beruházási Bank európai stratégiai központja

A magyar kormány meghívásának eleget téve a Nemzetközi Beruházási Bank (NBB) delegációja, Dr. Nyikolaj Koszov igazgatósági elnök vezetésével Budapestre látogatott a mai napon. A küldöttség a látogatás során Varga Mihály miniszterelnök-helyettessel folytatott kétoldalú tárgyalásokat, valamint egy egyetértési nyilatkozat aláírására is sor került a…

Újabb titkos megállapodást hoztak nyilvánosságra Romániában

Híradó
-
  18.06.18 14:49 Külföld  Bíróság Románia

A titkos paktumot a román belföldi hírszerző szolgálat a legfelsőbb bírósággal és a legfőbb ügyészséggel kötötte 2009-ben.

Újabb titkos megállapodást hoztak nyilvánosságra Romániában

Erdély Ma
-
  18.06.18 12:47 Határtalan  Bíróság Románia

Újabb titkos megállapodást került nyilvánosságra Romániában, amelyet a román belföldi hírszerző szolgálat a legfelsőbb bírósággal és a legfőbb ügyészséggel kötött 2009-ben.

Stratégiai megállapodást kötött Budapest és a Mol

NRGreport
-
  18.06.18 09:09 Gazdaság 

Stratégiai együttműködési megállapodást kötött a fővárosi önkormányzat és a Mol, a dokumentumot Tarlós István főpolgármester és Hernádi Zsolt, a Mol elnök-vezérigazgatója írta alá pénteken Budapesten. Tarlós István szerint a Mol és a főváros elsősorban a közlekedés és a környezeti problémák kezelésének területén tud majd együttműködni.