Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 27 hír

Japán jóváhagyta a Brexit utáni kereskedelmi megállapodást Nagy-Britanniával, de…

A japán parlament jóváhagyta a Nagy-Britanniával nemrég megkötött szabadkereskedelmi megállapodást, amely a kétoldalú kereskedelmi kapcsolatokat szabályozza Nagy-Britanniának az Európai Unióból való kilépését (Brexit) követően.

Szerbia tiszteletben fogja tartani a washingtoni megállapodást

Magyar Szó
-
 Tegnap 19:17Határtalan

Aleksandar Vučić államfő telefonon tárgyalt Robert O'Briennel, az Amerikai Egyesült Államok nemzetbiztonsági tanácsadójával. 

Brexit – Franciaország megvétózza az előnytelen megállapodást

Franciaország kész megvétózni az Egyesült Királyság és az Európai Unió jövőbeni kapcsolatrendszerét rendező megállapodást, ha az számára kedvezőtlen kitételeket tartalmaz, főként a halászat terén - szögezte le az ország európai ügyekért felelős minisztere.

A konduktív pedagógiára fókuszáló magyar-kazah oktatási és kutatási együttműködést kötöttek

Semmelweis
-
 Tegnap 15:00Gazdaság

A Pető András Kara és az Al-Farabi Kazah Nemzeti Egyetem közötti együttműködés többek között lehetővé teszi az oktató- és hallgatócserét. 

Franciaország kész megvétózni egy kedvezőtlen megállapodást

Az ország európai ügyekért felelős minisztere szerint valós annak a veszélye, hogy az Egyesült Királyság megállapodás nélkül lép ki az Európai Unióból.

A franciák készek megvétózni egy kedvezőtlen megállapodást

Franciaország kész megvétózni az Egyesült Királyság és az Európai Unió jövőbeni kapcsolatrendszerét rendező megállapodást.

Aláírták a megállapodást a honvédelmi illetményen kívüli juttatásokról

Aláírta a megállapodást a jövő évi illetményekről és illetményen kívüli juttatásokról a Honvédelmi Minisztérium és a Honvédelmi Érdekegyeztető Fórum munkavállalói oldala csütörtökön – közölte a Honvédelmi Minisztérium (HM). A dokumentumot Benkő Tibor honvédelmi miniszter, Czövek János alezredes, a Honvédszakszervezet (HOSZ) elnöke,…

Aláírták a megállapodást a honvédelmi illetményen kívüli juttatásokról

Aláírta a megállapodást a jövő évi illetményekről és illetményen kívüli juttatásokról a Honvédelmi Minisztérium és a Honvédelmi Érdekegyeztető Fórum munkavállalói oldala csütörtökön – közölte a Honvédelmi Minisztérium (HM).

Nógrádi: Az ukrán politika stratégiailag téves

hirado.hu
-
 20.12.03 16:55Külföld

Ukrajna helyzete rendkívül nehéz, a gazdaság összeomlott, az infláció az egekben.

Szijjártó Péter fontos megállapodást kötött Párizsban

A fejlesztés keretében a vállalat Budapestre hozza az egyik európai beszerzési központját.

Jelentős megállapodást kötött a Richter

A hazai gyógyszercég 263,5 millió dollárért, mai árfolyamon mintegy 78 milliárd forintért megvásárolja a Johnson & Johnson belgiumi leányvállalatának fontos, fogamzásgátló termékét, amelyet az Egyesült Államokon kívüli piacokon, a világ 60 országában értékesíthet.

Pórázra kötötték a parlamenti képviselőket

KárpátHír
-
 20.12.03 10:01Határtalan

Az ukrán parlament megszavazta azt a törvényt, mely véget kíván

Együttműködési megállapodást kötött Paks és Milton Keynes a fenntartható fejlődésért

A Budapesti Brit Nagykövetség által indított Közép-Európai Intelligens Városok Projekt keretében együttműködési megállapodást írt alá Szabó Péter, Paks polgármestere és Peter Marland, a Milton Keynes-i Városi Tanács elnöke december 1-jén, interneten keresztül megtartott találkozón...

Együttműködési megállapodás

Elindulhat a bevált gyakorlatok cseréje és a tapasztalatok megosztása a tiszta tömegközlekedés, az energiatárolás és az intelligens városi megoldások terén annak az együttműködési megállapodásnak köszönhetően, amelyet Szabó Péter, Paks polgármestere és Peter Marland, a Milton Keynes-i Városi Tanács elnöke írt alá december…