Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 46 hír

Magyarország számára stratégiai ágazat lehetne az ökoturizmus

Turizmus Online
-
  Tegnap 23:12 Utazás

Egyelőre gyerekcipőben jár nálunk a szegmens - állítja a Nimfea Egyesület, amely Interreg projektben segíti a zöld szemléletű hazai turisztikai vállalkozásokat.

Együttműködési megállapodás kötött a Mi Hazánk és a MIÉP

Együttműködési megállapodást kötött egymással a Mi Hazánk Mozgalom és a Magyar Igazság és Élet Pártja (MIÉP) szerdán Budapesten.

Itt a szegény ember Fidesz–KDNP-je: együttműködési megállapodást kötött a Mi Hazánk Mozgalom és a MIÉP

Újra virul a fityula, avagy ne légy barom, miközben a liberális férgek belülről rágják édes hazánk nemes testét!

Együttműködési megállapodást kötött a Mi Hazánk és a MIÉP

Együttműködési megállapodást kötött egymással a Mi Hazánk Mozgalom és a Magyar Igazság és Élet Pártja (MIÉP) szerdán Budapesten.

Együttműködési megállapodást kötött a Mi Hazánk és a MIÉP

Toroczkai a megállapodás aláírása után elmondta: céljuk, hogy harmadik utat kínáljanak a magyar embereknek.

Együttműködési megállapodást kötött a Mi Hazánk és a MIÉP

Együttműködési Megállapodást kötött egymással a Mi Hazánk Mozgalom és a Magyar Igazság és Élet Pártja (MIÉP) szerdán Budapesten.

Együttműködési megállapodás kötött a Mi Hazánk és a Miép

Együttműködési megállapodást kötött egymással a Mi Hazánk Mozgalom és a Magyar Igazság és Élet Pártja (MIÉP) szerdán Budapesten.

Együttműködési megállapodást kötött a BGE a Hungast Csoporttal

Együttműködési megállapodást kötött a Budapesti Gazdasági Egyetem Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kara (BGE KVIK) a Hungast Csoporttal, a szakmai partnerségnek köszönhetően az egyetem hallgatói a Hungastnál szerezhetnek gyakorlati tapasztalatokat a közétkeztetés gasztronómiai és üzleti oldaláról egyaránt.

Négyoldalú együttműködési megállapodás

Ünnepélyes keretek között írt alá négyoldalú együttműködési megállapodást a Szeged-Csanádi Egyházmegye, a Gál Ferenc Főiskola, a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság, valamint a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság 2019. február

Négyoldalú együttműködési megállapodást kötöttek

Ünnepélyes keretek között írt alá négyoldalú együttműködési megállapodást a Szeged-Csanádi Egyházmegye, a Gál Ferenc Főiskola, a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság, valamint a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság 2019. február 19-én, a főiskola Klebelsberg termében, Szegeden. Kiss-Rigó László a Szeged-Csanádi Egyházmegye…

Együttműködési megállapodást írtak alá

Police
-
  Tegnap 06:25 Belföld

Együttműködési megállapodást írtak alá Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság2019. 02. 20., sze - 06:25 A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság megállapodásban rögzítette közös célkitűzéseit a Magyar Vöröskereszt Baranya megyében működő szervezetével.

Együttműködési megállapodást kötött a Budapesti Gazdasági Egyetem a Hungast Csoporttal

OrientPress
-
  19.02.19 17:40 BelföldOktatás

A Budapesti Gazdasági Egyetem Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kara (Bge Kvik) és a Hungast Csoport szakmai partnerségének köszönhetően az egyetem hallgatói a Hungastnál szerezhetnek gyakorlati tapasztalatokat a közétkeztetés gasztronómiai és üzleti oldaláról egyaránt - közölte a Bge és a Hungast kedden.

Négyoldalú együttműködési megállapodás született a Szeged- Csanádi Egyházmegye részvételével

A hallgatók megkapják azokat az alapvető általános biztonsággal, bűn-és balesetmegelőzéssel kapcsolatos ismereteket, amelyeket hasznosítani tudnak munkájuk során.

Hárommillió tonna áru fuvarozásáról kötött megállapodást a Rail Cargo

autopro
-
  19.02.19 16:00 GazdaságUkrajna

A Rail Cargo Hungaria (RHC) részéről évi 3,6 millió tonna áru fuvarozását, a vállalat éves szállításának 12-14 százalékát érintő megállapodás született az ukrán vasútvállalattal – közölte az RHC.