Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 46 hír

EU-csúcs/Brexit – Londoni stratégiai elemzők: a továbblépésről szóló decemberi megállapodás a legvalószínűbb

GazdaságPortál
-
  Tegnap 13:42 Külföld 

Londoni stratégiai elemzők szerint a Brexitről, vagyis a brit EU-tagság megszűnéséről folyó tárgyalássorozat legvalószínűbb további forgatókönyve az, hogy a decemberi EU-csúcson sikerül megállapodni a jövőbeni kereskedelmi kapcsolatrendszerről szóló második tárgyalási szakasz elkezdéséről. Az Eurasia Group nevű globális…

Stratégiai együttműködési megállapodást kötött a kormány a Kühne + Nagel Magyarországgal

autopro
-
  17.10.20 08:40 Autó-motor  Kiss Péter

Stratégiai együttműködési megállapodást kötött a kormány a Kühne + Nagel Szállítmányozási Kft.-vel, a megállapodást a kormány részéről Magyar Levente, a Külgazdasági és Külügyminisztérium parlamenti államtitkára, a vállalat részéről pedig Lányi Márton ügyvezető igazgató és Kiss Péter pénzügyi igazgató írta alá.

Stratégiailag kiemelkedőn fontos út épül Kelet-Magyarországon

Inforádió
-
  17.10.20 08:38 Belföld  Békéscsaba Békés

Gyorsforgalmi összeköttetés lesz Debrecen, Békéscsaba és Szeged között, az állami beruházó kiírta a megvalósíthatósági tanulmány pályázatát - írta a Magyar Idők.

Stratégiai együttműködési megállapodást kötött a kormány a Kühne + Nagel Magyarországgal

KamaraOnline
-
  17.10.20 08:01 Gazdaság  Kiss Péter

Stratégiai együttműködési megállapodást kötött a kormány a Kühne + Nagel Szállítmányozási Kft.-vel. A megállapodást a kormány részéről Magyar Levente, a Külgazdasági és Külügyminisztérium parlamenti államtitkára, a vállalat részéről pedig Lányi Márton ügyvezető igazgató és Kiss Péter pénzügyi igazgató írta alá.

A magyar hatóságoknak alá kell írniuk a CEU működését lehetővé tevő megállapodást

ProfitLine
-
  17.10.20 05:00 Gazdaság  Oktatás CEU

A magyar hatóságoknak a határidők meghosszabbítása helyett alá kell írniuk a Közép-európai Egyetem (CEU) működését lehetővé tevő, már letárgyalt megállapodást - emelte ki Guy Verhofstadt, az Európai Parlament liberális frakcióvezetője, felszólítva az uniós tagállamok vezetőit, hogy csütörtökön kezdődő brüsszeli csúcstalálkozójukon…

Egy kiváló stratégiai játékot húzhatunk be ingyen

GameStar
-
  17.10.19 19:12 Gaming  Letöltés

Megint ajándékoz a Humble Bundle, 48 órán át egy legendás sorozat egyik részére csaphatunk le.

Verhofstadt aláírattatná a CEU működését lehetővé tevő megállapodást

MNO
-
  17.10.19 17:05 Belföld  Oktatás CEU

Szerinte az egyetem mindent megtett, amit tudott, hogy eleget tegyen az új követelményeknek.

Világméretű megállapodást sürgetett Ferenc pápa a biztonságos és szabályozott migrációért

Biztonságpiac
-
  17.10.19 17:02 Külföld 

Világméretű megállapodást sürgetett a biztonságos, szabályozott és rendezett migráció érdekében Ferenc pápa az éhezés és a migráció kapcsolatáról mondott beszédében az ENSZ Élelmezésügyi és Mezőgazdasági Szervezete (FAO) római székházában. Ferenc pápa spanyolul elmondott beszédében kijelentette, a megfelelő élelmiszermennyiség…

Partnerségi megállapodást írtak alá az agrárszakképzésért

Veol
-
  17.10.19 14:14 Megyei  Veszprém Mezőgazdaság

A Földművelésügyi Minisztérium és a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara májusi partnerségi keretmegállapodása nyomán további együttműködési megállapodásokat írtak alá tegnap az agrárgazdaság Veszprém megyei fejlesztéséért.

Ezzel a céggel kötött stratégiai együttműködést a kormány

VG
-
  17.10.19 12:33 Gazdaság  Sajtószabadság Goodfriend

Stratégiai együttműködési megállapodást kötött a kormány a Kühne + Nagel Szállítmányozási Kft.-vel, a megállapodást a kormány részéről Magyar Levente, a Külgazdasági és Külügyminisztérium parlamenti államtitkára, a vállalat részéről pedig Lányi Márton ügyvezető igazgató és Kiss Péter pénzügyi igazgató írta alá csütörtökön Budapesten.

„Seward őrültsége” – a történelem legrosszabb üzletét kötötték az oroszok Alaszka eladásával

Múlt-kor
-
  17.10.18 18:03 Kultúra 

150 éve, 1867. október 18-án egy katonai parádé keretében adta át Oroszország az Egyesült Államoknak Alaszkát. A 18. század végén létesített észak-amerikai gyarmatot a cári birodalom egyre kevésbé tartotta megvédhetőnek egy ellenséges támadás esetén, ezért döntött a terület eladása mellett. Ezzel egyidőben Alaszkában bevezették a…

Együttműködési megállapodás az Interpol és a Kaspersky Lab között

Mediainfo
-
  17.10.18 12:35 Infotech 

A kiberbűnözés elleni együttműködésről írt alá újabb megállapodást az Interpol és a Kaspersky Lab orosz számítógépes cég - közölte internetes oldalán a nemzetközi bűnüldöző szervezet sajtószolgálata.

Oktatás: együttműködési megállapodást kötött a TE és a ZSKE

NSO
-
  17.10.18 11:39 Sport  Oktatás

A Zsigmond Király Egyetem jövő februártól sportlétesítmény-menedzsment posztgraduális képzést indít a Testnevelési Egyetem szakmai támogatásával. Az erről szóló együttműködési keretmegállapodást szerdán írták alá.

A CEU arra kéri a kormányt, írja alá a megállapodást

ProfitLine
-
  17.10.18 04:00 Gazdaság  Fidesz Bevándorlás

A Közép-európai Egyetem (CEU) vezetőség arra kérte keddi budapesti sajtótájékoztatóján a magyar kormányt, hogy írja alá a New York állammal már letárgyalt, a működésüket lehetővé tevő megállapodást.