Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 44 hír

Zámbó Krisztián a testén viseli apja emlékét

Origo
-
 Tegnap 11:14Bulvár

A Life TV-n mutatta meg az általa tervezett családi címert.

Rubint Rella irtó nehezen jutott haza

iFaktor
-
 Tegnap 11:00Bulvár

Akik régebb óta követik Rubint Rella tartalmait a közösségi médiában, már tudhatják róla, hogy külföldre költözött párjával, aki focista karrierjét egyengeti Németországban. Így az influenszer rendszeresen ingázik a két ország között és néha nem megy olyan könnyen a hazautazás, mint azt gondoljuk. Rella legújabb Instagram-posztjában…

Nehezen tanulnak énekelni a madárfiókak a zajszennyezés miatt

thevip.hu
-
 21.05.14 22:07Állatvilág

A tudósok szerint az is lehetséges, hogy a közlekedési zaj a madarak énekének tartalmát is megváltoztathatja.

Norris nem érez együtt a nehezen kezdő Ricciardóval

Motorsport
-
 21.05.14 19:00Forma1

Az ausztrál versenyző tényleg elég nehezen kezdte az évet a McLarennél, és a teljesítménye nem feltétlenül volt a tőle elvárható szinten, miközben a másik autóban Lando Norris szépen szállította a jobbnál jobb eredményeket.Az utóbbi két hétvégén azonban már sikerült többet kihoznia az autójából a hétszeres futamgyőztesnek, aki már sokat beszélt…

Túl a nehezén? Bárki napokon belül kaphat oltást – vakcinaösszefoglaló

Vezetjük az uniós ranglistát, ám valamelyest megtorpant az oltáskedv. 944 ezren várhatnak a Pfizerre. Megkönnyebbültek viszont a lakodalmakat tervezők, valamint a külföldön élő magyarok.

Müller: túl vagyunk már a harmadik hullám nehezén

Müller Cecília országos tisztifőorvos az operatív törzs pénteki sajtótájékoztatója során megnyugtató információkat közölt a harmadik hullám alakulásáról.

Müller Cecília: túl vagyunk a járvány harmadik hullámának nehezén

Az operatív törzs csütörtöki tájékoztatóján többek között arról is beszéltek, hogy már bárki napokon belül megkaphatja a védőoltást életkortól és foglalkozástól függetlenül.

Müller Cecília: túl vagyunk a nehezén

Folyamatosan javulnak és egyre kedvezőbbek a járványügyi adatok, „túl vagyunk a nehezén" a járvány harmadik hullámának – jelentette ki az országos tiszti főorvos, a koronavírus-járvány elleni védekezésért felelős operatív törzs pénteki online sajtótájékoztatóján.

Tisztifőorvos: túl vagyunk a harmadik hullám nehezén

Videó! Folyamatosan javulnak és egyre kedvezőbbek a járványügyi adatok, túl vagyunk a nehezén – mondta Müller Cecília.

Müller Cecília: túl vagyunk a harmadik hullám nehezén

Bizakodhatunk, hogy ugyan lassan, fokozatosan, de magunk mögött hagyhatjuk a járványt - jelentette ki dr. Müller Cecília országos tisztifőorvos a koronavírus-járvány elleni védekezésért felelős operatív törzs pénteki online sajtótájékoztatóján.

Müller Cecília: túl vagyunk a nehezén

Eddig összesen 5 millióan regisztráltak az oltásra 81 százalékuk már meg is kapta a vakcinát, azonban 900 ezren még várakoznak.

Müller Cecília: Túl vagyunk a nehezén

Mandiner
-
 21.05.14 12:37BelföldPfizer

Már bárki napokon belül megkaphatja a védőoltást életkortól és foglalkozástól függetlenül.

Müller: Túl vagyunk a járvány harmadik hullámának nehezén

Ugyanakkor az országos tiszti főorvos szerint a vírus még mindig jelen van, amely ellen csak a védőoltással lehet hatékonyan felvenni a küzdelmet.