Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 99 hír

Lássátok, lássátok! – online adventi alkotóművészeti kiállítás

Online adventi kiállítást és vásárt rendez a MANK, emellett az érdeklődők a Lássátok, lássátok! című virtuális tárlatot szerdától december 31-ig tekinthetik meg – tudatta a Magyar Alkotóművészeti és Nonprofit Kft. (MANK).

Virtuális kiállításokkal, online borkóstolókkal próbálnak túlélni

A hazai rendezvénytechnikai piacnak a túlélés érdekében alkalmazkodnia kell a helyzethez, és innovatív fejlesztésekkel kell jelentkeznie.

A Bartókon decemberben naponta új ablak nyílik egy jobb világra

A Zipernowsky Stúdió kirakatában karácsonyig minden nap új szociális design projekt mutatkozik be.

Sevcsenkó-kiállítás nyílik

Tárász Sevcsenkó ismert ukrán festőművész és költő képeinek reprodukcióiból nyílik ma kiállítás 

Fiatal képzőművészek karácsonyi műtárgyvására és online kiállítása

December elsején, 19 órakor rendezik meg a PATRON - a Fiatal Képzőművészek Stúdiója Egyesület online karácsonyi műtárgyvásárát és kiállítását.

Adventi ablak nyílik a Hírös Agóra Ifjúsági Otthonban

Hiros
-
 Tegnap 20:31Kultúra

Az Ifjúsági Otthon munkatársai évtizedek óta részesei annak, hogy segítségükkel, a kecskeméti gyermekek és felnőttek, a családok ráhangolódjanak a karácsonyra, az adventi időszakban. Bár a koronavírus-fertőzés miatt ezen a télen az intézmény nem fogadhat látogatókat, a lelkes munkatársak így is megörvendeztetik a kecskemétieket a közelgő…

Mobil tesztelési állomás nyílik Párkányban

Kedvező hír a párkányiak és a környékbeliek számára, hogy Párkányban hamarosan mobil Covid-tesztelési állomás nyílhat. A Párkányi Rendelőintézet fenntartója, Nyitra Megye Önkormányzata nevében a múlt héten megbíztuk a rendelőintézet igazgatóját, Czékus Andrást, hogy a rendelőintézet hatáskörében, az időközben megnyílt állami felhívásra…

Megszólaltak Londonban: Csehországot és Lengyelországot is lekörözi a magyar gazdaság jövőre

Mandiner
-
 Tegnap 16:35Vélemény

Londoni makrogazdasági elemzők friss előrejelzései szerint most már reális kilátás, hogy hamarosan megkezdődik a koronavírus-járvány elleni oltóanyagok forgalmazása, és ez az eddig vártnál lényegesen gyorsabb növekedést eredményez a következő két évben az euróövezeti gazdaságban.

Online rendez adventi kiállítást és vásárt a Mank

A művészet által közvetített misztikum és csoda ajándék formájában mindennapjaink fénypontja is lehet, a kiállított munkák ugyanis megvásárolhatók.

Online adventi kiállítást és vásárt rendez a MANK

A szentendrei ÚjMűhely Galéria adventi kiállításának nevét az egyik legismertebb és legrégebbi karácsonyi énekünk, a Mennyből az angyal egyik sora inspirálta. A tárlat címe Lássátok, lássátok!

December 1-én nyílik az M2 Gyerekcsatorna Adventi Kalandáriuma

A közmédia legkisebbeknek szóló csatornájára költöznek a karácsonymanók advent idejére. Az Adventi Kalandárium tündéri apróságai napról napra beavatják a gyerekeket a karácsonyi készülődés rejtelmeibe. Miként készül az adventi koszorú? Milyenek a karácsonyi fények? Miért pucoljuk meg a csizmánkat Mikulás napjára? Hogy kötődik a…

Online adventi kiállítást és vásárt rendez a MANK

Online adventi kiállítást és vásárt rendez a MANK, emellett az érdeklődők a Lássátok, lássátok! című virtuális tárlatot szerdától december 31-ig tekinthetik meg - tudatta a Magyar Alkotóművészeti és Nonprofit Kft. (MANK) hétfőn az MTI-vel.