Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

A nagy szökés: majdnem 50 ezer lazac szabadult ki egy halgazdaságból

Nagyjából ötvenezer lazac szökött el egy halgazdaságból hétfőn az Ausztrálihoz tartozó Tasmania szigetén. Környezetvédők szerint a lazacok komoly károkat is okozhatnak a helyi ökoszisztémában, de a halak volt tulajdonosa kételkedik benne, írja a Guardian.

Megtartotta alakuló ülését a Nagyberegi kistérség képviselő-testülete (videó)

Megtartotta alakuló ülését a Nagyberegi kistérség képviselő-testülete. Az október 25-ei ukrajnai helyhatósági vàlasztásokon a Nagyberegi kistérség élére - amely Nagybereget, Beregújfalut, Alsó- és Felsőremetét, valamint Kovászót foglalja magába, ...

Nagyon elégedetlenek a magyarok a hazai infrastruktúrával - az sem baj, ha külföldiek fejlesztenek

A magyar a világ egyik legkevésbé elégedett nemzete, ha a közlétesítmény-hálózatról kérdezik őket. Pozitívum ugyanakkor, hogy az elmúlt években javult az infrastruktúra megítélése - derül ki az Ipsos kutatásából.

Nagykanizsán kirabolták az illegális pénzváltót

Csoportosan elkövetett rablás a vád. A sértett ellen jogosulatlan pénzügyi tevékenység miatt nyomoznak.

A Slack felvásárlására készülhet a Salesforce

HWSW
-
 Ma 09:20Infotech

A cégekhez közeli források szerint az akvizíciót egy héten belül bejelenthetik.

Advent idején nagyobb a lakástüzek veszélye

Vasárnap gyújtjuk meg az adventi koszorú első gyertyáját, ezzel elkezdődik az ünnepi készülődés, a várakozás időszaka. Ha azonban nem biztonságos koszorút veszünk vagy készítünk, esetleg nem megfelelő helyre tesszük az adventi díszt, könnyen bekövetkezhet a baj, amikor már csak a tűzoltók segíthetnek - írja közleményében a Bm Országos…

Itt az ALDI nagy bejelentése: online lehet rendelni

A Magyarországon működő diszkont áruházak közül elsőként.

Szén-monoxid mérő készüléket és füstérzékelőt vihettek magukkal a szerencsés nyertesek

infoVáros
-
 Ma 09:06Megyei

Öt darab szén-monoxid mérőt és 5 füstérzékelőt osztottak ki a Rádió Antritt, a Tamási Rádió és a Paks FM rádiók segítségével.

Ünnepi készülődés a konyhában: Körtés-csokoládés koszorú

Őszi gyümölcsünk a körte, amelyet – ha jó puha és zamatos – bátran belecsempészhetjük a sütemények tésztájába, így nem kell megválnunk a kicsit túlérett vagy már puhább daraboktól sem. Csokoládéval pedig aztán igazán isteni! Arról nem is beszélve, hogy ez a dekoratív sütemény akár az ünnepi asztal éke is lehet. Hozzávalók: 3 db érett,…

Ne lepődj meg, ha plüssfigurát találsz Nagykanizsán! – Összefogás indult egy beteg kisfiúért

Zaol
-
 Ma 09:00Megyei

“Nem elveszett játék vagyok, csak Rád vártam” – ezzel a felirattal látták el azokat a borítékokat, amelyeket egy-egy utcán heverő plüssfigura tart magánál.

Ilyen a digitális iskolanyitogató Nagykanizsán

Zaol
-
 Ma 09:00Kultúra

A pandémia miatt idén különleges iskolanyitogatót tart a Piarista Általános Iskola, Gimnázium és Diákotthon a nagycsoportos óvodások és szüleik számára.

Extrém hidegben induló keleti autókról készült videós összeállítás

A szibériai időjárás rendesen próbára teszi a motorokat.

Orbán Viktor: a rendszer bírja a nyomást, új oltási terv készült

A miniszterelnök szokásos péntek reggeli rádióbeszédében a koronavírus-járvánnyal kapcsolatosban úgy vélte, a krízis felénél járunk, de ha betartjuk a szabályokat, nem lesz probléma.

Stork Natasáról készül Tilla Attila portréműsorának következő része

A Propaganda e heti részében Stork Natasa színésznővel, a Felkészülés meghatározatlan ideig tartó együttlétre című film női főszereplőjével találkozhatnak a nézők.