Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 37 hír

A sportot sem kíméli a koronavírus; Bezár a Statisztika

NSO
-
  Ma 00:08 Sport

A Nemzeti Sport csütörtöki számából ajánljuk.

Asztalitenisz: megszűnik a 25-szörös Bek-győztes Statisztika!

NSO
-
  Tegnap 23:51 Sport

A magyar sporttörténelem egy rendkívül fontos szelete nemsokára eltűnik a színről, a 25-szörös BEK- és BL-győztes, s számos Európa-bajnokot, valamint Eb-érmest adó Statisztika legkésőbb jövő tavasszal végleg lehúzza a rolót.

A jövő Statisztikája – Szűcs Miklós jegyzete

NSO
-
  Tegnap 23:15 Sport

 A legjobbnak lenni nem lehet semlegesen, aki az élet bármely területén kiemelkedőt nyújt, tetszik, nem tetszik, számolnia kell azzal, hogy valam...

Fertőtlenítik, de nem zárják be az újbudai Nyéki Imre uszodát

Az ott edző vízilabdacsapat, az OSC pénteken Észak-Olaszországban játszott a Pro Reccóval. Az önkormányzat szerint fertőtlenítik az uszodát, a sportolók pedig tünetmentesek.

A nagy hajrá ellenére is alulmaradt a Peac-Pécs

Bama
-
  Tegnap 21:01 Sport

Hat ponttal alulmaradt a második helyezett Diósgyőr otthonában a Peac-Pécs női kosárlabdacsapata az Nb I. 22., előrehozott fordulójában.

Bezárhatják az újbudai uszodát a koronavírus-pánik miatt

Az újbudai Nyéki Imre Uszodát is bezárhatják a koronavírus miatt, ugyanis ott készülnek az OSC vízilabdásai, akik szombaton tértek haza Olaszországból.

Kész röhej: Már 400 Ezer Forint Fölötti Átlagkeresetet Mér A Statisztikai Hivatal!

Ez Vicc!? Ha egy 80 éves öregembert összevetünk egy 8 éves unokával, átlagban 44 jön ki. Vagyis együtt 44 évesek. De sem a 80 éves nagypapi, sem a 8 éves unoka nem tud szexelni… Tényleg átlagolni kell, hogy megtudjuk mennyit keres egy magyar ember? Tényleg ilyen jól keresnének a magyarok? Kétlem!

Az újbudai uszodát is bezárhatják a koronavírus miatt

Ott készülnek az OSC vízilabdásai, akik szombaton tértek haza Olaszországból. A kerület vezetése a kormányhivataltól kért iránymutatást, ahonnan az újbudai alpolgármester szerint csütörtökre ígértek hivatalos választ.

Az újbudai Nyéki Imre Uszodát is bezárhatják a koronavírus-para miatt

Ott készülnek az OSC vízilabdásai, akik szombaton tértek haza Olaszországból. A kerület vezetése a kormányhivataltól kért iránymutatást, ahonnan az újbudai alpolgármester szerint csütörtökre ígértek hivatalos választ.

Olyan statisztikai adatokat csinálnak, hogy másfél millió magyar bérét titkolják

OLKT
-
  Tegnap 17:36 Vélemény

 Csináljunk egy jó átlagot! Továbbra sem publikálja a Ksh, hogy mekkora a mediánbér Magyarországon. Legutóbb Székely Sándor független országgyűlési képviselő hiába kérdezte meg írásba a pénzügyminisztert, érdemi választ nem kapott. Márpedig a honatya szerint a mediánjövedelem az átlagbérnél jobban tükrözi az országban bérből és…

Mindennapi kis tilalmaink: delegáció Újbudán

Delegáció miatt ideiglenes forgalomkorlátozás lesz február 27-én és 28-án a XI. kerületben.Tilos megállni:február 27-én 20 órától 28-án 12 óráig,a Galambóc utca mindkét oldalán, a Fehérvári út és a Sopron út között,a Sopron út mindkét oldalán, a Galambóc utca és a Hauszmann Alajos utca között.És lezárják:február 28-án 8 órától 12 óráiga…

BL számokban: statisztikák, rekordok a nyolcaddöntő második keddi játéknapjáról

A főszerepben Serge Gnabry, Robert Lewandowski, Dries Mertens és még sokan mások...

Forgalomkorlátozás Újbudán

Forgalomkorlátozás Újbudán Budapesti Rendőr-főkapitányság2020. 02. 26., sze - 10:45 Delegáció miatt ideiglenes forgalomkorlátozás lesz 2020. február 27-én és 28-án Budapest XI. kerületében.

Elszállítják az Újbudán talált világháborús gránátot

Elszállítják a fővárosi XI. kerületében talált világháborús robbanótestet - közölte a Magyar Honvédség tűzszerész ezredének kommunikációs tisztje kedden kora délután az MTI-vel.