Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 32 hír

Asztalitenisz: ötvenéves a Statisztika női csapatának első BEK-győzelme

NSO
-
  Tegnap 21:13 Sport

A Statisztika női csapata éppen fél évszázaddal ezelőtt nyerte meg először a BEK-et, a legrangosabb európai klubtrófeát aztán 31 esztendő alatt összesen 25 alkalommal sikerült elhódítania.

Ismét lopott az egy hete elfogott szekszárdi fiatal

A 17 éves szekszárdi fiút egy hete fogták el az egyenruhások, mert csaknem egymillió forintnyi készpénzzel és aranyékszerekkel a zsebében sétált. Most ismét lopott.

Átláthatósági megbízottat neveztek ki Újbudán

A kinevezett dolga az lesz, hogy közérthető és átlátható önkormányzati működést érjen el.

Ismét előállították a 17 éves szekszárdi besurranó tolvajt

2020.06.04. Ismét lopáson kapták azt a 17 éves szekszárdi fiút, akit egy hete csaknem egymillió forintnyi készpénzzel és aranyékszerekkel a zsebében fogtak el a rendőrök – közölte a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság (TMRFK). Mint arról korábban beszámoltunk, a Szekszárdi Rendőrkapitányság egyenruhásai május 26-án a délutáni órákban…

Szekszárdi nyitott pincék: jó hangulat, szépszámú vendég

KadarkaNet
-
  Tegnap 11:50 Kultúra

2020.06.04. Jó hangulatban, szépszámú vendég részvételével tartották meg a nyitott pince napokat Szekszárdon – számoltak be a megkérdezett borászatok. Az idén tizenöt borászat részvételével tartották meg a nyitott pince napokat a pünkösdi hosszú hétvégén. A koronavírus-járvány miatt a vendégek a szokásostól eltérően csak előzetes…

Trianoni megemlékezést tartanak este fél 9-kor Szekszárdon

Ez a lényeg
-
  Tegnap 11:03 Vélemény

2020. június 4-én, 20:30-kor meggyújtunk 100 mécsest a Béla király téren, az Országzászlónál, ezzel kifejezve az évszázados bánaton és fájdalmon túl az összetartozás tényét és reményét - írja Illés Tamás önkormányzati képviselő a Facebookon.

Az utolsó szekszárdi gála jöhet november közepén

Teol
-
  20.06.03 20:55 Sport

Novemberben jön a tizedik Harcosok Éjszakája elnevezésű küzdősportgála, Halász Gábor és több szekszárdi bunyós búcsúfellépése.

Átláthatósági megbízott kezdi meg munkáját Újbudán - az önkormányzat sajtóközleménye

László Imre Újbuda polgármestere átláthatósági megbízottnak nevezte ki Dr. Nagy Zoltánt, a Gazdasági Versenyhivatal korábbi elnökét.Újbuda ezzel nagy lépést tett a teljes transzparencia irányába:  Dr. Nagy Zoltán munkáját június 1-jén kezdte el, szerződése határozott időre 2021. november 30-ig szól. Feladatai közé tartozik egy komplex…

Észrevétel érkezett a Központi Statisztikai Hivataltól

ÁSZ
-
  20.06.03 12:30 Gazdaság

Az Állami Számvevőszék megküldte észrevételezésre az államháztartás információs rendszerét érintően lefolytatott utóellenőrzésről készült számvevőszéki jelentéstervezetet az ellenőrzött szervezetek vezetőinek. A jelentéstervezet megállapításaira a négy ellenőrzött szervezetből, egy szervezet – a Központi Statisztikai Hivatal – tett észrevételt.

Piszkos pénzek európai statisztikája – érdekes és tanulságos számokat tettek közzé

Körkép
-
  20.06.02 22:04 Határtalan

Nyitókép forrása: körkép.sk/KPA   Az európai hatóságok az illegális hátterű pénzek mindössze 1,1 százalékát foglalják le. Miközben a túlburjánzott korrupció miatt Szlovákiában nagyobb védelmet biztosítanának és anyagilag is megjutalmaznák a bejelentőknek, a világ számos részén, még Nyugaton sem történt eddig érdemi áttörés a pénzmosás…

Brit statisztikai hivatal: mélyponton a koronavírushoz köthető halálesetek száma

A brit statisztikai hivatal (ONS) kedden ismertetett tanulmánya szerint a járvány márciusi elhatalmasodása óta nem mért mélypontra süllyed a koronavírus-fertőzéshez köthető halálesetek száma Angliában és Walesben.

A britek másféle statisztikát is vezetnek a vírusról

24.hu
-
  20.06.02 15:18 Külföld

Az alapján pedig az összes haláleset 21 százaléka kötődhet a járványhoz, de már ez is nagyon jó hír.

Büntetés helyett sisakot osztogattak a rendőrök Szekszárdon

Blikk
-
  20.06.02 15:12 Belföld

Kerékpársisakot és láthatósági mellényt kaptak a rendőröktől a szekszárdi biciklisek Pünkösdkor.

A statisztika királyai - Ők voltak a K&H MNEB CS:GO alapszakasz legjobbjai

Esport 1
-
  20.06.02 14:30 Gaming

A ma kezdődő rájátszás előtt vessünk még egy pillantást az alapszakasz 14 fordulójának legjobb játékosaira.