Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 79 hír

A tehetségek sokat tesznek szűkebb közösségükért, egyúttal Szekszárd arcai is

Teol
-
  Ma 17:30 Megyei

Sokat tettek kisebb közösségükért és Szekszárdért azok a gyerekek és felkészítőik, akiket jutalmazott a város a Mecénás Tehetséggondozó Támogatás díjkiosztóján.

Soproni a 100. minősített panzió

Turizmus.com
-
  Ma 16:28 Utazás

Sopronban átadták a 100. panzióminősítés védjegytáblát az Átrium Panzió**** képviselőinek. További 70 panzió minősítése folyamatban van.

Egy szekszárdi állatvásáron 104-ből 100 sertésről nem volt igazolás

2019.11.22. Egy szekszárdi állatvásáron tartottak helyszíni ellenőrzést a múlt hét végén a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) szakemberei, az ellenőrzött 104 állatból 100 sertés – a jogszabályban előírtak ellenére – jelöletlen volt, ennek hiányában az állatok egészségi állapota sem volt igazolható, ami sérti a jogszabályi…

33 parkolóhelyet vettek vissza Soproni Tamásék

A tegnapi nap folyamán lett megtartva a terézvárosi első, rendes képviselő-testületi ülés, ahol sok fontos dologról született döntés. 

Életet mentett a szén-monoxid-érzékelő Szekszárdon

2019.11.22. Életet mentett a szén-monoxid-érzékelő egy szekszárdi családi házban csütörtök késő délután. A gázkazán mellett elhelyezett készülék jelzését követően a ház tulajdonosa azonnal átszellőztette az épületet. A szekszárdi hivatásos tűzoltók az érzékelő mellett egészségre veszélyes értéket mértek, ezért a kazánt és a gázt is elzárták. A…

Pályaválasztásban széles a paletta Sopronban

Kisalföld
-
  Ma 12:11 Megyei

Lépni sem lehetett a Pályaválasztási Kiállítás és Szakmabemutatón: a diákok, szüleik és tanáraik itt minden információt megkaphattak ahhoz, hogy jó döntést hozhassanak a jövőjükről.

Modern Gyárak Éjszakája: a meghirdetett helyeknél is több látogatót fogadott a szekszárdi fémárugyártó

KadarkaNet
-
  Ma 09:07 Megyei

2019.11.22. Minden korábbinál nagyobb érdeklődés mellett zajlott le az idén harmadik alkalommal megszervezett Modern Gyárak Éjszakája programsorozat: a november 15-i eseményen 5300 látogató tapasztalhatta meg testközelből, hogy miként működnek Magyarország legjobb, leginnovatívabb vállalkozásai – közölte az Innovációs és…

A válogatott védője Rossi kemény kritikájáról: "Vannak jó játékosaink, tudunk passzolni, a taktikát be tudjuk tartani" - b…

Lang Ádám szerint döntő helyzetekben a magyar játékosok feje nem igazán van rendben, és sokszor egyáltalán nem hiszik el magukról, hogy képesek fantasztikus dolgokat csinálni.

A természet harmóniája színekben – Németh Mária festménykiállítása Sopronban a Jerevánon

Kisalföld
-
  Ma 07:45 Megyei

Németh Mária magát amatőr festőnek vallja, akit már kisiskolás korában vonzottak a művészetek.

Állj közénk! Pályaválasztási kiállítás Sopronban

Állj közénk! Pályaválasztási kiállítás Sopronban Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság2019. 11. 22., p - 06:38 A Soproni és a Kapuvári Rendőrkapitányság munkatársai az általános iskolák felső tagozatos tanulói részére meghirdetett kiállításon népszerűsítették a rendőri hivatást.

Terézváros új ellenzéki polgármestere, Soproni Tamás elvette az oroszok VIP-parkolóhelyeit

Soproni Tamás polgármester javaslatára összesen 33 parkolóhelyet adott vissza a terézvárosi képviselő-testület a VI. kerületieknek, áll a kerületi önkormányzat közleményében. A parkolóhelyek közül 24-et a kerület előző, fideszes vezetése adott az orosz kereskedelmi képviselet kizárólagos használatába - írta az Index.

Szén-monoxid szivárgott egy lakóházban Szekszárdon

A tűzoltók kimutatták a mérgező gáz jelenlétét.

Szivárgott szén-monoxid egy szekszárdi lakóházban

A tűzoltók kimutatták a mérgező gáz jelenlétét. Egy lakóházban jelzett a szén-monoxid-érzékelő Szekszárdon, a Béketelepen. A város hivatásos tűzoltói méréseket végeztek az ingatlanban és kimutatták a mérgező gáz jelenlétét a levegőben. A helyszínre mentők is érkeztek.

Szivárgott a szén-monoxid egy szekszárdi lakóházban

A tűzoltók kimutatták a mérgező gáz jelenlétét. Egy lakóházban jelzett a szén-monoxid-érzékelő Szekszárdon, a Béketelepen. A város hivatásos tűzoltói méréseket végeztek az ingatlanban és kimutatták a mérgező gáz jelenlétét a levegőben. A helyszínre mentők is érkeztek.

Soproni elvette az oroszoktól a parkolókat

Az Aradi utcai 24 parkolóhelyet a kerület előző, fideszes vezetése adta az orosz kereskedelmi képviselet kizárólagos használatába.