Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Nyomtatópatront lopott, őt keresi a rendőrség!

A nyíregyházi rendőrök a lakosság segítségét kérik.

Nem muzsikált igazán jól a hazai kiskereskedelem

Az előző hónaphoz képest 1,2%-kal nőtt a kiskereskedelem.

Az internetes kereskedelem nyertese lett a járvány miatti válságnak

A csomagküldő és internetes kiskereskedelem volumene 43 százalékkal bővült, folytatva az évek óta tartó tendenciát.

Szájer-botrány: az európai keresztény-konzervatívok elnöke szerint a Fidesz nem illik a családunkba 

Szájer házi buli botránya igen komoly értékrendi válságba sodorta a Fideszt, most Donald Tusk az európai keresztény-konzervatívokat tömörítő Európai Néppárt elnöke szólalt meg, aki szerint a Fidesz nem illik a családunkba    „Mit kell még tennie a Fidesznek, hogy észrevegyétek, egyszerűen nem illik a családunkba?” – tette fel a kérdést…

A Balaton a legnépszerűbb hazai bringás úti cél

A turizmus a XXI. század sikertörténete, hiszen az ágazat az elmúlt években a legjelentősebb mértékű gazdasági növekedést produkálta, ugyanakkor a koronavírus-járvány a turizmus óriási sebezhetőségét is bizonyította.

Kezd beépülni a szegedi pingvincsapatba Grafit, az idén kelt fióka

A nevéről a közönség dönthetett. A Kezd beépülni a szegedi pingvincsapatba Grafit, az idén kelt fióka bejegyzés először VIP-én jelent meg.

Tőzsdenyitás előtt – Elemző: iránykereséssel indulhat a kereskedés

Iránykereséssel indulhat a csütörtöki kereskedés a Budapesti Értéktőzsdén (BÉT) az elemző szerint Józsa Bence, az Equilor Befektetési Zrt. junior elemző az MTI-nek küldött előrejelzésében kiemelte: a Richter csütörtök reggeli bejelentését követően jó esély kínálkozik arra, hogy a részvény árfolyama áttörje a 7250 forintos ellenállás szintet. Hozzát

Kábítószerrel kereskedhetett a gyanúsított, indítványozták a letartóztatását

A gyanú szerint a hajdúhadházi férfi kábítószert és új pszichoaktív anyagot árult. A helyi nyomozók lezárták az ügy vizsgálatát.

Lopás elkövetése miatt keressük

Lopás elkövetése miatt keressük Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság2020. 12. 03., cs - 08:37 A nyíregyházi rendőrök a lakosság segítségét kérik.

Ebből keresi a kenyerét a vírus óta Koós Réka

Life
-
 Ma 08:33Életmód

Koós Réka elmesélte, miből él, mióta berobbant a koronavírus-járvány.

Nagysikerű kisoperák a Szegedi Nemzeti Színházban

A koronavírus-járvány miatti korlátozások ellenére nem állt meg a munka a Szegedi Nemzeti Színházban, a drámatagozat mellett az operatagozat is új darabokat próbál. Két kisopera, a Dido és Aeneas és a Négyhangú opera várja az operakedvelő közönséget a nyitás után.

Az irányt keresik az európai tőzsdék, mínuszban a BUX

Az európai tőzsdék az irányt keresik a nyitást követően, több fontos gazdasági adat is érkezik ma, a BUX mínuszban egyelőre. Az amerikai tőzsdéken tegnap mérsékelt emelkedés volt látható, az S&P 500 és a Dow Jones is feljebb került, míg a Nasdaq stagnált. A kereskedési hangulatot javította, hogy közel lehet a megegyezés egy újabb…

Célt ért a dolgozók kérése, a kormány módosított a maszkviselés szabályain

A dolgozó és a munkáltató közösen dönthetnek arról, hogy a munkavégzés ideje alatt lehessen maszkmentes szünetet tartani.