Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Kereskedés, vagy befektetés? Ezt tanácsolja a legnagyobb kriptotőzsde igazgatója

A Binance igazgatója a minap a kriptopénzekbe történő befektetések kapcsán kezdeményezett beszélgetést a követőivel. Első ezzel kapcsolatos kommentje így szólt: Everyone I have met that got into #crypto, thinks they got in too late, no exceptions, myself included, until 5…

Borsod megyében volt idén eddig a legtöbb szabadtéri tűz

Nem túl hízelgő statisztika megyénkre nézve, pedig a károk megelőzhetők lennének a szabályok betartásával. Idén már hatezerszer riasztották a tűzoltókat szabadtéri tűzeset miatt; ketten életüket vesztették, huszonhárman pedig megsérültek. A tűzoltóknak legtöbbször Borsod-Abaúj-Zemplén megyében kellett beavatkozniuk, de Heves,…

A Munkácsy Mihály Múzeum szabadtéri kiállítással készül a "Trianon 100"-ra

Mivel a Munkácsy múzeum jelenleg zárva tart, szabadtéri kiállításon, a múzeum Széchenyi utca – Derkovits sori utcafronti kerítésén és a Trianon téren mutatják be, hogy milyen út vezetett a békeszerződéshez és az milyen hatással volt országunkra, illetve Békéscsabára.

Hat veszprémi, és négy szegedi is jelölt a BL álomcsapatába

Az 50 jelölt 18 csapatból került ki. Az edzők között David Davis is a jelöltek között.

Szabadtéri Trianon-kiállítást szervez a békéscsabai Munkácsy Mihály Múzeum

A város Trianon terén és a múzeum kerítésén lesz a tárlat.

Napközis tábort szervez a szegedi Belvárosi Plébánia

Napközis tábort hirdet a Belvárosi Plébánia azoknak a gyerekeknek, akik szívesen eltöltenének néhány napot a plébánia közösségi épületében, a Katolikus Házban (Szeged, Dugonics tér 12.).

Hat veszprémi és négy szegedi jelölt is a BL álomcsapatában

Az Európai Kézilabda Szövetség (EHF) kedden indította a szavazást, amelyen a Bajnokok Ligája 2019/20-as idényének álomcsapatát választják meg a szurkolók.

Hat veszprémi és négy szegedi jelölt is a BL álomcsapatában

Az Európai Kézilabda Szövetség (Ehf) kedden indította a szavazást, amelyen a Bajnokok Ligája 2019/20-as idényének álomcsapatát választják meg a szurkolók.

Szabadtéri Trianon-kiállítást szervez a békéscsabai múzeum

Szabadtéri kiállítással emlékezik meg június 4-étől a trianoni békeszerződés aláírásának centenáriumára a békéscsabai Munkácsy Mihály Múzeum.

Szabadtéri fotókiállítás a soproni Jereván lakótelepen

Kisalföld
-
  Ma 10:50 Megyei

Szabadtéri fotókiállítással tisztelegnek a nemzethűség és a hazaszeretet előtt a Jereván lakótelepen a Nemzeti Összetartozás Éve 2020 alkalmából.

Hat veszprémi és négy szegedi jelölt az álomcsapatban

A Telekom Veszprém hat, a MOL-Pick Szeged pedig négy játékossal képviselteti magát az Európai Kézilabda Szövetség (EHF) kedden indított szavazásán, amelyen a Bajnokok Ligája 2019/20-as idényének álomcsapatát választják meg a szurkolók.

Eltűnt egy férfi egy budapesti kórházból, keresi a rendőrség

Life
-
  Ma 10:30 Baleset-bűnügy

Eltűnt egy férfi egy budapesti kórházból, keresi a rendőrség

A román munkaügyi minisztérium keres állást az országban ragadt Srí Lanka-i vendégmunkásoknak

Romániában a munkaügyi minisztérium segít állást találni a koronavírus-járvánnyal kapcsolatban elbocsátott 36 Srí Lanka-i vendégmunkásnak, akiket a bukaresti nemzetközi repülőtéren hagyott sorsukra a Botosani megyei prefektusi hivatal.

Férfi kézilabda BL – Hat veszprémi és négy szegedi jelölt az álomcsapatban

A Telekom Veszprém hat, a MOL-Pick Szeged pedig négy játékossal képviselteti magát az Európai Kézilabda Szövetség (EHF) kedden indított szavazásán, amelyen a Bajnokok Ligája 2019/20-as idényének álomcsapatát választják meg a szurkolók.     Az EHF honlapja arról számolt be, hogy az 50 jelölt 18 csapatból jött össze, győztest tíz…

Megszépült a keresztúri csarnok

Beol
-
  Ma 10:14 Belföld

A járványhelyzet miatt bezárt sarkadkeresztúri csarnok épülete korszerűsítésen, karbantartási munkálatokon esett át a közelmúltban.