Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 305 hír

Startol a váci Duna-híd

Az új átkelő az M2-es autóutat a Szentendrei-szigeten keresztül köti majd össze a 11-es főúttal.

Miniszteri biztost kapott a magyar MotoGP pálya

Tiba Istvánt, a Hajdúnánáson létrehozandó multifunkciós versenypálya megvalósításáért és a környezetében a multifunkciós versenypályához kapcsolódó fejlesztések koordinációjáért felelős miniszteri biztossá nevezte ki Palkovics László, innovációért és technológiáért felelős miniszter. A fideszes országgyűlési képviselő havi 1 millió…

Az uniós pályázati startpisztoly eldördülésére várnak a cégek

Rendkívül megugrott az érdeklődés a kkv-k részéről az uniós pályázati lehetőségek iránt – derült ki a K&H kkv bizalmi index kutatás első negyedéves eredményeiből.

Június végéig több mint 500 milliárd forint új pályázati forrást érhetnek el a gazdálkodók

Minden eddiginél több, mintegy 1500 milliárd forintos pályázati összeg áll rendelkezésre a versenyképes, biztonságos, környezetbarát mezőgazdaság megteremtésére – hangzott el csütörtökön az Agroinform.hu agrárpályázatokról szóló online konferenciáján.

Hat rábaközi önkéntes mentőszervezet nyert központi pályázati támogatást

Védőruházatra, tűzoltó járművek üzemeltetésére nyertek támogatást.

Nagy az érdeklődés, mindenki pályázni akar a támogatásokra

Alon
-
 Ma 11:02Megyei

Tízből négy vállalkozást komolyan érdekli valamelyik pályázat, és a cégek több mint fele tartja reálisnak, hogy uniós forráshoz juthat.

Elkezdődött a katonatelepi bölcsőde építése

Hiros
-
 Ma 10:59Megyei

Elkezdődött az új kétcsoportos bölcsőde építése Katonatelepen. A projekt a Széchenyi 2020 program keretében valósul meg. A beruházás során közel 500 m²-es, energia-hatékony, komplex módon akadálymentesített két csoportos intézmény építésével 26 új önkormányzati bölcsődei férőhely jön létre, bruttó 411.152.798 forintos…

Miller slick gumival az élen a nedves-száradó pályán

Formula
-
 Ma 10:51Sport

A Ducati ausztrálja bevállalta a Le Mans-i első edzés hajrájában a száraz pályás abroncsokat, s ezzel be is húzta az első helyet Johann Zarco és Joan Mir előtt. A yamahások mind top 10-en kívül.

Újra pályázhatnak majd a taxisok erre a támogatásra

Hamarosan újra pályázhatnak a taxisok kormányzati támogatásra elektromos autók beszerzéséhez, jelentett be Schanda Tamás, az Innovációs és Technológiai Minisztérium miniszterhelyettese.

Ismét jön a pályázat: új lehetőség a taxisoknak

Hamarosan újra pályázhatnak a taxisok kormányzati támogatásra elektromos autók beszerzéséhez, jelentett be Schanda Tamás, az Innovációs és Technológiai Minisztérium miniszterhelyettese.

Újra lehet majd pályázni elektromos taxikra

Hamarosan újra pályázhatnak a taxisok kormányzati támogatásra elektromos autók beszerzéséhez, a felhívás napokon belül megjelenik - adta hírül az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM)

Az uniós pályázati startpisztoly eldördülésére várnak a cégek

Rendkívül megugrott az érdeklődés a kkv-k részéről az uniós pályázati lehetőségek iránt.

Elindult a mezőgazdasági pályázat-dömping

Minden eddiginél több, mintegy 1500 milliárd forintos pályázati összeg áll rendelkezésre a versenyképes, biztonságos, környezetbarát mezőgazdaság megteremtésére – hangzott el az Agroinform.hu agrárpályázatokról szóló online konferenciáján.

Potom pénzért juthat valaki Vajna Tímea ékszereihez: a felszámoló már a sokadik pályazatot írja ki

Néhány millió forintért elvihetők lennének Vajna Tímea bedőlt gyémántüzletének megmaradt ékszerei, de éveken át nem akadt rájuk vevő. Állítólag már lenne,de Parker West üzletember hiába jelentkezett be az értékekre, egyelőre nem jutott dűlőre a felszámolóbiztossal.

Júniustól újra pályázhatnak elektromos autó vásárlására a taxisok

45%-ra csökken a támogatás. A teljes anyag Júniustól újra pályázhatnak elektromos autó vásárlására a taxisok címen a Villanyautósok oldalon olvasható. A szerző további írásai: Szűcs Gábor.