Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 106 hír

Vita Rázga és Méhes között, új rendezője van a Csókos asszonynak

Bama
-
  Tegnap 20:00 Kultúra

A következő évadban nem láthatjuk Méhes Lászlót a Pécsi Nemzeti Színházban, nem fog itt rendezni.

Egyre biztosabb a Season 4 startjának új időpontja!

Metabro
-
  Tegnap 19:06 Gaming

Könnyen lehet, hogy kiderült a Season 4 kezdésének új időpontja.

F1 2020: egészen kiváló lett az Ai az új F1-es játékban?

Motorsport
-
  Tegnap 18:00 Forma1

Nagyon sokan várják az F1 2020 megjelenését. A Forma-1 új hivatalos játéka számos újdonságot fog tartalmazni, amikről több cikkünkben is beszámoltunk. Az újdonságok sora azonban nem ért véget, és a megjelenés napjáig nem is fog mindről lehullni a lepel.Még több F1 hír:Minden eddiginél élethetűbb a Forma-1 új hivatalos játéka, az F1…

Ezek a legnépszerűbb Star Wars-karakterek az amerikai IGN olvasói szerint

IGN
-
  Tegnap 17:54 Film

Nyugi, nem Jar-Jar és az ewokok, de nem is a porgok vagy Rose!. Anyaoldalunk rendezett egy kétfordulós olvasói szavazást, amelynek nem lett meglepő eredménye, már ami a top 10-et illeti. A legkevésbé népszerűek között viszont vannak érdekes nevek.

XXVII. Kék Madár „All Stars” online fesztivál –33 ezer néző, 2,3 millió forint, de a gyűjtés még folyik

A tegnap esti három és fél órás műsor alatt több, mint egymillió forintot gyűjtöttek. Az idei Kék Madár Fesztivál végleges eredményét hétfőn teszik közzé. A fesztivál teljes programja felvételről bármikor újranézhető!

XXVIII. Kék Madár „All Stars” online fesztivál –33 ezer néző, 2,3 millió forint, de a gyűjtés még folyik

A tegnap esti három és fél órás műsor alatt több, mint egymillió forintot gyűjtöttek. Az idei Kék Madár Fesztivál végleges eredményét hétfőn teszik közzé. A fesztivál teljes programja felvételről bármikor újranézhető!

Bízik Réka: nagyon sokat jelent számomra ez a díj!

ma7.sk
-
  Tegnap 15:42 Sport

A járvány ideje alatt igazolásokkal erősítette meg keretét a dunaszerdahelyi HC Dac női kézilabdacsapata. Az Érdről érkező Bízik Réka a szlovák válogatott játékosa, a szurkolók szavazatai alapján az elmúlt év legjobb balszélsője is lett Szlovákiában. A HC Dac új igazolása, a díjról és az előtte álló kihívásokról is nyilatkozott portálunknak.

Olaszország abban bízik, hogy egy hét múlva már beengedik az EU-s országok az olaszokat

Mivel a koronavírus Európában való utazási korlátozásai fokozatosan enyhülnek, Olaszország azt reméli, hogy más EU-országok június 15-én megújítják határaikat az olasz állampolgárok számára - mondta szombaton Luigi Di Maio külügyminiszter.

A Fantasztikus Négyes rendezője eredetileg fekete színésznőt akart Sue Storm szerepére

Androgeek
-
  Tegnap 11:01 Film

A 2015-ös A Fantasztikus Négyes film sok szempontból elvérzett (legfőképp a mozikasszáknál), amiben mint azt tudjuk, a Storm testvérpár fiútagja, Johnny Storm, avagy Fáklya Michael B Jordan megtestesülésében szerepelt, így fekete karakterként tűnt fel a figura. Josh Trank, a botrányos háttérrel rendelkező alkotás direktora ...

20 ritka fotó A Jedi visszatér forgatásáról, melyet látnod kell!

Mafab
-
  Tegnap 10:26 Film

Sokan talán még a mai napig nem tudják, hogy az eredeti Star Wars trilógia harmadik részét nem George Lucas, hanem Richard Marquand rendezte, mindenesetre a Csillagok háborúja-univerzum atyja igen akt

A Fehér éjszakák rendezőjének következő filmje egy négyórás rémálomkomédia lesz

IGN
-
  20.06.05 20:57 Film

Bár ő már a Fehér éjszakákat is „apokaliptikus szakítós mozi”-ként jellemezte.... A Fehér éjszakák és az Örökség rendezője úgy tűnik, hogy szakítani akar azzal a műfajjal, aminek legnagyobb ígéreteként tartják számon!

Akció! Bobcat Tl 38.70Hf Agri Star 3 teleszkópos rakodógép

Agrárágazat
-
  20.06.05 20:00 Mezőgazdaság

Gazdag felszereltséggel kínálja sokoldalú rakodóját a Bobcat.

Sok cég startolt rá az NHP Hajrára

Már az indulás utáni első hetekben jelentős érdeklődés mutatkozott a Magyar Nemzeti Bank (MNB) Növekedési hitelprogram (Nhp) hajrá konstrukciója iránt, mely a hazai mikro-, kis- és középvállalkozásoknak (kkv) nyújt kedvező forrást.

A Williams nagyon bízik a McLaren volt gurujában, aki szabad kezet kap

Motorsport
-
  20.06.05 16:59 Forma1

Simon Roberts egy igen nagy név az F1-ben. Hosszú időt töltött el a McLarennél, de most már a Williams sikereiért kell harcolnia. Ez talán pályafutása legnagyobb kihívása is, mivel a brit világbajnok istálló, mely legutóbb 1997-ben ünnepelt bajnoki címet, mélyre került.Még több F1 hír:Akár Kína is két futamot rendezhet a Forma-1-ben a 2020-as

Sikeresen startolt az MNB-s ingyenhitel

Már az indulás utáni első hetekben jelentős érdeklődés mutatkozott a Magyar Nemzeti Bank (MNB) Növekedési hitelprogram (Nhp) hajrá konstrukciója iránt, közölte a jegybank.