Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 251 hír

Egy új startup havidíjas autóelőfizetős szolgáltatást indított el Budapesten

StartUP!
-
 Tegnap 22:10Cégvilág

A Bécsben már működő Swapp eddig több mint 1 millió eurónyi angyalbefektetést vonzott nagynevű befektetőktől. Alapítói pedig a nemzetközi porondon is tapasztalt startup vezetők, akik korábban az Ubernél, a Boltnál, a Deezernél és a Careemnál tanulták a mesterséget. A Swapp az autóvásárlás és a lízing helyett kínál versenyképes árú, de…

Megvan a hetedik Transformers film címe, örülhetnek a Beast Wars-rajongók

GameStar
-
 Tegnap 21:30Film

Kapaszkodjatok meg: nem egyszerűen Transformers 7 lesz a címe a következő résznek, ennél jóval kreatívabbak voltak az alkotók.

Videó: Halálos unalom - Halálos iramban 9. kritika

IGN
-
 Tegnap 21:15Film

Kilencedik részéhez érkezett a Halálos Iramban-franchise, melyet immáron a közreműködők se tudnak kifektetni, akkor monstrummá nőtte ki magát. Pedig higgyétek el nekünk, próbálják!

Befutottak a Dungeons and Dragons: Dark Alliance első kritikái, az eredmény pedig nem túl fényes

Megjelent a Dungeons and Dragons: Dark Alliance, és bár a játékot nem fogadták túl jól, a helyzet annyira nem tragikus.

Évadkritika: Love, Victor - 2. évad

Puliwood
-
 Tegnap 20:00Film

Victort és barátait továbbra is csak szeretni lehet.

Új évadot hirdetett a Csiky Gergely Színház

A kaposvári Színház parkban megrendezett piknik keretében jelentették be az új előadásokat, új társulati tagokat és még további újdonságokat. Ezután pedig számos program várta az érdeklődőket a teátrum melletti területen.

Piknikezve, táncolva ismertük meg a Csiky új évadát

Rendhagyó évadismertetőt rendezett a kaposvári teátrum a színházparkban kedden. A színes programokban bővelkedő rendezvényen kiderült: saját előadásaik mellett fesztiváloknak is teret ad a Csiky.

Visszatért kedvenc úri betörőnk, de kisebb csalódás a folytatás - Lupin kritika

Újabb öt epizóddal tért vissza a télen óriási nézettséggel berobbant francia sikersorozat, a Lupin. Kevesebb mint egy hónap alatt 70 millióan nézték meg az első évadot, így hamar a legnépszerűbb idegen nyelvű sorozatként vált híressé a platformon. A folytatásban pedig szerencsére nem kell csalódnunk: a Lupin főszereplőjét alakító Omar Sy…

Sokkal másabb lesz a korábbiaknál a Stranger Things 4. évada

Filmsor
-
 Tegnap 17:56Film

A Jim Hoppert alakító David Harbour egyben azt is kijelentette, hogy szerinte a Stranger Things 4. évada az eddigi legjobb.

Megtartották az évadzárót az Örkény Színházban

2020/2021-ben a járványhelyzet miatt a tervezett bemutatókból csupán négyet tudott bemutatni a teátrum társulata: a Kiváló dolgozókat, a ’84-et, az Andromakhét és a Zűrzavar 2045-öt, de megkezdődött Az ajtó és a Szecsuáni jó ember próbafolyamata, és elkészült a Winterreise című előadás is. Mindhárom a következő évadban kerül a közönség elé.…

Matolcsy György fociba csomagolta a kritikáit – vajon kinek a kedvéért?

HVG
-
 Tegnap 16:41Gazdaság

Havi ciklikusságú alapkamat-emelési sorozat kezdődik, ami addig tart, amíg nem sikerül kordába szorítani az inflációt. Matolcsy György már nem kritizálta nyíltan a kormány gazdaságpolitikáját, inkább focis hasonlathoz nyúlt.

Dördül a startpisztoly - traileren a ma megjelent a Olympic Games Tokyo 2020

Gamer365
-
 Tegnap 16:25Gaming

Teljes nevén az Olympic Games Tokyo 2020 - The Official Video Game!

Hét új bemutatóval készül a Radnóti Színház a következő évadra

A Radnóti Miklós Színház megtartotta évadzáró társulati ülését a Tesla Labor udvarán, melyen elbúcsúztatták a járványhelyzet miatti "mostoha évadot" és nyilvánosságra hozták a 2021|2022-es szezon új premierjeit.

Kritika: Halálos iramban 9.

IGN
-
 Tegnap 15:00Film

Kilencedik részéhez érkezett az a franchise, melyet immáron a közreműködők se tudnak kifektetni, akkor monstrummá nőtte ki magát. Pedig higgyétek el nekünk, próbálják!

"Gyógyuljunk a zene erejével!” - Évadot hirdetett a Nemzeti Filharmonikusok

Fidelio
-
 Tegnap 15:00Zene

A Nemzeti Filharmonikusok "Vidd tovább a dallamot!" szlogennel hirdette meg a 2021/2022-es évadot, melyben megtalálható hét színes műsort kínáló bérlet, egy régóta sikeres, közkedvelt beavató koncertsorozat és több izgalmasnak ígérkező bérleten kívüli hangverseny is.