Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 17 hír

Ezen a térképen megnézheti, hol romlott a legtöbbet a járványhelyzet

Szlovákia több járásban romlott a járávnyhelyzet az elmúlt héten. A legrisebb járávnytérkép tanúsága szerint az elmúlt öt hétben rosszabodott a helyzet a Felső-Vágmentén, különösen a Puhói járásban, Északkelet-Szlovákiában, főleg a Sztropkói, a Felsővízközi és a szinnai járásokban, valamint az orszg nyugati…

Speciális forgalmi sávok jelentek meg Budapesten, ezt kell tudni róluk

Alapjárat
-
 Tegnap 09:12Autó-motor

Ez a forgalomtechnikai megoldás nem szokványos, de nem is példa nélküli Budapest közlekedéstörténetében.

Több egri utcában is változik a forgalmi rend

A forgalmirend-változás célja egy élhetőbb lakókörnyezet kialakítása a Breznai Imre, a Puky Miklós és a Keglevich Miklós utcákban.

Decembertől megváltozik a forgalmi rend az egri Breznai, Puky és Keglevich utcákban

A nagy átmenő forgalom miatt van szükség a beavatkozásra, amelytől azt várják, hogy biztonságosabbá teszi a közlekedést.

Újabb megyében lépte át a tízezret a fertőzöttek száma - térképen a legfrissebb adatok

ATV
-
 20.11.25 10:43Belföld

Továbbra is Budapesten és Pest megyében van a legtöbb koronavírusos beteg, ezt Győr-Moson-Sopron megye követi. Közben Borsod-Abaúj-Zemplén megyében is tízezer fölé emelkedett a fertőzöttek száma: itt 11 040 betegről tudni.

Forgalmi változás jön szerdától a 44-es főúton

Szerdától használhatják a közlekedők a 44. sz. főúton, a Fürjesi csomópont építéséhez kapcsolódó körforgalmat. A 44. sz. főút forgalma innentől véglegesen ezen csomóponton keresztül halad majd - olvasható a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. közösségi oldalán.

Háromnapos köd: térképen a veszélyjelzések

24.hu
-
 20.11.25 06:16Időjárás

A tartós, sűrű ködöt néhol szitálás, ónos szitálás kísérheti.

Nézze meg a fertőzöttek és elhunytak eloszlását ezen a térképen

Ugytudjuk
-
 20.11.24 18:30Megyei

Melyhez egy táblázatot is mellékeltek.

Változik a forgalmi rend a Székely Mihály utcában!

Szerdán, 25-én és csütörtökön, 26-án betonoznak a Székely Mihály utca 8. előtt, ezért itt teljes útzár lesz mindkét napon reggel 6 és este 6 között. A munkavégzés alatt az alábbiak szerint változik a forgalmi rend:A Székely Mihály utca zsákutca a Paulay Ede utca és a Király utca felől.A Vasvári Pál utca Paulay Ede utca és Király utca közötti szakas

Figyelem! Több kerületi utcában megváltozik a forgalmi rend!

Ittlakunk
-
 20.11.24 09:29Budapest 13. ker

November 30-ig kialakítják az új, végleges forgalmi rendet a XIII. kerületben.A biztonságosabb közlekedés érdekében egyirányúsítják:a Zsinór utcát a Reitter Ferenc utcától a Tatai utcáig,a Fáy utcát a Béke utcától és a Tatai utcától a Reitter Ferenc utcáig,a Frangepán utcát a Reitter Ferenc utcától a Béke utcáig, illetve a Tatai…

Térképen is mutatjuk, hol lesz ma kisebb ónos eső

Telex
-
 20.11.23 06:51Időjárás

Nem kell nagy mennyiségre számítani.

Globális térképen a világ 20 ezer méhfaja!

Hatalmas munkát végeztek azok a kínai és szingapúri kutatók, akik elkészítették a világ 20 ezer méhfajának eloszlását bemutató globális térképét. Munkájuk sokat segíthet abban, hogy  megóvják ezeket a fontos szerepet betöltő rovarokat.

Kövesse térképen a koronavírust!

Mandiner
-
 20.11.22 10:51Belföld

Íme a friss koronavírus-térkép.

Helyreállt a forgalmi rend az M7-es autópályán

Helyreállt a forgalmi rend az M7-es autópályán Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság2020. 11. 21., szo - 14:50 Befejeződött a műszaki mentés Sukoró térségében, a Balaton irányába vezető oldalon, ahol egy személygépkocsi korábban szalagkorlátnak ütközött.