Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 493 hír

De mit eszik egy pilóta a futam előtt?

Formula
-
  Ma 19:30 Forma1

Parc Fermé: De mit eszik egy pilóta a futam előtt?

Nézők előtt folytatódhat az orosz bajnokság is

Két hete jelentették be a szezon folytatásának menetrendjét.

Újranyitják a nézők előtt a magyar focistadionokat

RTL Klub
-
  Ma 18:36 Bulvár

Európában elsőként mától újranyitják a nézők előtt a magyar focistadionokat. A labdarúgó szövetség szerint ez a felelős döntéseknek köszönhető. A DK-nál viszont azt mondják, Orbán Viktor hobbija miatt ezrek egészségét veszélyeztetik. A klubok különböző módon készülnek az első meccsekre. Van, ahol alkoholt nem árulnak majd, és van ahol…

Újra megnyitották a turisták előtt a csernobili tiltott övezet egy részét

A koronavírus-karantén részleges feloldásának részeként megnyitották a turisták előtt a csernobili tiltott övezetet, de a látogatók csak egy útvonalon haladhatnak, a járványügyi óvintézkedések betartásával.

Minden meccset nézők előtt rendeznek az NB I-ben

Nézők előtt rendezik az OTP Bank Liga 19/20-as szezonjának hátralévő mérkőzéseit. Mindezt a május 27-ei kormányrendelet teszi lehetővé teszi, szigorú óvintézkedések betartása mellett. A Paksi FC május 30-án szombaton 21.05-kor a Mol Fehérvár FC csapatát fogadja.

Görögország kinyitja határait a magyarok előtt

Borsodihír
-
  Ma 18:14 Belföld

Május 29-én jelentették be Athénban.

Horvátország megnyitja határait 10 ország előtt

Horvátország teljes mértékben megnyitja határait 10 ország előtt, ahol pozitív eredményeket értek el a Covid–19 elleni harcban – közölte a Radio Szvoboda.

Kamerájuk előtt tartóztatták le a CNN stábját

A híradósok rögzítették saját letartóztatásukat, miközben a város lángokban állt körülöttük.

A Fujitsu a csatlakozást és a biztonságot szem előtt tartva frissíti notesz- és táblagépeit

A Fujitsu frissítette üzleti noteszgép-kínálatát, és beépített biztonsági képességekkel rendelkező, új LIFEBOOK modellel lépett piacra. Az új LIFEBOOK U7310 noteszgép 13,3 hüvelykes képernyőjét "lopakodó" módban digitális adatvédelmi szűrő védi az illetéktelen tekintetektől.

Nézők előtt folytatódik majd az orosz futballbajnokság

Az illetékesek két hete jelentették be a szezon folytatásának menetrendjét, akkor viszont még az volt a terv, hogy a mostani szezonból hátralévő meccsek zárt kapuk mögött zajlanak. Csütörtökön viszont Dmitrij Csernisenko miniszterelnök-helyettes már azt közölte, hogy a szurkolóknak és a labdarúgóknak is hiányzik a mérkőzések hangulata, az…

Döbbenet: pár órával a szülés előtt tudta meg, hogy terhes

Most osztotta meg a nagyvilággal, a három évvel ezelőtti történetét egy 23 éves amerikai balett-tanárnő. Lizzie Quah azt mesélte, komoly fájdalmakkal került be az illinoisi kórházba. A balett-tanárnő azt hitte, ezúttal is vesekövek okozhatják a hasi görcseit, mivel korábban is megküzdött már ezzel a problémával, azonban a kivizsgálás során azt…