Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Fogápolásban első a Tisza Dental klinika - „Mi feledtetjük a régi rossz emlékeket”

Ma már egyre többször találkozunk az esztétikai fogászat kifejezéssel. Hiába, nem elég csupán a fogazatunk egészségére törekedni – a tökéletesen szép mosoly a cél. Szerencsére ez könnyebben elérhető, mint gondolnánk. A Tiszabökényben található Tisza Dental fogászati klinikán kellemes környezetben, hozzáértő szakemberek…

A méhek képesek kiszagolni a koronavírust, fontos feladatot kaphatnak a járványkezelésben

Ripost
-
 Ma 07:11Külföld

A közönséges mézelő méhek másodperceken belül, 90-93 százalékos biztonsággal képesek felkutatni a koronavírusos mintákat.

Fél évszázada alakult a „kölyök” Generál

Az alakulása körüli időkben tinédzser zenekarként elkönyvelt Generál igen ambiciózus, ugyanakkor szemtelenül fiatal csapat volt.1972-ben az országos vetélkedőn óriási sikerrel szerepeltek.

Anyátok pi…zzáját! Egy alpolgármester pedig alsó hangon évi 50-60 millióba kerül titkárostul, irodástul, repiköltségestül…

Anyátok pi…zzáját! A miskolci parkolással meg ne merészeljetek jönni! Róma belvárosában, a legnagyobb látványossagok közelében, csúcsszezonban max 1 Euro a parkolás. Itt meg a murvás dágványosban 460Ft! Egy alpolgármester pedig alsó hangon évi 50-60 millióba kerül titkárostul, irodástul, repiköltségestül, költségtérítésestül. Kezdjetek el…

Májusi kerti feladatok – ellenőrzőlista

Agrotrend
-
 Ma 07:06Otthon

Az áprilisi kerti feladat dömping után májusban sem pihenhetnek a kiskert tulajdonosok. A színesen pompázó virágoskertekért és a zamatos termésért májusban is kézbe kell venni a kerti szerszámokat.

Először készült hangfelvétel egy marsi repülésről

Nap Mint Nap - Online Magazin Még korábban írhattunk arrról, hogy az Ingenuity névre hallgató apró drón végrehajtotta a Mars történetének első irányított és kontrollált repülését. Az első sikeres teszt óta azóta már többet is végrehajtottak, és a kis helikopter most már képes akár 100 métert is repülni a felszín felett egyhuzamban. A legutóbbi,…

Újra felélénkültek a harcok Jemenben

24.hu
-
 Ma 07:03Külföld

44 halálos áldozat az ország északi részén.

A WHO ajánlásának egy vizsgált gabonapehely sem felelt meg

Csokis gabonapelyheket tesztelt a Tudatos Vásárlók Egyesülete (TVE). Mint megállapították: minden termék több cukrot tartalmaz, mint amennyit az Egészségügyi Világszervezet (WHO) ajánl. Jó hír viszont, hogy a termékek finomak, és nem különböznek a határon túl kínálatoktól.

Nincs sokkal több b@zi ott mint egy békemeneten. A nap kommentje

Nincs sokkal több b@zi ott mint egy békemeneten.

Több mint 84 ezer fiatal regisztrált a koronavírus elleni védőoltásra

Liner
-
 Ma 07:01Életmód

Magyarország az elsők között kezdheti meg a 16-18 év közötti fiatalok oltását, a programra több mint 84 ezer tinédzser regisztrált.

Űrhajósokat toboroznak – 11 év után felvételt hirdet az Európai Űrügynökség

Vaol
-
 Ma 07:00Megyei

Tizenegy év után most először toboroz széles körben űrhajósokat az Európai Űrügynökség (ESA). Alacsony Föld körüli pályára és a Holdra irányuló űrrepülési küldetésekre keres jelölteket.

Könnyen felszaladt néhány pluszkiló a karantén alatt

Veol
-
 Ma 07:00Megyei

A karantén, a bezártság, az iskola nélküli napok nagyban megváltoztatták a családok mindennapjait: mozgásszegényebb életmód, felboruló étkezési szokások.

Kalandok kis felfedezőknek – Berg Judit írónő meséjével kampányol az UNICEF Magyarország

Vaol
-
 Ma 07:00Megyei

Berg Judit-mesét és kreatív feladatlapot is tartalmazó csomagot rendelhetnek a családok az UNICEF Magyarország kampányában. A kiadvány előfizetői a szervezet gyermekeket segítő munkáját támogatják.

„Közölték, hogy »ratyikat« nem szeretnének ide felvenni” – LMBTQ-emberként a munka világában

WMN
-
 Ma 07:00Életmód

Anasztáziát azt követően bocsátották el a munkahelyéről, hogy a vezetőség számára kiderült, meleg. Az LMBTQ-emberek nemcsak a mindennapi életükben, de a munkaerőpiacon is súlyos diszkriminációnak vannak kitéve, holott a legújabb felmérések szerint a munkahelyi kirekesztésüknek súlyos gazdasági következményei is vannak.