Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Hosszú idő után új hírekkel jelentkezett Zentéről édesanyja: vége a szigorú karanténnak

Blikk
-
  Ma 17:51 Belföld

Vége a szigorú karanténnak, a gerincvelői izomsorvadásban (SMA-ban) szenvedő Zente már két hete leállhatott a szteroidokkal – közölte közösségi oldalán Tóth Krisztina, a lassan kétéves fiúcska édesanyja.

Emelkedik Amerika a koronavírus okozta zuhanás után

Portfolio
-
  Ma 17:34 Gazdaság

Durván estek az amerikai részvénypiacok a hét első felében a koronavírus terjedésével kapcsolatos hírek miatt, azonban szerdán emelkedéssel nyitottak a tengerentúli tőzsdék, a javuló európai hangulat úgy tűnik, hogy Amerikára is átterjedt.

Másfél év után véget ért a Felipe Kisvárdán szappanopera

Népszava
-
  Ma 17:20 Sport

Öröm, boldogág, hazugságok, veszekedések, újrakezdés majd válás. Erről szólt a magyar labdarúgó-bajnokság nagysikert arató szappanoperája, aminek főszerepében a Kisvárda, illetve annak egy játékosa, Felipe volt.

Tanulj szakmát az érettségi után!

Iskolánk várja a nappali és esti tagozaton tanulni vágyókat Budapesten, a XI. kerületben, a Mérnök utca 39. szám alatti, XXI. századi, korszerű épületben.Képzéseink: sürgősségi szakápoló, geriátriai és krónikus beteg szakápoló, diabetológiai szakápoló és edukátor, hospice szakápoló, egészségügyi asszisztens, felnőtt betegápoló, csecsemő- és…

Bacsfán kívüli Domonkosok után kutat lehetséges rokonuk!

Parameter
-
  Ma 16:49 Határtalan

„Kutatásom során 1687-ig jutottam el, amikor ük-ükapánknak, Miklósnak és feleségének, Méry Annának született fiával Istvánnal a bacsfai  Domonkosok ága elkezdődött. A 18. és 19. században a bacsfai Domonkosok családja házasságokkal a Nagy, Csintó, Pénzes, Kajdacsy, Méhes és Paraszthy családok leszármazottaival keveredett” – kezdi…

Dakar: homokvihar után lettek ötödikek Szalayék

Blikk
-
  Ma 16:26 Sport

A Szalay Balázs (54), Bunkoczi László (54) kettős ötödikként ért célba a katari tereprali-Világkupa-verseny a rossz időjárási viszonyok miatt lerövidített negyedik szakaszán, az összetettben pedig továbbra is a kilencedik.

3 év után először 2019-ben nyereséges lett a F1 Group

Motorsport
-
  Ma 15:25 Forma1

Az F1 összbevétele 2018-ban 1827 millió dollár volt, ez növekedett 2022 millió dollárra tavaly. 2017-ben a cég 37 millió dollár veszteséget termelt, majd 2018-ban 68 millió dollárt, de 2019-ben végre 17 millió dollár profitot könyvelhettek el.A közelmúltban csökkent a 10 csapatnak fizetett nyeremény, de a bevételek fordulása akár hatással lehet az

A teqball után itt egy másik magyar fejlesztésű sportág, ami nagyot mehet a világban

Player
-
  Ma 15:08 Sport

A teqball világszerte ismert sportág lett, világbajnokságot is rendeznek már belőle, sőt magyarok nyerik, és képes akár Ronaldinhót is Magyarországra hozni. Reméljük, a Water Skyball is világhírű lesz.

A Sopron után újabb csapat nem hajlandó olaszokkal játszani

A Sopron Basket után a lett TTT Riga csapata sem hajlandó olasz ellenféllel szemben mérkőzést játszani Ljubljanában a női kosárlabda Euroligában a koronavírus-járvány miatt.

„Hetekkel a bemutató után kezdem azt érezni, hogy kapok levegőt”

szinhaz.hu
-
  Ma 13:54 Kultúra

Figeczky Bence alakítja Attilát, a Jászai Mari Színház előadásában, ami József Attila élete nyomán készült. Az interjúból az is kiderül, korábban miért nem szerette a költő verseit.

Több mint 20 év után bónuszt kapnak az Opel dolgozói

HVG
-
  Ma 13:13 Autó-motor

Minden európai dolgozó 600 eurót kap.

Nb Ii foci – Bérletek repültek a pályára: az Eto veresége után elnézést kérnek Andricsék

Kisalföld
-
  Ma 11:44 Megyei

Csalódást okozott a híveinek az ETO vasárnap, mert 3–1-es vereséget szenvedett hazai pályán a Szegedtől az NB II 25. fordulójában.

Tizenöt év után váratlanul lemondott a mindent felvásárló Disney vezérigazgatója

Váratlanul bejelentette lemondását Bob Iger, aki 2005 óta vezette a Disney-t. Ügyvezető elnökként még a médiaóriásnál marad 2021 végéig. Iger a  közleményében azt írta, a legjobb időben lép vissza ahhoz, hogy el lehessen kezdeni az irányítás átadását egy új vezetőnek.

Čaputová csak a választások után dönt a megvitatott törvényekről

Zuzana Čaputová államfő csak a parlamenti választások után dönt a parlamentben gyorsított eljárásban megszavazott törvénytervezetekről. A köztársasági elnöknek tizenöt napja van arra, hogy eldöntse, aláírja-e a törvénytervezeteket vagy újratárgyalásra visszaküldi azokat a törvényhozásnak – közölte a TASR hírügynökséggel Martin Strižinec, az…

Így értékeltek a főszereplők a Bajnokok Ligája mérkőzés után

Az olasz mester csalódott, hogy egy védelmi hiba miatt nem tudták legyőzni Barcelona csapatát.