Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 96 hír

Aduriz: “Egyszer kiállítottak egy Ramosnak szánt könyökös miatt, de sajnos mást ütöttem le”

FociClub
-
 Ma 18:30Foci

A visszavonult támadó kihangsúlyozta: imádja Ramost, de nagyon kemény volt ellene játszani

Csináljunk (magán)színházat! – Online beszélgetés a teátrumok vezetőivel

A Magyar Színházi Társaság Csináljunk színházat! című beszélgetéssorozatában eddig állami és/vagy önkormányzati fenntartású színházak vezetőivel jártuk körül a színházvezetés kérdéseit. Az április 19-i alkalommal három magánszínház igazgatóját kérdezzük.

Szabó Lóránd személyesen is segít azoknak, akiknek nem sikerül egyedül a regisztráció az oltásra!

A képviselő ismét bizonyítja, hogy emberségből bizony folyamatosan jelesre vizsgázik!

Spanyolországban máris új helyszínt találtak a foci-Eb-re

Infostart
-
 Ma 15:28Sport

Nem Madrid vagy Barcelona ugrana be Bilbao helyett.

A vezetői szerepet is átformálta a világjárvány

Napi.hu
-
 Ma 15:24Belföld

Mesterséges intelligenciával üzemelő coach-ok jönnek, krízisálló gondolkodásmódok mennek, ami viszont nem változott, az a vezető szerepe és jelentősége a szervezetben. Minden korábbinál fontosabbá vált egy közös vezetői nyelv kialakítása és aktív használata a szervezetekben – állapították meg a Milton Friedman Egyetem és a Humán…

Luka Modrić fontosabb a Realnak, mint Sergio Ramos

A tizedik szezonját kezdheti a nyáron a horvát középpályás a spanyol fővárosban.

Bilbao helyett Sevilla lehet az EURO2020 spanyolországi helyszíne

A Spanyol Labdarúgó Szövetség (RFEF) felajánlotta a sevillai La Cartuja Stadiont arra az esetre, ha az európai szövetség kizárja a bilbaói létesítményt a június 11-én kezdődő Európa-bajnokság helyszínei közül.

Személyes és őszinte B. Nagy Réka legújabb dala

B. Nagy Réka a Miskovits Marcival közösen kiadott Harcolok után ismét egy nagyon személyes és őszinte dallal jelentkezik. Az Ölelj című szerzeményt a vőlegényével való kapcsolata ihlette meg, mely a nehézségek ellenére erős maradt. Rékáék múlt év végén költöztek új otthonukba, amíg ment az ügyintézés és a rendezkedés, addig fel sem…

Júniusban jöhet a Covid-útlevél Spanyolországban

Nyári nyitásra készülnek Spanyolországban, miközben Svédországban folyamatosan növekszik a koronavírus-fertőzöttek száma.

A személyes adataink védelmében

A járványhelyzet szükségessé teheti a cégek számára, hogy tisztában legyenek azzal, védettek-e már kollégáik a koronavírussal szemben. Az ehhez kapcsolódó személyes adatokat különös körültekintéssel kell kezelni, a jogellenes eljárás több millió forint bírsággal is járhat.

A változás apró, személyes körei – új előadást készít a Sajátszínház

Papageno
-
 Ma 07:00Színpad

A Sajátszínház színházi szakemberek, társadalomkutatók és roma civilszervezetek közös kezdeményezéseként alakult közösség, első, saját történetekből készült előadását Éljen soká Regina! címmel 2017-ben mutatták be a Trafóban. A közreműködő szomolyai nőkből, egészségügyi dolgozókból és nőket segítő civil szervezetek képviselőiből…

Figyelem! Újjáéledt egy telefonos trükk, hivatalosnak tűnő ügyintézők vadásznak személyes adatainkra

Ne dőljünk be a csalóknak, pénzügyi tranzakció közben fellépő hibára, adategyeztetésre, vagy a nemrég már megjelenő csomagküldési anomáliákra hivatkozva próbálják megszerezni fontos személyes adatainkat, jelszavainkat. Ügyintézői megkeresésnek álcázott csaló telefonhívások miatt adott ki riasztást a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat…

Őrült hetek jönnek Spanyolországban, nagy bukás az olaszoknál

Origo
-
 Ma 06:02Foci

Hajrá előtt az európai topligák: A Manchester City elsőségét nehéz lesz megakadályozni, a Bayern újabb címvédésre készül, a PSG lehet, hogy úgy nyer BL-t, hogy elveszti a francia bajnokságot.