Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 367 hír

Konstruktív amerikai-koreai tárgyalások

Magyar Szó
-
  Ma 18:08 Külföld

Konstruktívnak ítélte hétfőn a svéd külügyminisztérium a skandináv ország fővárosának közelében tartott tárgyalásokat az észak- és dél-koreai illetve amerikai képviselők között.

Újabb demokrata politikus indul a 2020-as amerikai elnökválasztáson

Kamala Harris kaliforniai szenátor korábban ügyészként dolgozott Kaliforniában.

Kamala Harris is bejelentkezett amerikai elnökjelöltnek

Kamala Harris kaliforniai szenátor az ABC televízió műsorában hétfőn bejelentette, hogy indul a Demokrata Párt elnökjelöltségéért 2020-ban.

Rátámadtak egy amerikai-kurd konvojra Szíriában, többen meghaltak

ATV
-
  Ma 16:50 Külföld

Pokolgépes merényletet követtek el az amerikai csapatok és a kurd vezetésű milíciák egyik konvoja ellen hétfőn az északkelet-szíriai Haszake tartományban, a támadásban öt milicista halt meg, két amerikai katona pedig megsebesült - jelentette az Emberi Jogok Szíriai Megfigyelőközpontja (OSDH).

Az orosz flotta két amerikai rombolót kísér a Balti-tengeren

Globoport
-
  Ma 16:45 Külföld

Moszkvában a hadügyminisztérium bejelentette, hogy a Balti-tengeren cirkáló két amerikai rombolót az orosz flotta megfigyelés alá vonta. A Baltikum három kis állama, mely egykor a Szovjetunió része volt, különösen tart az orosz fenyegetéstől. Az amerikai rombolót megjelenése a Balti-tengeren az ő megnyugtatásukra szolgál.

Hollik István kimondta: A magyar kormány Soros kampányával nem kíván foglalkozni

444
-
  Ma 16:41 Vélemény

Szoros a verseny, de talán ez a legeslegnagyobb hazugság, amit kormányszóvivő valaha mondott.

Soros emberei szemet vetettek Budapestre

Vasárnap tartották az ellenzéki előválasztási vitát, melyen a szocialista Horváth Csaba és a párbeszédes Karácsony Gergely vett részt. Utóbbi azonban gyönyörűen lebuktatta magát.

Gazdasági bűnelkövető Soros György, így harácsolja végig a világot

Ripost
-
  Ma 15:40 Belföld

Egy feltevés szerint ha valaki ma nem balliberális jogász Magyarországon, akkor az nem használhatja a diplomáját, nem is igazi jogász. Ezen mosolyognunk kell, mert ez egy kommunista-bolsevik csökevény.

Az amerikai kormány leállása automatikus jóváhagyást jelenthet a bitcoin ETF-eknek

Az amerikai értékpapír és tőzsde hatóságnak nincs több eszköze, hogy tovább húzza a Vaneck Solidx bitcoin ETF jóváhagyásáról/elutasításáról szóló döntést.

Fidesz: Brüsszel és a Soros-szervezetek korlátozni akarnak

Brüsszel és a Soros-szervezetek „durván korlátozni akarják” a tagállamok függetlenségét, kinevezve egy „független szakértői testületet”.

Brüsszel és a Soros-szervezetek korlátozni akarják a tagállamok önállóságát

Függetlennek hazudott, rögtönítélő bíróságokkal döntenének arról, hogy melyik tagállam jogállam és melyik nem.

Külföldi sajtó Magyarországról – Amerikai lap az establishment-ellenes pártok megerősödésére számít az EP-választás…

A politikai-gazdasági-kulturális elit, az “establishment” ellenében szerveződő pártok további megerősödése várható a májusi európai parlamenti választásokon, de még ez a főként nacionalista erőkből álló tábor is megosztott számos meghatározó kérdésben – írta hétfőn a The Wall Street Journal (WSJ) című amerikai napilap. A WSJ európai…

Hidvéghi: Brüsszel és a Soros-szervezetek korlátozni akarják a tagállamok önállóságát

Brüsszel és a Soros-szervezetek "durván korlátozni akarják" a tagállamok függetlenségét, fejük fölé kineveznének egy úgynevezett "független szakértői testületet", amely valójában "egy rögtönítélő bíróságot" jelentene - mondta Hidvéghi Balázs, a Fidesz kommunikációs igazgatója hétfői budapesti sajtótájékoztatóján. A politikus hangsúlyozta,…