Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 36 hír

315 sörösüveget loptak el egy üzletből – nagyot nézhettek a tolvajok, amikor bevedelték volna a zsákmányt

Az ismeretlen elkövetők hajnali fél 5 körül hatoltak be az üzletbe, ahonnan összesen 43 sörösládát fújtak meg. Összesen 315 darab üveg volt bennük, csakhogy mindegyik üres volt. A keletkezett kárt 184 euróban határozták meg. -para-

Hihetetlen módon nyíltak az első sörösdobozok

1935. január 24-én került a boltok polcaira az első, dobozba töltött sör. A kezdetekben még nyitófül sem volt rajta, mégis azonnal népszerűvé vált.

A NATO új bombahatástalanító robotja holografikusan térképezi fel a pokolgépeket

Rakéta
-
 Ma 12:00Infotech

A UGO-1st neve a bombahatástalanító gépek legfontosabb céljára utal: ők mennek előre, hogy megmentsék a tűzszerészek életét a veszélyes munka kockázataitól.

Az Európai Bizottság a pénz és Soros foglyává válhat

Az Európai Uniónak nem lenne szabad eljutnia oda, hogy a pénz hatalmának és Soros Györgynek a foglyaként „rabságba küldje” az európai polgárokat – kommentálta a Civil Összefogás Fórum (CÖF) alapítója, a Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány (CÖKA) kuratóriumi elnöke az Európai Bizottság azon döntését, amellyel elutasította az uniós…

Cöf–Cöka: Az Európai Bizottság a pénz és Soros foglyává válhat

A balliberális oldal a világon mindenhol előre megírt forgatókönyv szerint dolgozik.

Az Európai Bizottság a pénz és Soros foglyává válhat

A CÖF-CÖKA az Európai Bizottság azon döntését kommentálta, amellyel Brüsszel elutasította az uniós szintű kisebbségvédelmi jogalkotást.

Most az egészségügyi dolgozókat támadják Soros álciviljei

Origo
-
 Tegnap 13:05Belföld

A TASZ a járványban is csak a pénzt látja.

86 évvel ezelőtt indult hódító útjára a sörösdoboz

Transpack
-
 Tegnap 12:41Cégvilág

1935. január 24-én került a boltok polcaira az első, dobozba töltött sör. A kezdetekben még nyitófül sem volt rajta, mégis azonnal népszerűvé vált.

Ismét hallatott magáról a CÖF: Soros Györgytől féltik az Európai Uniót

A CÖF-CÖKA szerint az amerikai elnökválasztás bizonyítja, hogy a balliberális oldal a világon mindenhol előre megírt forgatókönyv szerint dolgozik.

CÖF-CÖKA: Az Európai Bizottság a pénz és Soros foglyává válhat

Csizmadia László úgy vélekedett: „nem beszélhetünk demokráciáról, csak áldemokráciáról”, mert a bizottság nem hallgatja meg az európai polgárok véleményét.

CÖF-CÖKA: Az Európai Bizottság a pénz és Soros foglyává válhat

„Nem beszélhetünk demokráciáról, csak áldemokráciáról”, mert a bizottság nem hallgatja meg az európai polgárok véleményét.

Az Európai Bizottság a pénz és Soros foglyává válhat állítja a CÖF

Az Európai Uniónak nem lenne szabad eljutnia oda, hogy a pénz hatalmának és Soros Györgynek a foglyaként rabságba küldje az európai polgárokat. Kommentálta a Civil Összefogás Fórum (CÖF) alapítója, a Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány (CÖKA) kuratóriumi elnöke az Európai Bizottság azon döntését, amellyel elutasította az uniós…

Készül a baloldal: új intézet nyílt a budapesti Soros-egyetemen, Demokrácia Intézetnek hívják

Origo
-
 21.01.24 15:28Belföld

A magyar kormány aktív bírálói között ott dolgozik a volt SZDSZ-elnök Magyar Bálint, az első Gyurcsány-kormány minisztere is. Ő harcolt annak idején a Soros-egyetemért. Most ő is újabb feladatot kap.

Az ELI nukleáris kutatásaira fáj a foga Sorosnak, ezért akadályozza az SZTE modellváltását

Szegeder
-
 21.01.24 14:52Belföld

Egy átlagos vasárnapnak indult ez is, majd a Facebook taperolása közben szembe jött velem egy oldal, mely tényeket és igazságokat ígért az SZTE modellváltásával kapcsolatban. Magam is követem, és ha időm engedi, narrálom is a folyamatokat, így mint naiv médiamunkás kattintottam is az eddigiektől eltérő olvasatok, fel nem fedezett…

86 éves a sörösdoboz, amelynek hazai karrierje Fehérváron indult

fmc
-
 21.01.23 12:20Életmód

86 esztendeje, 1935. január 24-én került a boltok polcaira az első, dobozba töltött sör, az így csomagolt habos ital diadalmenete azóta is töretlen. Magyarországi belépője nem volt ennyire egyszerű, az első lépések Székesfehérváron történtek.