Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Újabb információk szivárogtak ki a megfizethető árú kínai csúcsmobilról

Liner
-
 Ma 00:18Infotech

A Vivo a Zeiss-szel együtt egy vadonatúj kamera kifejlesztésébe kezdett, amit az új X60-as szérián mutathatnak be először.

A Disney szuperhősök helyett csinált egy baromi szórakoztató családi sitcomot

Telex
-
 Tegnap 23:33Film

A WandaVision teljesen más, mint amit a Marvel-filmektől a mozikban megszokhattunk. És ez benne a legjobb.

A képszerkesztő alkalmazás, amitől mindenki ugyanúgy néz ki Instagramon

Femcafe
-
 Tegnap 23:30Divat

Az Instagram az a platform, ahol nem kell az embernek önmagát adnia - sőt, ma már az a "normális", ha másmilyenek vagyunk a közösségi médiában, mint a valóságban. Erre a nézetre vagy szokásra a közelmúltban egy képszerkesztő alkalmazás még inkább ráerősített, és nem véletlen, hogy mostanában minden második influenszer ugyanúgy néz…

Színek a hálóban, avagy mit szabad és mit tilos

Hírhatár
-
 Tegnap 23:24Megyei

A hálószoba a pihenés és a relaxálás színhelye. Éppen ezért az a legjobb, ha olyan színekkel borítjuk be a falat, amik segítik az elalvást és mellőzzük azokat, amik felpörgetnek és aktivitásra serkentik az agyat. Lássuk a színeket, amikkel érdemes dolgozni és azokat, amiket jobb, ha messzire elkerülünk.

8 divattal kapcsolatos kifejezés, amit végre érthetően elmagyarázunk neked

Promotions
-
 Tegnap 21:01Divat

Miért kell francia vagy angol szavakat magyar kontextusban értelmezni, amikor te csak normálisan szeretnél kinézni? Ott a pont! Amúgy meg segítünk tisztába tenni őket, hogy soha többé ne húzza fel az agyad, ha nem értesz valamit.

FBI: „felfokozott és aggasztó tartalmú chatelés” előzi meg az elnöki beiktatást

Washingtonban elhalasztották a Biden-beiktatás főpróbáját. Mindeközben a képviselőknek a kongresszusi aulában alvó katonák között kellett áthaladniuk. A hatóságok attól félnek, hogy megismétlődhetnek a múlt heti események, amikor Donald Trump elnök hívei betörtek az épületbe.

Az Európai Bizottság nem tárgyal a kínai vakcináról

Stefan De Keersmaecker kiemelte: uniós engedély nélküli oltóanyag forgalomba hozataláért az azt alkalmazó tagállam viseli a felelősséget.

Uniós szóvivő: az Európai Bizottság nincs kapcsolatban a kínai oltóanyag-fejlesztővel

Az Európai Unió oltási stratégiáját a minőségi vakcinák beszerzésére helyezezi.

Trombitás Kristóf: Áky már ott tart, hogy saját posztjában ismeri be, valóban hazugság amit leír

Mandiner
-
 Tegnap 20:56Vélemény

Mi lesz vele, ha többen jelzik neki, hogy látták a mátranováki fanyűvőt?

Ii. Rákóczi Ferenc – Hazánk szentje, szabadság vezére

Felsővadászi II. Rákóczi Ferenc (Borsi, 1676. március 27. – Rodostó, 1735. április 8.) magyar főnemes, a Rákóczi-szabadságharc vezetője, erdélyi fejedelem, birodalmi herceg (Reichsfürst). II. Rákóczi Ferenc – Breviárium Petőfi Sándor a Rákóczi című versében így szólítja meg a vezérlő fejedelmet: „Hazánk szentje, szabadság vezére, / Sötét éjben…

20 éves lett a Wikipédia, amit ma is önkéntesek szerkesztenek

A honlap 2007-ben a világ 10 leglátogatottabb weboldalának egyike lett, emellett számos más elismerést is nyert. A török kormány viszont nem kedveli.

Váratlanul lemondott annak a kínai gyógyszercégnek a vezérkara, amelytől Orbánék vakcinát vennének

Kedden váratlanul lemondott Li Zhiming, a Sinopharm nevű, állami tulajdonban lévő kínai gyógyszergyár igazgatósági elnöke, illetve Li Hui, a cégcsoport igazgatója, egyben az ellenőrzési részleg feje – írja a CNBC. Mindkét topmenedzser “személyes okokra” hivatkozott, a valós okokról egyelőre nem tudni. A céget a hongkongi tőzsdére vezették be,…

Gyanús, ahogy Orbán erőlteti a kínai vakcinát

Klubrádió
-
 Tegnap 20:22Vélemény

A gyártók nem kérték az Európai Gyógyszerügynökségtől a kínai vakcinák engedélyezését. Orbán keresztül akarja vinni a magyar hatóságon az eljárást. Miért?