Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 456 hír

A Soros elleni kampány kicsapta a biztosítékot

Demeter Szilárd cikke, mely az Origóban jelent meg heves tiltakozást váltott ki nemcsak a hazai közvéleményben, de külföldön is. A Washington Post szerint Soros György összehasonlítása Hitlerrel és a gázkamrák emlegetése a holokauszt egyik üldözöttjével kapcsolatban túl megy a határon. Tiltakozott Izrael nagykövetségén túl az Egyesült…

Hitlerezés, sorosozás, normális demokráciában?

Demokráciában, amelyben normális a politikai légkör, a nem szélsőséges ellenzéknek nyilván eszébe sem jutna, mégoly közvetett módon sem, a miniszterelnököt

Somlyó György száz éve született – Szülője és szülöttje lett az anyanyelv

Amikor a kamasz, későbbi jóbarát Devecseri Gábor elvitte az első verseit az ismert költőnek, Somlyó Zoltánnak, hogy írjon hozzájuk előszót, az apa többek között azt is mondotta: az ő fia szerencsére csak teniszezik, nem ír verseket. Pedig a kis Somlyó György, aki épp száz esztendeje, 1920. november 20-án született, akkoriban, 15-16 évesen már…

Jonathan S. Tobin: Lehet-e kritizálni Sorost az antiszemitizmus vádja nélkül?

Ideje, hogy a liberálisok és demokraták felhagyjanak azzal, hogy Soros minden említését a konzervatívok állítólagos antiszemitizmusának bizonyítékaként használják fel.

Fidesz: Brüsszelben a Soros-terv élesítésén dolgoznak

Halász János közölte: az Európai Bizottság legújabb migrációs akcióterve ennek a tervnek a végrehajtása.

Brüsszelben a Soros-terv élesítésén dolgoznak

Vegyes lakosságú, nyílt társadalmat akarnak, ezzel szavazóbázist építve maguknak - mondta Halász János, a Fidesz frakcióvezető-helyettese.

A Demeter-ügy nem Demeterről szól – Orbán „sorospolitikájának” a része

Ausztriában, ami Orbán igazodási pontja, egy ilyen Demeter-féle ma már az utcán lenne, Gulyás Gergely pedig szégyellheti magát, hogy az uniónak szánt keresztvágással próbálja relativizálni a történteket – kommentálta a Demeter-botrány következményeit Horn Gábor.

Fidesz: Brüsszelben a Soros-terv élesítésén dolgoznak

Miközben az uniós országok és a tagállamokban élő emberek a járvány legyőzésére koncentrálnak, Brüsszelben a Soros-terv élesítésén dolgoznak.

Soros kapszulája és Pandora szelencéje

Demeter Szilárd bizonyosan felmérte, milyen visszhangot kelt az Origo című internetes portálon Sor(o)s címmel megjelent cikke. Pelle János írása.

Soros György nem örül majd, ha meglátja ezt a róla készült filmet

Médiapiac
-
 Ma 17:00Média

Jóval reálisabb képet fest a tengerentúli tőzsdespekulánsról, mint egy nemrégiben megjelent propagandaalkotás.

A fideszeseknek nem jött jól a gázkamrázós sorosozás

Telex
-
 Ma 16:56Bulvár

Demeter Szilárd a Fidesz Bíró Lászlója? A Fidesz szóvivője szerint ez egy marhaság, egyébként pedig nagyon helyes, hogy a miniszteri biztos visszavonta a publicisztikáját. A bocsánatkérés pedig relatív dolog.

Tóth Csaba Tibor: Demeter Szilárd cikkével elismerte: a kormányzati sorosozás valóban antiszemita kampány

Az antiszemitizmus elleni küzdelem a mai magyar jobboldalon egyszerű „politikai termék”.

Felelősségteljesen döntöttek: egy időre visszavonul Balázs Klári és Korda György

Life
-
 Ma 16:18Életmód

Balázs Klári és Korda György teljes karanténba vonult, nem merték elvállalni a fellépéseket, mert véletlenül sem szerették volna sem elkapni, sem átadni a koronavírust. Az énekesnő még azt is elárulta, hogy tavasszal egy gerincsérv műtéten esett át, és férje, a legendás táncdalénekes találta meg a számára megfelelő gyógynövénykeveréket.