Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 111 hír

Óriási szenzáció lenne a Sopron Basket Final Fourba jutása

A hetedik helyen áll a Sopron Basket a női Euroliga erősorrendjében, amelyet a Nemzetközi Kosárlabda Szövetség (FIBA) állított fel.

Soproni Tamás: 2022-ben a közös lista lesz az út, a Kutyapártnak is meg kell értenie

2022-ben végső soron a közös lista lesz az út, már csak a választási törvény miatt is- véleményezte a választási törvény újabb módosítását Soproni Tamás, Terézváros polgármestere és momentumos politikus.

Árokba csapódott egy autó Sopronhorpács és Zsira között

Az érintett útszakaszon forgalomkorlátozásra kell számítani. Árokba csapódott, majd visszatért az úttestre egy személyautó a Zsira és Sopronhorpács közötti úton. Az esethez a csepregi önkormányzati és a peresznyei önkéntes tűzoltókat riasztották, akik áramtalanították a gépkocsit. A mentők is a helyszínre érkeztek. Az érintett útszakaszon forgalomk

Baleset történt Zsira és Sopronhorpács között

Árokba csapódott, majd visszatért az úttestre egy személyautó a Zsira és Sopronhorpács közötti úton. Az esethez a csepregi önkormányzati és a peresznyei önkéntes tűzoltókat riasztották, akik áramtalanították a gépkocsit. A mentők is a helyszínre érkeztek. Az érintett útszakaszon forgalomkorlátozásra kell számítani.

5 magyar top kerékpárversenyző összegezte a csonka 2020-as évet

Bringázás
-
 Ma 05:26Sport

Elég sok emlékezetes pillanat volt ebben a 2020-as szezonban, de a bizonytalanság nem tett jót a versenyzőknek.

Online rendezik meg Münchenben a karácsonyi vásárokat

Körkép
-
 Tegnap 21:56Határtalan

A kroonavírus-járvány folyamatosan máskor lehetetlennek tűnő helyzeteket teremt. Münchenben például az idei karácsonyi vásárokat a jelek szerint online rendezik meg.   Az elképzelés szerint az emberek a város weboldalán keresztül megrendelhetik a forralt bort, vagy bármilyen más terméket, amelyet hagyományosan a karácsonyi vásáron…

Letartóztattak egy bosnyák férfit, aki elütött egy rendőrt Sopronban

Letartóztattak egy Ausztriában élő bosnyák férfit, aki idén augusztusban személyautójával szándékosan elütött egy rendőrt Sopronban – tájékoztatta a Központi Nyomozó Főügyészség csütörtökön az MTI-t. A közlemény szerint a Győri Regionális Nyomozó Ügyészség hivatalos személy elleni erőszak bűntette és más bűncselekmények miatt…

Az idén nem rendezik meg az idősek napját Szakonyfaluban

Vaol
-
 Tegnap 20:19Megyei

November 26-a az idősek világnapja. Sok egyéb település mellett Szakonyfaluban is évek óta hagyomány a szépkorúak köszöntése a jeles nap alkalmából. Az idén azonban úgy döntöttek, a járványhelyzetre való tekintettel nem tartják meg, helyette az erre a célra félretett összeget támogatásként kapják meg a hatvan­évesnél idősebb lakosok.

"A legrövidebb szezonom volt, mégis a leghosszabbnak érzem" - Öt magyar versenyző értékelte a 2020-as évet

Eurosport
-
 Tegnap 19:00Sport

Fetter Erik, Dina Marci, Pelikán Jani, Peák Barna, Valter Attila és Gönczy Gergő értékelte a 2020-as szezont.

Letartóztatták a rendőrgázolót Sopronban

Amikor két rendfenntartó gyalogosan megközelítette a bosnyák sofőr autóját, a férfi nekitolatott az egyik rendőrautónak, majd nagy sebességgel elindult előre, és szándékosan elütötte a kocsi elé álló rendőrt.

Autós üldözés, rendőrgázolás Sopronban – “Tiszta Amerika?”

Letartóztattak egy Ausztriában élő bosnyák férfit, aki idén augusztusban személyautójával szándékosan elütött egy rendőrt Sopronban – tájékoztatta a Központi Nyomozó

A háziorvosok bérét is rendezi a kormány, 71 milliárd forinttal többet költ jövőre egészségügyi alapellátásra

Az alapellátásban dolgozó fogorvosok viszont úgy tűnik, kimaradnak a béremelésből.

Letartóztatták az ámokfutó audist, aki autós üldözés során ütött el egy rendőrt Sopronban

Letartóztattak egy Ausztriában élő bosnyák férfit, aki idén augusztusban személyautójával szándékosan elütött egy rendőrt Sopronban - tájékoztatta a Központi Nyomozó Főügyészség csütörtökön az MTI-t.

Letartóztatták a férfit, aki szándékosan elgázolt egy rendőrt Sopronban

Az Ausztriában élő bosnyák férfit Magyarországon kapták el. Beismerő vallomást is tett.