Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 213 hír

Magdi anyus halálától, Berényi Miklós KFT-s kijelentéséig: ezért vált legendás sorozattá a Barátok közt

Noizz
-
 Ma 10:36Kultúra

Hétfőn reggel bombaként robbant a hír, hogy 22 év után végleg megszűnik a Barátok közt, a tartósan alacsony nézettség miatt ugyanis már nem éri meg folytatni a csatornának. A szebb napokat is megélt sorozaton generációk nőttek, az évek alatt pedig számos emlékezetes pillanatot adott a nézőknek. Volt, amikor az élet írta a sztorit, volt, hogy valós

Lopás miatt hallgatták ki a 14 éves fiatalokat

Lopás miatt hallgatták ki a 14 éves fiatalokat Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság2020. 12. 01., k - 08:38 A két ácsteszéri testvér a rokonuktól hangfalat lopott, amit később el akartak adni. A kisbéri rendőrök őket gyanúsítottként kihallgatták, az eszközt lefoglalták.

Életigenlő – Bólints rá! – Pokorny Lia, Ónodi Eszter és Vecsei Miklós is csatlakozott

Fenntartható életre, tudatosabb fogyasztásra buzdítják az embereket művészek, akik csatlakoztak a Magyar Természetvédők Szövetsége Életigenlő – Bólints rá! című kezdeményezéséhez.

A fiatalok elvárásaira is hat a koronavírus-járvány

A koronavírus társadalmi és gazdasági hatásai álltak a Széchenyi István Egyetem Kautz Gyula Közgazdász Szakkollégiuma szervezésében megtartott konferencia középpontjában. A pandémia által az egyik leginkább érintett köztudottan az idegenforgalom; nem véletlen, hogy két előadás is ezzel a szektorral foglalkozott.…

Arcok az elnökségből 6.rész: Juhász Miklós

Arcok az elnökségből 6.rész: Juhász Miklós

Chadwick Boseman emlékét idéző felvezetést kapott a Fekete párduc

A Disney korábban a Marvel Comics írójára, Stan Lee-re emlékezett hasonló módon.

Úszás: a fiatalokról is szólhat a jövő heti felnőtt ob

NSO
-
 Tegnap 18:55Sport

Jövő hét keddtől Kaposváron rendezik a felnőtt úszó országos bajnokságot, összeállításunkból kiderül, kik lehetnek azok a fiatalok, akik a dobogóért küzdhetnek majd.

Magyaroszág felelőssége, ha az EU engedélye nélkül forgalomba helyezi az orosz vakcinát

A tagállamok által vészhelyzet esetén, saját hatáskörben, ideiglenesen engedélyezett vakcinákat kizárólag saját területükön forgalmazhatják, más uniós tagállamban nem – közölte Erik Mamer, az Európai Bizottság vezető szóvivője.

Pompás emléket állított Maradonának az Újpest Ultras művésze

NB1
-
 Tegnap 18:32Foci

Hétvégén készült el a remek alkotás.

Közömbösek a fiatalok(?)

A civil szervezetekben és az önkéntesként tevékenykedő fiatalok véleménye szerint a jelenlegi társadalmi, gazdasági és egészségügyi kihívásokkal terhelt helyzetben a polgárok sokkal passzívabbak, kevésbé elkötelezettek

Megkétszereződött a szorongó fiatalok száma a járvány tavaszi hulláma alatt egy brit tanulmány szerint

Csaknem megkétszereződött a szorongó fiatal felnőttek száma az új típusú koronavírus okozta világjárvány tavaszi hulláma idején, olvasható a Bristoli Egyetem új tanulmányában.

Fradi: profi szerződést kaptak a fiatalok

NB1
-
 Tegnap 16:38Foci

Hivatalos bejelentés.