Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Majd a Kormányhivatal megmondja: kell-e tényleg fizetni a teraszoknak közterület-foglalási díjat

Amikor megjelent a védelmi intézkedésekről szóló, május 4-i kormányrendelet, sok vendéglátós fellélegzett: ebben szerepelt az a kitétel, hogy "a vendéglátó üzlet üzemeltetőjének e rendelet hatálybalépésétől 2020. szeptember 1. napjáig nem kell a közterület-használati díjat megfizetnie a vendéglátó üzlet közterületen működő terasza…

Simán visszaszivattyúzott magának a kormány több mint 160 milliárdot a "járványalapokból"

Népszava
-
  Ma 08:27 Gazdaság

Az oligarchák kedvenc terepe a vasút és a turizmus, ide vaskos összegek jutnak, de a sportrendezvényeknek sem kell nélkülözniük.

Tízmilliárdért rendez expót jövőre a kormány

24.hu
-
  Ma 08:25 Belföld

A világtalálkozóval összefüggő beszerzéseket mentesítik a központi beszerzési tilalom alól.

Koronavírus: a kormány elkezdte kiosztani a 33 milliárdot

Megszülettek az első támogatói döntések a több mint 33 milliárd forint keretösszegű, a vállalkozások technológiai megújulását segítő pályázat keretében - tájékoztatta Varga Mihály az MTI-t szerdán.

Varga Mihály: rekordidő alatt született döntés vállalkozások fejlesztéseinek támogatásáról

A pénzügyminiszter kiemelte: a múlt pénteken megnyitott felhívásra nagy az érdeklődés, az új, feltételesen visszatérítendő finanszírozású pályázaton az első támogatói döntések rekordidő alatt születtek meg: hat vállalkozás nyert el közel 200 millió forint fejlesztési forrást. Az elkövetkező hetekben folyamatosan születnek meg a további döntések, a

Varga Mihály: rekordidő alatt született döntés vállalkozások fejlesztéseinek támogatásáról

Megszülettek az első támogatói döntések a több mint 33 milliárd forint keretösszegű, a vállalkozások technológiai megújulását segítő pályázat keretében - tájékoztatta Varga Mihály az MTI-t szerdán.

Nemzetközi befektetők is támogatják a kormány zöld programját

A 1,5 milliárd euró értékben kibocsátott, 15 éves futamidejű kötvényekből befolyó források kizárólag „zöld” beruházásokra használhatók fel.

Ezeket a nyári frizurákat 2 perc alatt elkészítheted

woohoo
-
  Ma 08:00 Divat

Trükk a szalaggal Előző nap lusta voltál hajat mosni, mégsem akarsz fránya képpel és rendezetlen frizurával a kamerába köszönni? Ebben az esetben vadássz le valamelyik régi ajándékdobozról, vagy csomagolásról egy selyemszalagot és kösd a hajadba. Egy csettintéssel sikkes és trendi leszel. Fejpánttal fel! Teljesen megértünk, ha a kép…

Példátlan gesztus a Trianon-évfordulón a szlovák kormányfőtől

A magyar nemzeti közösség memoranduma című dokumentumot adta át Igor Matovic szlovák kormányfőnek kedden a Magyar Közösség Pártjának (MKP) küldöttsége azon a pozsonyi várban tartott találkozón, amelyen a miniszterelnök szlovákiai magyar politikusokat és közéleti személyiségeket fogadta Trianon 100. évfordulója kapcsán.

Varga Mihály: Rekordidő alatt született döntés vállalkozások fejlesztéseinek támogatásáról

Eddig hat vállalkozás nyert el közel 200 millió forint fejlesztési forrást. Közel 1500 vállalkozás nyerhet támogatást.

Ilyen még nem volt Magyarországon: pár nap alatt megvannak az első nyertesek az új EU-s pályázaton

Megszülettek az első támogatói döntések a több mint 33 milliárd forint keretösszegű, a vállalkozások technológiai megújulását segítő GINOP-1.2.8-20 kódszámú pályázat keretében - tájékoztatta Varga Mihály az MTI-t szerda reggel.

Varga Mihály: Rekordidő alatt született döntés vállalkozások fejlesztéseinek támogatásáról

A kormány célja az, hogy a támogatási összegek minél hamarabb a mikro-, kis- és középvállalkozásokhoz kerülhessenek.

Fél hónap alatt 9 autót tört fel a kecskeméti fiatal

Nem számított se a szélvédő, se a lakat. A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság közleménye szerint a Kecskeméti Rendőrkapitányság munkatársai június elsején kora délelőtt bűnügyi őrizetbe vettek egy 22 éves helyi lakost. .hu "K. Richárd a gyanú szerint 2020. május 16. és május 31. között a Rávágy téren, a Zsinór utcában, a Csongrádi…

Rekordidő alatt született döntés a vállalkozások fejlesztéseinek támogatásáról

Megszülettek az első támogatói döntések a több mint 33 milliárd forint keretösszegű, a vállalkozások technológiai megújulását segítő pályázat keretében.