Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

„Az aláírásgyűjtés a listázásnak egy formája is lehet” - beszélgetés Menyhárd Attilával

Mandiner
-
  Ma 15:21 Belföld

Az egyetem nevelői szerepéről, az eltérő vélemények meghallgatásának fontosságáról, a köz- és polgári jog közötti határ mozgásáról, illetve a Ceu-s és egyéb aláírásgyűjtések káros hatásairól beszélgetett Menyhárd Attilával, az Elte-Ájk Polgári Jogi Tanszékének vezetőjével Orbán Balázs rovatvezető, a Miniszterelnökség parlamenti és stratégiai…

Koronavírus: egy macska is elkapta a fertőzést

Új koronavírus okozta fertőzést mutattak ki egy macskánál Belgiumban. Ez az első ismert eset, amikor egy macskát betegített meg a mostani világjárványért felelős kórokozó.

Egy évvel később lesz a Tokiói olimpia - a Magyar Vitorlás Szövetség állásfoglalása

Egy évvel később lesz a Tokiói olimpia - a Magyar Vitorlás Szövetség állásfoglalása

A szerb ortodox egyház semmibe veszi az óvintézkedéseket

Meghalt egy szerb ortodox püspök, aki a hívektől kapta el a koronavírust.

Gulyás Gergely és Kocsis Máté tettek még egy kísérletet a szavazás előtt, de ...

Gulyás Gergely és Kocsis Máté tettek még egy kísérletet a szavazás előtt, hogy az ellenzéket a koronavírus-törvény mellé állítsák - viszont a sajtótájékoztatójukon a szavazás előtt fél órával az derült ki: lesöprik az ellenzék 90 napos időkorlátra vonatkozó fő módosítóját, de a többit is.

Egy püspök meghalt, és két pap is beteg, de a szerb ortodox egyház nem veszi figyelembe a Covid-19 elleni óvintézkedé…

444
-
  Ma 15:11 Külföld

A kormány előírásai ellenére ugyanazzal a kanállal áldoztattak, és minden hívőnek odanyújtották a keresztet, hogy megcsókolhassa. Egyes papok szerint az áldozás szent dolog, így kizárt, hogy így bárki is megfertőződhet.

Egy érdi idősotthon összes lakója koronavírus miatt került karanténba

Összes 90 idős, ápolásra szoruló embert zártak karanténba az érdi Betegápoló Irgalmasrend otthonában. Az egyik ápoltról derült ki, hogy fertőzött, ezért hozták meg a mindenkire vonatkozó intézkedést. A szobáját sem hagyhatja el mostantól az érdi Szent József Otthon mind a kilencven lakója. Az otthon, az üzemeltető Betegápoló…

Meghalt egy ortodox püspök, mert az egyház továbbra sem veszi figyelembe a koronavírus miatti óvintézkedéseket

Belehalt az új típusú koronavírus okozta betegségbe a nyugat-szerbiai Valjevo szerb ortodox püspöke, s további két pap is Covid-19 betegségben szenved, az ortodox egyház azonban továbbra sem hajlandó figyelembe venni az elővigyázatossági intézkedéseket.

Tóth Bertalan: egyetértenek a kormányzati intézkedésekkel, de korlátlan felhatalmazást nem tudnak adni

Tóth Bertalan, az MSZP elnöke és frakcióvezetője szólalt fel a Parlamentben hétfőn és arra kérte a kormánypárti képviselőket, hogy a bizalom helyreállítása érdekében fogadják el módosítójukat, és a felhatalmazási törvénybe tegyenek bele egy időkorlátot. 

Meghalt egy szerb ortodox püspök, az egyház semmibe veszi az óvintézkedéseket

Belehalt az új típusú koronavírus okozta betegségbe a nyugat-szerbiai Valjevo szerb ortodox püspöke, s további két pap is COVID-19 betegségben szenved, az ortodox egyház azonban továbbra sem hajlandó figyelembe venni az elővigyázatossági intézkedéseket. A múlt héten a szerb sajtó és a közösségi média is azokkal a felvételekkel volt tele,…

Tönkrement a Zsolna, likvidálás alatt az egyik legsikeresebb szlovák fociklub!

Parameter
-
  Ma 15:03 Határtalan

A Šport.sk portál szerint 15 játékosnak felmondtak, a klub pedig likvidáció alatt van. A portál közlése szerint március 27-én, múlt pénteken a klub egyedüli tulajdonosa, a PRETO spol. s.r.o. úgy döntött, hogy megszünteti az MŠK Žilina klubot - ezt közölte Rastislav Otruba csődbiztos. Megerősítette, hogy az eljárás elején járnak, és…

Kivel élek én együtt?

NLC
-
  Ma 15:02 Életmód

Családok, szerelmespárok tölthetnek annyi időt együtt otthon a járvány miatt, amennyit ezelőtt soha. Mindaz, ami a krízis előtt a szőnyeg alá került, felerősödhet. A repedésekből szakadékok lehetnek, a harmónia pedig soha nem látott egységes erőbe csaphat át.

Egy érdi idősotthonban is megjelent a koronavírus, 90 ember került karanténba

A legveszélyeztetettebb korosztály körében jelent meg a betegség, egy lakó biztosan megfertőződött.

Meghalt egy szerb ortodox püspök

Belehalt az új típusú koronavírus okozta betegségbe a nyugat-szerbiai Valjevo szerb ortodox püspöke, s további két pap is Covid-19 betegségben szenved, az ortodox egyház azonban továbbra sem hajlandó figyelembe venni az elővigyázatossági intézkedéseket.

Így dolgozz otthonról, mint egy profi

Rakéta
-
  Ma 15:01 Infotech

A koronavírus-járvány első szabálya: maradj otthon. Mivel pedig a járvány a szakértők szerint akár hónapokig is elhúzódhat, így muszáj lesz megtanulnod a nappali kényelmében, a zajongó gyerekek, az egyfolytában csipogó értesítések és a hívogató Netflix kereszttüzében is ugyanolyan hatékonyan dolgoznod, mint ahogy az irodában…