Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 384 hír

A rendőrség vádemelést javasol

Police
-
  Ma 09:25 Baleset-bűnügy

A rendőrség vádemelést javasolKomárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság2020. 06. 02., k - 09:25 A dorogi nyomozók befejezték az ügy vizsgálatát azzal a férfival szemben, aki ellen felfegyverkezve elkövetett garázdaság miatt indult büntetőeljárás.

John Cusack: filmezett egy égő autót, gumibottal támadt rá a rendőrség!

Mozi Hírek – John Cusack Twitteren osztotta meg az esetet, ahogy a rendőr gumibottal verte a motorját. A múlt heti amerikai tragédia, mely során több rendőr rátérdelt egy afroamerikai férfira (egyikük a nyakára), aki hiába szólt, hogy nem kap levegőt, végül a rendőrök ily mód megfojtották. Az esete eleinte csak Minneapolis-ban, majd szerte az…

A rendőrség lezárta az ügyet

A rendőrség lezárta az ügyet Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság2020. 06. 02., k - 09:18 Az esztergomi nyomozók befejezték a vizsgálatot azzal a két férfival szemben, akik egy lakásból karórát és műszaki cikkeket tulajdonítottak el.

Kiadták a figyelmeztetést: jégeső, viharos szél, zivatarok csapnak le ma több megyére

Kedden észak felől átmenetileg erősen megnövekszik a felhőzet és 14 megyében alakulhat ki zivatar. Elsődleges veszélyforrást a villámlás jelent, emellett esetenként szélerősödés, jégeső is előfordulhat— írja a Kiderül.

A Hunvald-érában elkezdett, a Fidesz alatt lezárt ingatlanügyben nyomoz a rendőrség

A VII. kerületi ingatlant a gyanú szerint áron alul adta el az önkormányzat.

A pünkösdi hétvégén is bőven akadt dolga a rendőrségnek

A pünkösdi hosszú hétvége rendőri intézkedései számokban.

Fokozott rendőrségi ellenőrzést rendeltek el a nyárra Tolna megyére is

Június 1-jétől egészen augusztus 31-én éjfélig kell fokozott rendőri jelenlétre számítani az utakon.

Nem csillapodnak az indulatok Amerikában: több száz embert tartóztattak le – Ezt közölte a rendőrség

A kijárási tilalom ellenére folytatódtak keddre virradóan New York városban az erőszakos tüntetések és fosztogatások, amelyeket az váltott ki, hogy egy héttel ezelőtt Minneapolisban rendőri erőszak áldozata lett egy afroamerikai férfi, George Floyd.

Kiadták a figyelmeztetést! Hatalmas széllel és jégesővel csaphat le a vihar az országra

Öt megye kivételével az egész országra elsőfokú figyelmeztetést adott ki zivatar miatt az Országos Meteorológiai Szolgálat (Omsz) keddre. Mint írják, elsődleges veszélyforrást a villámlás jelent, emellett esetenként szélerősödés, jégeső is előfordulhat.

Hunvald indította, a fideszes alpolgármester fejezte be – Gyanús ügyben vizsgálódik a rendőrség

Még 2007-ben, a szocialista Hunvald György polgármester idején indult az az ingatlaneladási ügylet, amelyet 2018-ban a fideszes alpolgármester, Orbán Viktor korábbi ügyvédje, Bajkai István fejezett be gyanús körülmények között.

A hadsereg bevetésével fenyegetőzik Donald Trump, miközben úgy tűnik, a rendőrség hazudott George Floyd haláláról

Donald Trump amerikai elnök rendet ígért, ha szükséges, a hadsereg segítségével is, a Fehér Ház Rózsakertjében mondott rövid nyilatkozatában hétfőn.

Készüljön, durva idő közeleg: figyelmeztetést adott ki több megyére az Omsz, vihar és jégeső csap le az országra

Az Országos Meteorológiai Szolgálat időjárás-előrejelzése szerint 14 megyében alakulhat ki zivatar a mai napon. Elsődleges veszélyforrást a villámlás jelent, emellett esetenként szélerősödés, jégeső előfordulhat!

Fokozott rendőrségi ellenőrzést rendeltek el a nyárra

Fokozott ellenőrzést rendelt el Budapestre és az ország több megyéjére az országos rendőrfőkapitány a nyári hónapokra - közölte az Országos Rendőr-főkapitányság.

Figyelmeztet a WHO: nincs bizonyíték arra, hogy gyengül a koronavírus

Egy tekintélyes olasz orvos állította, hogy a koronavírus veszít erejéből.

14 megyére adtak ki figyelmeztetést az eső miatt

24.hu
-
  Ma 06:08 Időjárás

Szórványosan várható eső.